Byens Laaseservice Anmeldelser 9

4,2

God

Byens Låseservice Århus

Byens Låseservice Århus

Intet mindre en en fantastisk oplevelse, vores hoveddørs lås var gået i baglås, vi ringede og indenfor 35 minutter var låsesmeden her. Han løste fik døren åbnet og skiftet den defekte lås, alt sammen indenfor et par timer. Kan varmt anbefales

31. december 2025

0 stjerner😑

Jeg aftalte tydeligt med dem at de ville komme mandag d. 15/4 og at de ville ringe 30min før, men i stedet kom de bare og ændrede min lås d.8 og ringede slet ikke så jeg ikke kunne komme ind i min lejlighed 😑

8. april 2024

Fantastisk service

Fra jeg ringede om mit problem til låsesmeden Mathias stod klar hos mig til at hjælpe gik der maks 30 minutter.

Han udførte opgaven og forklarede på forståelig måde, hvad han gjorde.

Kæmpe anbefaling herfra.

21. september 2023

Hurtige, god service og flinke mennesker

Havde akut brug for at få fikset min lås, det tog dem 25 minutter fra jeg ringede til den virkede igen. Ikke andet end gode ord at fortælle om det. Søde på telefon og venlige da min lås blev fikset.
Mange tak for hjælpen!

10. februar 2022

Ingen faglig stolthed - og ikke noget at have den i !!!

Har bestemt ikke fortjent så meget som en eneste stjerne, men jeg er nød til, at give den for, at anmelde Byens Låse. Der er et par ting, du skal være forberedt på, hvis du kontakter Byens Låse. Du skal være indstillet på, at det er dig der betaler, det det koster, at Byens Låse øjensynlig ikke har medarbejdere der er kompetente nok til, at løse en simpel opgave ved første besøg. Du skal også være indstillet på, at betale et hvilken, som helst urimeligt beløb, det måtte passe Byens Låse, at afkræve dig, for afhentning af dele, hvor som helst og i øvrigt uden forudgående aftale. Du skal være indstillet på, at regningen nok ikke står mål med opgavens omfang og, at det i det hele taget er dit eget problem, for det var jo dig der ringede til dem. Med andre ord, du skal ikke forvente, at blive mødt med hverken faglig stolthed eller noget der kan forveksles med god kundeservice og imødekommenhed. Vores anbefaling; ring et andet sted hen!

30. oktober 2016

Fantastisk service!

Udover gode forslag til hvordan jeg selv fik min knækkede nøgle ud af hoveddøren, og trods jeg valgte ikke at gøre brug af deres døgnåbent (ham jeg talte med, var så venlig at oplyse, at de forståeligt tog et bestemt beløb når det er efter normale arbejdstider), ringede låsesmeden senere og sagde, at han var i nærheden, og at han gerne ville kigge på låsen - helt uden omkostning! Utrolig flot service - og selv hvis han ikke var kommet forbi, var jeg så glad for, at han tog sig tid til at fortælle, hvad jeg selv kunne gøre. Det er virkelig god service!

20. oktober 2015

Overholder ikke gængse regler i købeloven

Har købt en RUKU lås til hoveddøren igennem Byens-Låseservice. Knap 1½ efter installationen går låsen i stykker. Cylinderen ryger ud af låsen, låsen er dermed defekt. Da det var en fejl fra fabrikkens side (hvilket låsesmeden også selv siger), forventer jeg, at jeg ikke kan blive faktureret for reparationen.

Alligevel modtager jeg en regning for en times arbejde. De fastholder at jeg skal betale regningen, selvom der tydeligvis har været en mangel på låsen fra begyndelsen.
Selv kan de jo godt se problematikken, så de tilbyder at halvere deres regning. Men alligevel føler jeg mig nu dårligt behandlet, da jeg ikke mener de kan pålægge mig regningen for reparationen for manglen.

29. september 2009