By Kie Anmeldelser

4,4

Toppers iedere keer opnieuw. Ik ben vaste klant bij Kyra en dit keer had ik voor t eerst wat problemen Niet door het bedrijf zelf maar door dhl. Maar ze (bykie) hebben de gehele periode bestelling g... Se mere

Nog steeds mijn favoriete webshop! 😍 Leuke meiden, fantastische kleding en hebben ook nog hun eigen label! Bestel bijna wekelijks hier en ook de klantenservice is echt top, snelle reactie en als er i... Se mere

Al vele bestellingen geplaatst bij By-kie. Altijd tevreden zodra het pakketje binnenkomt. Kyra is altijd enthousiast in de live, vriendelijk en eerlijk tegenover klanten, laat kleding zien en gee... Se mere

Svarer typisk inden for 24 timer

37 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

service!

Ik had een defect artikel, en dit werd fantastisch opgelost! de klantenservice is echt top. En complimenten voor bykie, hoe goed we geholpen worden in de live op tiktok

Bykie echtt topp!

Echtt zoo leukee collectie! Je wilt altijd alless hebben en kiee geeft onss zoveeel goeie advies enn geeft nog meer opties. Op vragen reageren snell!! Enn de klantenservice all helemaal perfect meestal al zelfde dag antwoord!

Bykie is top

Ze zijn altijd zo vriendelijk, Klant gericht vooral, Een probleem met maat je word juist geholpen! Van de kleren heb ik nogsteeds altijd heeel veel plezier

Aanrader!!

Tegenwoordig shop ik bijna alleen nog bij By-Kie! Geweldige nieuwe collecties elke week, goed maat advies tijdens de lives en ben elke keer weer blij met wat ik heb besteld! Echt een aanrader!!

Super

Super! Vaker besteld en heel blij altijd. Een keer een foutje in m’n bestelling gehad en toen werd het super netjes op gelost!

The Best!

Net weer een bestelling van ByKie binnen gekregen. De stuntblazer in het Navy. Wat een mooie basic blazer! Dit is de 3e keer dat ik bij ByKie heb besteld. Ben altijd hartstikke tevreden. Top kwaliteit! Super snelle levering! De items maken gewoon altijd de hele outfit, LOVE IT!!🤩🤎

10. december 2024

Goede service

Ik had voor de 2e keer de by swan legging besteld omdat ik er zo over te spreken was. Nu was die alleen met een ladder binnengekomen (productie fout). Gelijk contact op genomen en heb gelijk een nieuwe toegestuurd gekregen!

3. december 2024

EERSTE BESTELLING🎉

Dit was mijn eerste bestelling bij bykiefashion. En ik ben er super tevreden mee. Snelle service en een heel mooi product. De schoenen zijn super stevig en heel mooi. Ik ben er blij mee en ik ga zeker vaker hier bestellen!!❤️❤️❤️

3. december 2024

Super

Nadat ik een enorm leuk glitterbroekje had besteld had ik helaas een knoop wat los viel. Team by kie heeft dit gelijk super opgelost. Ik heb al meerdere kledingstukken van by kie en ben erg tevreden!

2. december 2024

Hi Jenny,

Bedankt voor je fijne review. Hopelijk heb je nog veel plezier van je mooie glitter broekje!

Liefs team by kie

Hele fijne service

Hele fijne service! Alles word en is goed geregeld. De levering is super snel en de producten zijn van goede kwaliteit! Bovendien hebben ze vaak leuke acties die zeker de moeite waard zijn!

2. december 2024

Hi Fleur,

Bedankt voor je fijne review. Goed om te horen dat de kwaliteit van onze producten zo goed wordt ontvangen. Heel veel plezier van je bestelde items.

Liefs team by kie

Aanrader

super lieve mensen en goeie kwaliteit!! echt een aanrader! ook snel verzonden 💗💗💗

29. november 2024

Hi Melissa,

Bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling.

Liefs

Kyra is een super ondernemer.

Kyra is een super ondernemer.
Ik had een trui die mij niet fijn zat.
Na mail contact mocht ik een andere trui uitzoeken. En de andere terug sturen.
Dat heeft ze allemaal geregeld.
Echt super lief!
Ze heeft mooie en super kwaliteit kleren!

Ga zo door en nog super bedankt.

Liefs Marijke

20. november 2024