Toppers iedere keer opnieuw. Ik ben vaste klant bij Kyra en dit keer had ik voor t eerst wat problemen Niet door het bedrijf zelf maar door dhl. Maar ze (bykie) hebben de gehele periode bestelling g... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Nog steeds mijn favoriete webshop! 😍 Leuke meiden, fantastische kleding en hebben ook nog hun eigen label! Bestel bijna wekelijks hier en ook de klantenservice is echt top, snelle reactie en als er i... Se mere
Echtt zoo leukee collectie! Je wilt altijd alless hebben en kiee geeft onss zoveeel goeie advies enn geeft nog meer opties. Op vragen reageren snell!! Enn de klantenservice all helemaal perfect meesta... Se mere
Al vele bestellingen geplaatst bij By-kie. Altijd tevreden zodra het pakketje binnenkomt. Kyra is altijd enthousiast in de live, vriendelijk en eerlijk tegenover klanten, laat kleding zien en gee... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 54 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super leuke kleren en goeie kwaliteit. Super fijne en gezellig mensen leuk om naar te kijken tijdens de live op TikTok. Altijd opzoek naar een oplossing en op vragen beantwoorden ze goed.
Kyra is een lieve meid, ze geeft je goed advies en heeft altijd weer leuke kleding op de site. En pluspunt, snelle levering! :)
Altijd goede service en hele mooie collecties tegen goede prijzen! Aan te raden hier te bestellen !
Bij de eerste bestelling gingen wat dingetjes mis.
Dit is echter top opgelost.
Ik heb hier wel weer meteen besteld, wat een mooie kleding, top kwaliteit & goed geholpen.
Enige minpunt: slecht voor mijn portemonnee.
Wat een top webshop!
Ik heb al een aantal x besteld bij dit leuke bedrijf! Alle items zijn geweldig en ik vind de eigenaresse ook super lief! De hulp die je krijgt als je advies wilt is altijd geweldig en super eerlijk en de reactie is super snel, wat ik echt heel fijn vind!
Ook zijn de livestream’s op TikTok echt super handig voor advies voor de goede maat ect. en ook voor sneak peeks van de nieuwe collectie, zo ben jij er als eerst bij :)))
Al met al, zeker een aanrader om te bestellen! 🤎

Besvarelse fra By Kie
Snelle levering, retourneren met Klarna was super netjes afgehandeld dus ik begrijp de negatieve review niet. Al mijn broeken komen hier vandaan en zitten super bestel nergens anders me broeken meer!😄.
Ik ben zo blij met jullie webshop het is iedere keer weer een geluk als ik mijn pakketjes ontvang 🤍

Besvarelse fra By Kie
Super fijne webshop, de kwaliteit en diversiteit van de kleding stellen mij nooit teleur! Ook de snelheid van het verzenden is super fijn, en wanneer het niet binnen een dag lukt wordt die goed gecommuniceerd! Ook krijg je passende advies waarbij er eerlijk gekeken wordt naar wat wel en niet bij je past!

Besvarelse fra By Kie
Heel goed advies en geholpen! Hele mooie spullen en kwaliteit

Besvarelse fra By Kie
Goed geholpen met maatadvies en de kleding is helemaal naar wens! 🩷

Besvarelse fra By Kie
Al meerdere keren besteld. De enige webshop waar de broeken mij passen. En ook altijd echt hele snelle verzending en mooi ingepakt. Echt heel tevreden over bykie

Besvarelse fra By Kie
By-Kie is een super leuke webshop, geschrikt voor meerdere leeftijdscategorieën.
De collecties zijn ook altijd zeer gewild en vallen goed in de smaak bij haar klanten!
Eigenaresse is een hele lieve en vriendelijke dame. Geeft het juiste advies, maar ook altijd eerlijk.
Kort samengevat, super leuke webshop om je kleding bij te scoren! Dus waar wacht je nog op? ;)
altijd snel geleverd en super mooie kleren en goede kwaliteit kyra is ook een supper toffe meid in haar live’s

Besvarelse fra By Kie
Kyra haar kleding is echt van goede kwaliteit en ze heeft altijd leuke items voor iedereen wat leuks , ze geeft altijd goede maat advies en is altijd eerlijk als iets niet pas
Heb al meerdere keren bij dr besteld en is zeker een aanrader!
Groetjes Lynn
By kie heeft alles wat je nodig hebt. Echt super mooie kleding van goede kwaliteit!! Als je vragen hebt, helpen ze je met alle liefde. Ik bestel al jaren hier me kleding en blijf dit zeker nog jaren doen!
Echt een leuke webshop met iedere week een super leuke collectie helemaal fan van de kleding bykie .
Je wordt heel goed geholpen met maatadvies als ze live is reageert snel op de mail .
Ik zou mij vriendinnen de webshop zeker aanraden.
Altijd een gezellige live
Helpt mee denken en eerlijk.
Ook voor een maatje meer.
Altijd een hele eerlijke mening, en krijgt heel fijn advies! Lieve verkopers :)
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.