Wij hebben de huisbedjes gekocht. Waren op zoek naar twee kleine bedjes voor onze tweeling. En deze passen precies in hum kleine kamertje. De bedjes zijn van goede kwaliteit en prijs. Omschrijvingen... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Na 1.5 week verbouwen eindelijk mn nieuwe spiegel uitmogen pakken. Wat blijkt kapot. Na mail gestuurd te hebben geen gehoor gekregen. Tot nu goede ervaring gehad. Hoop nog op goede uitkomst. Up... Se mere
Virksomheden har svaret
J’ai commandé un grand miroir qui est malheureusement arrivé cassé malgré les protections qui étaient sincèrement irréprochables! (Le transporteur n’a pas dû être tendre à la manutention!…) J’ai conta... Se mere
Virksomheden har svaret
Durch einen Produktfehler (selbst zugegeben) bei einem Badspiegel mit LED, fällt der Spiegel von der eigenen Halterung ab. Dadurch ist im Bad einiges kaputt gegangen und bis jetzt keine Einigung, da s... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Buxibo
Skrevet af virksomheden
- Buxibo.com is the go-to webshop for home, garden, and lifestyle products:
- ✓ Best price.
- ✓ Immediately available from stock.
- ✓ Pay afterwards for free.
Your webshop for everything home, garden, and lifestyle.
Follow us on social media
Discover the latest trends and inspiration on our social media channels. Follow us to stay updated!
We are active on:
Kontaktoplysninger
Lage Brink 64 H, 7317 BG, Apeldoorn, Holland
- 0031624549218
- info@buxibo.com
- www.buxibo.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 58 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Huisbedjes
De bedjes zijn van goede kwaliteit en prijs. Omschrijvingen waren echt super goed te volgen en bedjes waren makkelijk te monteren.
Ik heb een bestelling gedaan een…
Ik heb een bestelling gedaan een spiegel die we open deden en gebroken was, we willen een retour en horen niks meer ervan. Spijtig.
De communicatie is werkelijk…
De communicatie is werkelijk ongelooflijk slecht ! Ik ben al meer dan een week bezig met vragen stellen om een spiegel terug te sturen. Dit gaat heel stroef. Steeds krijg je één of twee dagen geen antwoord terug op je vraag.Uiteindelijk na 5 dagen is de retour geregeld met veel ergernissen...maar dan stopt het weer een 2 dagen en krijg je geen communicatie over waar ,wanneer en wie het op komt halen. Lekker duidelijk allemaal !!! Dus ik zit nu naar meer dan een week te wachten op een antwoord wanneer het opgehaald wordt!...helaas voor mij nooit meer hier bestellen. Ik zit zelfs tot op vandaag nog steeds te wachten op een antwoord terug op mijn vraag......een tip... in plaats van de klant te irriteren en te ergeren ,handel dingen gewoon netjes af.
Het is te gek voor woorden dat je meer dan een week bezig bent met (druppelsgewijs )om de dag een reactie terug wat je verder moet doen om een retour te maken ... en dan werkt de halve tijd de link ook al niet.
Het artikel dat ik heb besteld (een…
Het artikel dat ik heb besteld (een spiegelkast met verlcihting) ziet er totaal niet uit zoals op de foto's. De dimensies zijn anders, het scharnier zit op een andere plek en de volm is anders. Erg teleurgesteld.
Superbe miroir et livraison ultra rapide !
Miroir arrivé très très rapidement ! La commande est d’ailleurs partie le jour de la commande sur le web. Colis en parfait état et produit plus que conforme. Le miroir 15 spots est magnifique, au prix imbattable en solde, et de très belle qualité. Site très sérieux.
AMAZING
Efficiency, speed, quality! A transaction that delivers it all. Flawless at every step!
Geen rubberen banden
Zwart loopfietsje besteld met rubberen banden. Banden zijn van hard plastic!!
Wat een slecht en waardeloos…
Wat een slecht en waardeloos bedrijf!!!!
2 ronde spiegels besteld, gemonteerd volgens de voorschriften maar helaas zijn de spiegels spontaan losgelaten van de beugel die aan de spiegel gemonteerd zit (zat). Helaas door de val van de spiegels is ons nieuwe wastafelmeubel flink beschadigd. Na contact te hebben gehad met de klantenservice worden er nieuwe spiegels aangeboden plus gratis verzending. HELAAS LOPEN ZE WEG VAN HUN VERANTWOORDING en vergoeden ze niet de schade aan het meubel. De schade is cosmetisch zeggen ze en het meubel is gewoon te gebruiken..... Nee Buxibo, door de val is het meubel beschadigd en zijn de randen van de beschadiging scherp en kunnen mensen er zich aan openhalen.
Ook op een brief van een advocaat reageren ze helemaal niet!
Wat een slecht en waardeloos bedrijf!!!
Im very upset with my order
Im very upset with my order, my balance bike looks like second hand, all the parts have already been opened, it looks like someone tried to use it already. im very disappointed.
Mooie spiegel en prima klantenservice
Mooie spiegel! Was eenvoudig te bevestigen. En prima klantenservice.

Besvarelse fra Buxibo
Zeer goed geholpen door de klantenservice
Een klimrek besteld met glijbaan en schommel. Dezelfde dag kreeg ik al bericht dat het werd verzonden. Dit is precies zoals Buxibo aangeeft. Na ontvangst heb ik de doos 2 weken dicht gelaten omdat ik alles in elkaar wilde zetten voor de verjaardag van mijn kleindochters en niet te lang met een groot klimrek in huis wilde zitten. Tijdens de montage bleek er een stok gescheurd waardoor het gevaarlijk kon zijn voor kinderen. Tevens was er een kleur stok teveel en één te weinig. Na contact met Lisa van de klantenservice is alles snel verzonden en kon ik optijd het klimrek in elkaar zetten en aan hun geven op hun verjaardag. Hij ziet er prachtig uit met die kleuren.

Bestelling ging soepel
Bestelling ging soepel. Zoals vermeld is de bestelling dezelfde dag verzonden. Mooi klimrek voor een leuke prijs

Besvarelse fra Buxibo
Le panier n’était pas de la même…
Le panier n’était pas de la même couleur qu’annoncé sur le site.

+ Danke, gerne wieder +
+ Danke, gute Ware, schnelle Lieferung, fairer Preis, gerne wieder +

Heel goed
Heel goed! Ik besteed op vrijdag en zaterdag heb ik mijn packet ontvangen! Ik ben heel blij 😊 bedankt

Besvarelse fra Buxibo
Wacht al 2 weken voor een oplossing ben…
Wacht al 2 weken voor een oplossing ben echt heel erg teleurgesteld

Goed product, betrouwbare leverancier
Goed product. Contact met klantenservice, nav verpakking, werd snel en adequaat opgepakt. Dit bedrijf geeft je vertrouwen.

Good value, missing documents
the product is great, only thing that there was no instructions to installation

Besvarelse fra Buxibo
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.