Butik Lunden Anmeldelser

5,0

Vanvittig hurtig levering, hvilket hjælper hvis man er lidt sent ude og posen er ved at være tom. En af de få Danske forhandleren af Platinum fodder, som vi virkelig er glade for.

Jeg har købt platinum kattemad til voksne aktive katte til underernærede plejekatte og også til mine egne bla en 20 årig kat. Efter at de alle fik platinum er de blevet flotte og aktive . Kan se en kæ... Se mere

Bestilte i går eftermiddags. Hunden gøede godt nok ved middagstid, men troede det var naboen. Kom efterfølgende ud i skuret, hvor pakken lå tørt og godt - og dét havde jeg selv foreslået som muli... Se mere

Fik en fantastisk vejledning ved bestilling af varer. En sådan betjening skal man lede længe efter. Bestilte tirsdag eftermiddag og havde min pakke onsdag. Blev orienteret pr. mail under hel... Se mere

1. Dyrefoderbutik

Vi tilbyder et stort udvalg i foder, snack og godbidder og gør vores bedste for at du har din varer hurtigts muligt og til det bedste pris.

5,0

Bestiller søndag og har varen tirsdag. Butik Lunden holder mig ajourført med via mail, hvor langt ordren er i forløbet. Kan kun rose dem for deres effektivitet.

2. maj 2014

Lynhurtig og effektiv ekspedition

Fredag eftermiddag bestilte jeg en tørrer hos butik Lunden. En time senere kom der besked om, at varen var afsendt. Mandag kom Post Danmark med varen. Sådan!!!
Mere effektivt og ordentligt kan det vist ikke gøres :-)
Om min hund så er glad for den nye "blower" ? Det må tiden vise.......

30. april 2014

Superfin vejledning og hurtig forsendelse

Jeg har netop købt en blower som absolut lever op til det lovede - fik vejledning vedrørende brugen af den og vil absolut anbefale andre at bruge Butik Lunden. God service og hurtig levering med varen godt emballeret.

22. april 2014

Fantastisk service :-D

Jeg bestilte mine var på Butik Lundens hjemmeside ret sent på dagen, alligevel fik jeg svar med de samme, og Butik Lunden sendte mine varer med det samme og var fremme dagen efter...
Og dejlig med en smagsprøve vedlagt til hundene :-D

22. april 2014

Herlig hjælp til vores grovæder !!

Som de fleste ved, er der visse raser inde for hunde der bare er madeøre, nu er det sådan at min mand og jeg er ejer af to af dem, og så kan problemet jo opstå med at de foræder sig, for lige at gå ud og kast alt op igen, og det er da hammer ØVVVV både for os, hunden og det er ved gud ikke særlig sundt, vi måtte finde årsagen!! vi havde en mistanke om det gik for stærkt, for den ene af vores flatter, men for at sikker os tog vi lige en tur rundt om dyrlægen, hun fandt dog ikke noget andet der kunne tyde på at det var sygdom, men der var et problem, så vi prøvet at foder den af vores flatter der kaste op ude på græsset, mens den yngste fik sin mad i sin skål, og det gik meget bedre end vi havde regnet med, så nu skulle vi bare finde den rette skål så de begge kunne forsætte med at få sin mad inde døre, jeg gik på jagt på nette, for første gang ville jeg købe noget ind over nette, og jeg fandt jeres butik, med de vare jeg skulle bruge pt. herligt, men vi var spændte på om jeres vare nu også stod mål med vores forventninger og jeg kan kun sige at det gjorte de, vi er så hammer glade for at have købt to skåle til slugehalsene, og ingen af dem har kaste op siden , skålene er af hård plast og de stå rigtig godt fast, de få deres mad men også den tid de skal have for at ikke sluge alt på en gang, så tak for godt hurtig handel og rigtig gode vare der leve helt op til vores forventninger.
Mvh.
Kirsten Larsen

21. april 2014

Utrolig hurtig levering og super med små prøvesmagninger til hundene

Jeg blev meget overrasket over at modtage min vare så hurtigt jeg bestilte det sent eftermiddag/aften og havde det næste dag. Det kan da ikke blive hurtigere og i pakken lå der to poser hundefoder. Det synes jeg var fint :-)
Beskrivelsen af varen på webshoppen var også så god, at jeg faktisk ville have købt noget meget dyrer men slap meget billigt, pga. god forklaring. :-)

18. april 2014

rigtig fin service - - på kredit !!

fin og hurtig levering. Har fået en erstatningsvare (udsolgt) men en opringning og jeg blev lovet at den rigtige kommer så snart de får varen igen. Så det eneste der kunne gøres bedre er at det havde stået på fakturaen, at den rigtige vare vil blive eftersendt. Det var min første handel men bestemt ikke den sidste.

14. april 2014

Altid en venlig stemme i telefonen :D

Jeg handler meget ved Butik Lunden, de er så hjælpsomhed Med alt, så har du Noget du vi, spørge om ang trimme grej, eller andet så ring til dem, og altid får man et dejligt svar, og hvis du så vil. handle der så får du dine vare hurtigt, der er jo dejligt så du. Ikke skal vente så længe på det nye :-) som jeg altid glæder mig til :-)

8. april 2014