Vanvittig hurtig levering, hvilket hjælper hvis man er lidt sent ude og posen er ved at være tom. En af de få Danske forhandleren af Platinum fodder, som vi virkelig er glade for.
Jeg har købt platinum kattemad til voksne aktive katte til underernærede plejekatte og også til mine egne bla en 20 årig kat. Efter at de alle fik platinum er de blevet flotte og aktive . Kan se en kæ... Se mere
Bestilte i går eftermiddags. Hunden gøede godt nok ved middagstid, men troede det var naboen. Kom efterfølgende ud i skuret, hvor pakken lå tørt og godt - og dét havde jeg selv foreslået som muli... Se mere
Fik en fantastisk vejledning ved bestilling af varer. En sådan betjening skal man lede længe efter. Bestilte tirsdag eftermiddag og havde min pakke onsdag. Blev orienteret pr. mail under hel... Se mere
Vi tilbyder et stort udvalg i foder, snack og godbidder og gør vores bedste for at du har din varer hurtigts muligt og til det bedste pris.
Rolighedsvej 8, 6600, Vejen, Danmark
- mail@butiklunden.dk
- www.butiklunden.dk
Bestilte en hundegård Pinsemandag og den blev leveret onsdag morgen med fragtmanden, det er bare god betjening, mine bedste anbefalinger til firmaet, jeg vil ihvertfald handle der hvis jeg skulle få behov for dette...
Hurtigt og nemt
Det var nemt at bestille, let at finde produktet jeg var interesseret i, god beskrivelse, og så gik det hurtigt. 2 dage så var min nye Blower her.
Nem bestilling og hurtig levering.
Nem bestilling og varen blev modtaget dagen efter den var bestilt.
Alletiders forretning
Det var bare nemt og jeg fandt det jeg ledte efter og jeg fik det tilsendt på 2 verdage.
Super god service
Det fedeste sted at handle på nettet, god serbiske, og varene kommer bare hurtigt.
glimrende service óg hurtigt kontakt over tlf.
bestilte et stort parti hundegårds elementer
lev. inden for 48 timer det sku iorden !!!
Perfekt
Nemt at bestille og betale og hurtig levering , fuld tilfreds .
Super kundeservice
Een vare var i restordre til ugen efter, jeg blev ringet op og vi fandt i fællesskab en god løsning for begge parter. Fin service og hurtig levering!
Fantastisk service
Jeg købte et par trimmeting jeg manglede op til en udstilling da det kom få dage efter var plukkestenen i stykker jeg sendte en mail med billed til butikkens email og straks blev der sendt en ny. Tusind tak for hurtig og god service
Kan kun anbefales
Jeg har flere gange handlet i Butik Lunden. Det har alle gange været en god og hurtig betjening, og prisen har jeg heller ikke kunne sætte en finger på.
Fantastisk service og hurtig levering
Jeg kan kun anbefale at handle hos Butik Lunden. Jeg fik en virkelig god rådgivning på telefonen og hurtig levering af varerne.
Meget tilfreds
Er fuldt ud tilfreds.Blev ringet op og spurgt om det var den rigtige vare.den vare jeg havde bestilt var udsolgt og jeg fik en anden der var dobbelt så dyr uden beregning.er meget tilfreds.mvh.Gitte Wandahl
Fuldt ud tilfreds
Altid hurtig og kanon service. Derfor kommer jeg også altid tilbage til Butik Lunden :-)
Alt hvad jeg har brug for ;)
Når jeg bestiller vare hos Butik Lunden er det let at bestille og betale på nettet og de levere hurtigt med post Danmark.
Nemmere kan det ikke gøres :)
Og bestiller jeg en vare som de ikke lige har eller det antal jeg har bestilt, eftersendes det kort efter min bestilling.
Jeg har altid være super tilfreds, både med websiden og mine vare.
Go dag til alle :)
Helt igennem hurtig levering efter bestilling af varen, produktet lever optil forventningerne
handler gerne der igen
Bestilte en galge til pleje af hund. Den kom et par dage efter. Hurtig ekspedition
Super service og hurtig levering. No bullshit
jeg købte et hundebur til bilen og fik klare og præcise svar på mine spørgsmål. Bestilte og fik leveret dagen efter.
Nemt at bestille på siden, gode priser og en hurtig levering af flink fragtmand