Havde lavet et stort køb hos dem og bl.a. købt en cowboyjakke og et par dage efter tog jeg den så på, for at opdage de IKKE havde fjernet alarmen. Det kan jo ske og jeg ringede derfor for at find... Se mere
4/12-15 bestilte en lækker cardigan fra Nümph til en yderst farvorabel pris (over 60% sparet i forhold til andre steder), dog var leveringen liiiige et par dage mere end lovet(jf. deres leverings-te... Se mere
Butikken nægter at tage imod reklamation. Havde købt en ret dyr kjole, og da jeg skulle have den på første gang dampede jeg den og opdagede en plet på skulderen på hvidt stof. Tog billede og rekla... Se mere
Bestilte en sweater torsdag aften den 16.1 og modtog den lørdag d. 18.1. Den var nedsat med 50%. Sammenlignet med andre hjemmesider, havde Klud det bedste tilbud. Er blevet godt informeret i hele proc... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
3 ud af 4 varer var udsolgt!
Jeg bestilte 4 varer fra butikklud.dk. Da jeg modtog pakken fandt jeg ud af at jeg kun havde modtaget 1 af varerne. Jeg ringede til dem og fik at vide at de 3 andre varer var udsolgt. Da jeg så spurgte om hvorfor de stadig reklamerede med de varer på nettet fik jeg alverdens undskyldninger smidt i hovedet.
Jeg fik intet at vide om de 3 manglende varer før jeg ringede ind til dem. Ikke I orden!
Rigtig fine vare!
Har handlet her en enkel gang. Desværre oplevet jeg, at de ikke kunne levere den ene, af de vare jeg havde bestilt. Men den anden vare kom hurtigt frem og var rigtig skøn.
Et minus er, at deres fragt ligegyldig varens pris er 75kr. Havde beløbet været mindre, havde jeg helt klart handlet her en hel del. Men det er bestemt ikke den sidste geng jeg har handlet her.