Havde lavet et stort køb hos dem og bl.a. købt en cowboyjakke og et par dage efter tog jeg den så på, for at opdage de IKKE havde fjernet alarmen. Det kan jo ske og jeg ringede derfor for at find... Se mere
Bestilte en sweater torsdag aften den 16.1 og modtog den lørdag d. 18.1. Den var nedsat med 50%. Sammenlignet med andre hjemmesider, havde Klud det bedste tilbud. Er blevet godt informeret i hele proc... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Alarm ikke fjernet
Det kan jo ske og jeg ringede derfor for at finde en løsning - løsningen var at jeg enten kunne tage turen til Køge (meget langt væk) eller gå ned i en lokal butik og få dem til at fjerne den ved at vise bonen.
Dette skulle vise sig at tage flere timer, da butikkerne ikke havde samme alarmer.
Hvor ville det bare have klædt dem enten selv at kontakte diverse butikker, så ikke jeg skulle bruge tid på at gå tiggergang og havde vist hvor man kunne få det gjort eller tilbudt at betale for at sende den frem og tilbage… samt desuden have lagt en rabat/gave ved - da det jo var DERES fejl😞
Ikke instrueret om ingen returret. Kun tilgodebevis.
Havde købt en skind jakke og en bluse. Jakken var jeg lidt i tvivl om, og blusen gad jeg ikke prøve idet ekspedienten sagde:du kommer bare retur hvis det ikke er noget.
Kører så ned og beder om pengene retur hvilket ikke kan lade sig gøre , da kun tilgodebevis eller byttes. La de købt for 3150kr så mange penge i tilgodebevis. Var ikke blevet instrueret om dette ved køb, men får at vide at det står på kvitteringe.
Dette er dog ikke til nogen hjælp da kvittering jo først udskrives efter købet 😱
Når ikke returret skal det oplyses ved købet og ikke ved evt returnering. Er rigtig dårlig politik og jeg er ret utilfreds.
Beholdt skind jakken men er ikke tilfreds med den og de resterende penge blev brugt på noget jeg ikke manglede og iævrigt ikke brød mig om så blev givet væk.
Godt tilbud og hurtig levering
Bestilte en sweater torsdag aften den 16.1 og modtog den lørdag d. 18.1. Den var nedsat med 50%. Sammenlignet med andre hjemmesider, havde Klud det bedste tilbud. Er blevet godt informeret i hele processen.
En uges levering !
En uges levering !! Og modtog kun 2 vare ud af 4 , blev ikke informeret herom . Og de virkede ret ligeglad !
Sød og smilende betjening
Sød og smilende betjening, med mange gode mærkevarer.
Fik mange gode tips af Helen i dag
Fik mange gode tips af Helen i dag, og glæder mig til at lufte alle de nye, fine sager!
God inspiration, ikke noget pres. Super betjening!
Butikken nægter at tage imod…
Butikken nægter at tage imod reklamation. Havde købt en ret dyr kjole, og da jeg skulle have den på første gang dampede jeg den og opdagede en plet på skulderen på hvidt stof. Tog billede og reklamerede til butikken. Her fik jeg at vide, at det jo ligeså godt kunne være mig selv, der havde fået den plet på, og at det jo var påstand mod påstand. Jeg ønskede hverken pengene retur eller en ny kjole, men blot at hun ville sende den til rens for at få pletten væk, men hun nægtede at hjælpe.
Meget ubehøvlet medarbejder der på ingen måde overholder gældende regler inden for reklamation.
Kan IKKE anbefale denne butik
Denne butik kan absolut ikke anbefales
Denne butik kan absolut ikke anbefales. Kan se den har flere DÅRLIGE ANBEFALINGER end gode!!!Ejeren er USERIØS og direkte UBEHØVLET og omgås sandheden meget let. Jeg handler der aldrig igen efter den behandling jeg fik hvor der blev talt USANDT og ejer er et UBEHAGELIGT og VÆMMELIGT menneske. Jeg bestilte en vare som var på tilbud men fik så besked at den var udsolgt i den størrelse, hvorpå jeg bestilte den i en anden størrelse, men den var sjovt nok OGSÅ udsolgt. Samme dag havde de fået en 3.størrelse retur men den var OGSÅ udsolgt kort efter. Helen var kort for hovedet og det var tydeligt for mig at der var UGLER I MOSEN og sjovt nok senere samme dag var ALLE STØRRELSER TILGÆNGELIGE IGEN TIL FULD PRIS!!! Meget mærkeligt og påfaldende og rimelig uprofessionelt. Hvorfor mon du sætter varerne til salg med rabat hvis du ikke ønsker at sælge dem til det???
Hurtig levering og nem returnering!
Super fin kjole og rigtig fin service…
Super fin kjole og rigtig fin service og information, når man ringer. Butikken fulgte så fint op på min levering op til jul.
Handler meget gerne der igen :)
ALDRIG! oplevet SÅ dårlig service før!
ALDRIG! har jeg oplevet SÅ dårlig en service!
Bestiller via webshoppen en kjole som desværre viser sig, at have problemer med flere trykknapper, som springer op.
Jeg informerer butikken om, at det er anden gang jeg oplever problemer med knapperne på denne model, og ønsker pengene retur.
Jeg får at vide at jeg selv skal betale for retur fragten, trods reglen er en anden ved reklamationer. Da jeg oplyser butikken herom, får jeg besked på, at portoen selvfølgelig vil blive returneret sammen med pengene for kjolen.
Jeg følger anvisningen om retur på deres hjemmeside, m/DAO og pakken ender derfor i den lokale Pakkeshop,
Efter 3 dage gør jeg butikken opmærksom på, at pakken er sendt og er landet i pakkeshoppen, bare så de ved det.
De informerer mig om, at den vil blive hentet næste dag, men dagene går og efter en uge, gør jeg igen opmærksom på, at pakken nu snart har ligget så længe, at den vil blive sendt retur.
De svarer mig at pakkeshoppen har haft lukket den forgangende uge (hvilket selvfølgelig ikke er rigtigt, pakken er jo blevet indleveret samme uge med besked om, at den kan hentes) og pakken derfor (efterfølgende tirsdag!) ikke er hentet men at den vil blive det.
Pakken bliver nu hentet og jeg får pengene retur, men selvfølgelig KUN for kjolen, ingen penge for portoudlæg!
Ked af at min første anmeldelse på Trustpilot skulle være negativ, men bestemt
IKKE den bedste service jeg oplevede, og jeg handler i hvert fald ikke hos Butik Klud igen!
Fin service og varer, men lang levering
Jeg bestilte to varer, som jeg modtog uden problemer. Dog lidt ærgerligt at de benytter Post Nord til levering, da jeg måtte vente længere på leveringen end det var noteret.
FANTASTISK KUNDESERVICE!!!!
FANTASTISK KUNDESERVICE!!!!
Tak til BUTIK KLUD og især Mathilde, fantastisk kundeservice du giver, vil helt sikkert handle på jeres webshop igen! meget lækkert tøj.
Hilsen
Jeanet :-)
Finder varer på nettet og tager til…
Finder varer på nettet og tager til butikken, for at få at vide de er udsolgt. Der reklameres stadigvæk for varerne. Spild ikke tid på den butik.
Jeg handler ikke her mere .
Jeg handler ikke her mere !
Bestiller 4 varer og modtager en ordre bekræftelse på at det er pakket sendt. Stor er min skuffelse da jeg åbner pakken og der kun er 2 ting. Kontakter dem da jeg ikke vil have en halv levering og vidste jeg det kun var to varer der kunne købes , havde jeg ikke gidet betale porto for det. De 6o kr for at returnete kom jeg selv til at betale, selvom de manglende varer var deres fejl. Mega drlig kundeservice
Bestilte en bluse og en hue sent mandag aften. Varerne lå på mit dørtrin onsdag, da jeg kom hjem fra job.
Dejligt med hurtig levering.
Tak til butik Klud :)
Butikken forholder sig ikke til lovgivningen
Butikken forholder sig ikke til lovgivningen.
Har købt et stykke tøj i denne butik over nettet. Jeg afhentet først pakken efter nogle dage, da jeg ikke havde mulighed for at gøre det med det samme, da jeg åbner pakken og får prøvet det stykke tøj jeg har købt kommer jeg frem til at det ikke lige er mig alligevel og vælger at sende det retur.
Butikken vil ikke tage imod returneringen grundet lugt af parfume og ydermere sidder prismærket ikke nøjagtigt hvor det gjorde ved leveringen.
Det er muligt at det stykke tøj har haft lugt af parfume, da jeg bruger parfume altid som en del af det, at være renlig, hvilket jeg også gør når jeg prøver tøj i fysiske butikker. Ift. mærket, så har afmonteret jeg prismærket, da det generet lige i nakken og monteret det igen efter at have prøvet genstanden.
Til andre, som overvejer at gøre brug af denne butik Klud:
Lad vær med at handle via denne butik!
Min mand (han har mere forstand på det end mig) ringer til den ansvarlige medarbejder for returvare, hun er ligeglad med hvad lovgivningen siger ift. returret og slynger om sig med påstande om, at det stykke tøj har været brugt og at tøjet bære tydeligt præg af det, hvilket det ikke gør og hvis det gjorde så siger lovgivningen, at sælger kan kræve at køber skal betale for værdiforringelse.
Nu handler jeg en del på nettet og har aldrig oplevet noget lignende og kan kun opfordre alle som læser dette til at handle på sider som forholder sig til reglerne og det er ikke tilfældet med Butik Klud.
Hvor ender sagen så henne. Der er betalt og rettet en sag hos konkurrence- og forbrugerstyrelsen og så må de overtage.
Mit mål med at skrive denne anmeldelse på Trust Pilot, Facebook sider og andre sociale medier, er ikke at ramme selve butikken, men at sørge for at der ikke er flere kunder som kommer i samme situation.
Håber at budskabet kommer ud til det andre kunder inden det er for sent.
Fin handel, dog liiiidt længere levering end håbet på
4/12-15 bestilte en lækker cardigan fra Nümph til en yderst farvorabel pris (over 60% sparet i forhold til andre steder), dog var leveringen liiiige et par dage mere end lovet(jf. deres leverings-tekst med småt), men den nåede heldigvis frem liiiige i tide, så den kunne bruges til julefrokosten :)
Kunne godt finde på at handle hos jer igen :)
Jeg sætter aldrig mine ben i den butik længere
Aldrig har jeg fået så dårlig service.
Købte en lædernederdel hos butik klud i Køge. 1 gang jeg har den på går der hul i stof v linning. Går ind med den. Helen fra klud nægter at sende den ind til leverandøren og påstår reklamation skyldes slidtage trods nederdel er hel ny. Hun sender den til skrædder som ikke reparere den godt nok-der er stadig hul da jeg kommer for at hente den. Beder hende om at sende den ind til virksomheden men hun nægter og truer mig med jeg bare kan anmelde hende til Forbrugerstyrelsen. Er målløs. Magen til uforskammet og dårlig kundeservice har jeg aldrig oplevet. Jeg sætter aldrig mine ben i den butik igen.
Fine varer, fin levering.
Jeg havde læst anmeldelser om varer der kunne bestilles på hjemmesiden, men som var udsolgte, og var derfor lidt på vagt. Men jeg oplevede ingen problemer. Jeg modtog hurtigt de to cardigans jeg havde bestilt, og de er i fin kvalitet.