De bestelling kwam niet op de afgesproken dag maar 4 dagen later. Na klacht werd gemeld dat zij geen dag konden beloven terwijl het wel aangegeven stond. Ik had rekening gehouden met 2 dagen speling... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik bestelde een kussensloop met een custom print. Toen deze toekwam had ik deze gewassen op een sensitief programma op 20 graden. Wanneer ik de kussensloop eruit haalde was de al niet zo goed aanvoele... Se mere
Finger weg! ich habe eine personalisierte Tasche bestellt, welche beschädigt ankam. Nun wollte ich diese zurück senden und der Service meine nur, diese kann aufgrund der Personalisierung nicht... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Sinds 2004 verkopen wij als eerste Nederlandse webshop gepersonaliseerde cadeaus voor jong en oud. Je kiest het product en bepaalt zelf de kleuren en de opdruk!
Kontaktoplysninger
Neonweg 3, 3812RG, Amersfoort, Holland
- 0346211723
- info@bulbby.com
- www.bulbby.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kleur en maat niet goed
Als kado voor club marineblauwe poloshirts besteld mannen L is maat goed vrouwen poloshirt XL stuk kleiner dan mannen shirt een kleine M. De kleur is niet zoals onze clubkleur marineblauw maar zwart. Ik raad het niet aan hier te bestellen. Ik ben zwaar teleurgesteld.
Einfach nur Top
Ich habe gerade meine neue Sporttasche bekommen und bin wie immer total begeistert. Ich habe schon für mein Enkelkind Kindergartentasche , Brotdose und Flasche , sowie Portemonnaie und andere Dinge personalisieren lassen. Die Qualität ist wirklich einwandfrei und die Artikel sind genauso wie im Internet gesehen. Das war bei weitem nicht das letzte Mal , dass ich hier bestellt habe. Kaufempfehlung : 100% 👍🏼
spijtig
Snelle levering, tas van goede kwaliteit maar tekst niet mooi gecentreerd boven afbeelding.
2x een bestelling in 3 jaar tijd, zeer tevreden!
Heb inmiddels 2x een product besteld bij Bullby. En twee maal naar volle tevredenheid. Mijn zoon heeft de (school)tas al zeker 3 jaar en is van zeer goede kwaliteit. Vandaar dat ik nu voor mijn dochter ook een tas heb besteld. schrijf deze review omdat ik het zelf ook fijn vind om reviews te lezen waar ik iets aan heb.
slecht bevoorraad, niet behulpzaam, niet klantvriendelijk
Bulbby heeft leuke producten, maar ondanks dat ze zelf als sterk punt noemen een snelle levering, is de helft van de reiskoffers niet op voorraad. Jammer als je in het hoogseizoen op vakantie wilt. Maar goed, in september zijn ze er weer, dus voor de volgende vakantie en anders neem je gewoon een ander formaat, krijg je dan als antwoord. Tja we zoeken toch echt een handbagage koffer. Een (klein) beetje korting op de kleuren die dan wel op voorraad zijn zou dan toch wel klantvriendelijk zijn. Zeker als je aangeeft dat je er 2 wilt kopen. Jammer Bulbby, maar dan zoeken we toch even verder.
Leuke producten
Voor de eerste keer iets besteld. Gekozen voor extra service "spoed" levering, kost dan wel 3,- euro extra, maar fijn dat die optie er is! Dan heb je het product in 2 werkdagen thuis en anders 5 dagen.
Qua prijs redelijk goed op de markt, hoewel voor kinderspullen ik eerder bij Simply-colors zou bestellen.
Goede kwaliteit snelle levering
Het bestelproces liep vlotjes en gemakkelijk. De spullen en de prints zijn van goede kwaliteit!
Mooie kwaliteit en echt vriendelijke+ hulpvaardige klantenservice.
Nu een paar keer zowel prive als zakelijk iets besteld. Echt keurig op tijd geleverd en toen we er even niet uitkwamen werden we ook nog persoonlijk geholpen. Bulbby verdient een Award zou ik zeggen!
Nooit meer de deur uit
Leuk hoor...gewoon een maatwerk kadootje via internet bestellen...deze website via Google gevonden. Spulletjes werden snel geleverd en kwaliteit was goed...aanrader!
Goede kwaliteit en snel
Ik heb mijn kerstcadeautjes bij Bulbby besteld. Het zijn producten van zeer goede kwaliteit en zelfs in de kerstperiode was het ruim binnen de levertijd binnen. Zeker een aanrader!
snel en mooi
Heb onlangs n aantal rugzakjes en t-shirts bij jullie besteld!
T leek Overtoom wel...zo'n snelle en correcte levering maak ik bij internetshops zelden mee! Daarbij is de kwaliteit erg goed...en zijn t gewoon hele kekke spulletjes!
groetjes Andrea Dols
Klasse en origineel!
Ik heb zowel prive als zakelijk al een aantal bestellingen gedaan bij Bulbby en stuk voor stuk waren ze helemaal top! Leuke ideeen om cadeau te doen aan anderen maar ook voor bedrijfsdoeleinden absoluut een aanrader!!!
veel leuke spulletjes
heb ook nog nooit iets te klagen gehad over bulbby bestel regelmatig iets voor mijn neefjes en nichtjes en zij vinden het helemaal geweldig!
Superproducten en goede service
Ook al jaren trouwe klant en altijd goede producten ontvangen. Ik heb ook eens gehad dat iets niet op voorraad was maar kreeg daar netjes bericht over met de vraag of ik wilde wachten of dat ik mijn geld terug wilde. Omdat het een cadeautje was heb ik voor het laatste gekozen. Mijn geld netjes teruggestort gekregen.
Pas weer besteld en wederom superkwaliteit en ooooooh wat hebben ze toch leuke dingen.
Groeten Chantal
Leuke producten en top service!
Eenvoudige navigatie en handige tool om te zien wat het uiteindelijk wordt. Teksten kunnen ook 'rondlopen' wat erg leuk is.
Ik heb veel bij Bulbby besteld en dat is altijd goed gegaan
Ik heb minimaal 15 keer bij bulbby.com besteld en dat is iedere keer goed gegaan. De producten zijn altijd van goede kwaliteit en verpakking, etc. zien er top uit.
Goede kwaliteit en service
We hebben de afgelopen tijd meerdere keren wat bij Bulbby besteld en zijn erg tevreden; snelle en correcte levering en altijd spullen van goede kwaliteit. Deze webwinkel is een absolute aanrader!
Hele goede service
met de cadeautjes van Bulbby scoor ik altijd complimenten bij mijn vriendinnen! Vooral met de baby lakentjes en shirtjes, zien er prachtig uit, goede kwaliteit en is erg leuk te geven. De cadeautjes zijn leuk verpakt en altijd op tijd geleverd! Super, ga zo door!
super webshop!
als je echt iets origineels wilt geven dan moet je zeker in deze webshop rondshoppen, ik ben al jarenlang een trouwe klant. Erg mooie kwalitatieve producten met ruime keus aan persoonlijke opdrukken. Erg leuk trouwens dat je op het scherm kunt zien hoe je opdruk eruit komt te zien. Alles wordt mooi verpakt en altijd keurig op tijd binnen!
Concurrentie probeert Bulbby hak te zetten
Hallo Josje! Ik lees net je beoordeling en ben erg verbaasd hierover. Bij ons is namelijk geen Josje bekend en ook hebben wij telefoontjes of mailtjes hierover binnen gehad. Klanten krijgen, als iets niet leverbaar is, gewoon hun geld terug. Ik zie dit zelfde bericht op verschillende sites dan ook binnen komen. Ik vrees dat iemand ons probeert zwart te maken. Dus Josje of wie je ook bent, pak de telefoon en bel ons zodat we dit kunnen oplossen! Bulbby is op werkdagen bereikbaar op 034 - 6211723 of mail naar info@bulbby.com.
Læs mere om andre typer anmeldelser.