De bestelling kwam niet op de afgesproken dag maar 4 dagen later. Na klacht werd gemeld dat zij geen dag konden beloven terwijl het wel aangegeven stond. Ik had rekening gehouden met 2 dagen speling... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik bestelde een kussensloop met een custom print. Toen deze toekwam had ik deze gewassen op een sensitief programma op 20 graden. Wanneer ik de kussensloop eruit haalde was de al niet zo goed aanvoele... Se mere
Finger weg! ich habe eine personalisierte Tasche bestellt, welche beschädigt ankam. Nun wollte ich diese zurück senden und der Service meine nur, diese kann aufgrund der Personalisierung nicht... Se mere
Ich habe gerade meine neue Sporttasche bekommen und bin wie immer total begeistert. Ich habe schon für mein Enkelkind Kindergartentasche , Brotdose und Flasche , sowie Portemonnaie und andere Dinge pe... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Sinds 2004 verkopen wij als eerste Nederlandse webshop gepersonaliseerde cadeaus voor jong en oud. Je kiest het product en bepaalt zelf de kleuren en de opdruk!
Kontaktoplysninger
Neonweg 3, 3812RG, Amersfoort, Holland
- 0346211723
- info@bulbby.com
- www.bulbby.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Opbergzak niet stevig en zakt in elkaar
Heb een opbergzak besteld met een persoonlijke opdruk (kraamcadeau). Op de website staan fotos van een mooie stevige zak zie goed rechtop blijft staan. Eenmaal geleverd zakt het helemaal in elkaar en kan je er niets in opbergen. Tenzij je het propvol gooit en dan nog biedt het geen stabiliteit. Zonde geld (35 euro)!
Leer dat nepleer blijkt te zijn
Ik heb een paspoorthoesje voor mijn dochter besteld. Er staat heel duidelijk te lezen dat deze van leer zou zijn. Nou helaas wat je thuis krijgt is een goedkope nep skai. Goede leer voor de volgende keer. Ik vind dat dit aangepast moet worden op de site.
Hele slechte kwaliteit voor die prijzen
Hele slechte kwaliteit. Ik heb twee rugtassen besteld hier (een junior en een grotere) en deze waren niet heel goedkoop. De rugtassen zijn van hele slechte kwaliteit. Het kleine rugzakje heeft overal rafels en de grote rugtas voor mijn oudste dochter heeft niet eens pads op de schouderbanden, waardoor deze enorm snijden. Dit kan natuurlijk niet als deze wordt gebruikt voor school en er wat gewicht in zit! Deze tas was wel € 36,99, maar is de prijs totaal niet waard. Daarnaast is de opdruk van beide tassen van mindere kwaliteit. Naar mijn verwachting zal dit snel slijten. Ik heb netjes een mail gestuurd met de vraag of dit zo hoort en we eventueel een oplossing kunnen vinden, aangezien mijn dochter deze tas nu niet kan gebruiken. Helaas heb ik tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen hierop. Slechte service!
Dik tevreden: 5 koffertjes en een rugzakje
Inmiddels 5 koffertjes en een rugzakje besteld en meer dan dik tevreden.
1 koffertje had een drukfoutje bij afhalen, werd ter plekke opgelost en zelfs een deel van her bedrag retour ontvangen. Verder bij geen enkele koffer problemen met de opdruk.
Koffer 1 gaat al mee sinds 2017 en wordt wekelijks gebruikt. De andere koffertjes worden regelmatig gebruikt bij logeerpartijtjes en vakanties.
Als (kraam)cadeau echt een aanrader. Ook het schooltasje is super, kind helemaal blij en makkelijk terug te vinden tussen alle tassen.
In mijn geval alle bestellingen afgehaald. Werd zelfs gebeld om te checken of ik wel af kwam halen omdat het factuuradres zo ver bij het afhaaladres vandaan was.
Dramatisch
Dramatisch. Ik zou dit product aan niemand aanraden (een gepersonaliseerde ochtendjas). Ik had dit product dagen voor kerst besteld, het moest namelijk een kerstcadeau zijn. Toen kreeg ik een paar dagen later een mail dat ze mijn maat niet hadden. Toen had ik een nieuwe maat genomen, maar toen hadden ze die toch ook weer niet. Dit hoorde ik pas na kerst. Toen moest ik weer een andere kleur moeten kiezen, weliswaar korting gekregen. Maar toen het product aankwam schrok ik me dood. Niet de stof die je verwacht, het is namelijk dun en lelijk. Zeker geen 35 euro waard.
ontgoocheld
Snelle levering, niet al te duur, maar toch ontgoocheld over het eindresultaat. Houten kist niet goed geschuurd en een stuk van het opschrift al afgepeld bij de levering.
Een vernislaag zou al veel geholpen hebben...
Aanrader
Zeer goed en vriendelijk geholpen. Reageren alleen 2dagen later en heb 45 min in de wacht gestaan tijdens telefoneren. Kwaliteit van de spullen en prints top. Wel waren de jogingbroeken kleiner en smaller dan normaal.
zeer tevreden!
Gisteren 2 opbergmanden en een rugzakje besteld.
3 euro extra betaald voor spoedlevering... deze werd binnen de 24 uur al geleverd :-)!!
Super tevreden met het resultaat en prima prijs-kwaliteitverhouding.
Voor herhaling vatbaar.
Slechte ervaring met bulbby.
Slechte ervaring met bulbby.
Mailcontact bij vragen over je bestelling is onprofessioneel en ronduit onbeschoft.
Koffertje besteld, deze wordt alleen in een plastic tas verzonden waardoor helemaal vervormd en deuken erin de tijd dat het bij je thuis aankomt! Niet acceptabel en zeker niet aan te raden!!!!!!

Besvarelse fra Bulbby
Slechte voorraad status waardoor misleiding
Pietenmutsjes besteld en betaald. Paar dagen erna krijg ik te horen dat er 1 kleur niet meer is en of ik een andere kleur wil uitzoeken. De e-mail was op een soort manier geschreven wat grappig zou moeten zijn. Ik vond de plotseling uitverkochte kleur toch echt het mooiste voor mijn zoontje. Heel mijn bestelling maar geannuleerd en kinderen geen pietenmutsje.

Besvarelse fra Bulbby
Bulbby is echt een aanrader!
Erg tevreden over mijn bestelling bij Bulbby! Snelle levering en een klantenservice die snel en vriendelijk mijn vragen over het product konden beantwoorden
Ik zou hier zeker nog een keer bestellen
Goede kwaliteit en de opdruk blijft…
Goede kwaliteit en de opdruk blijft goed zitten. Heb sommige producten al een aantal jaar en de opdruk zit er nogsteeds goed op. Ook blijven de kleuren van de spullen mooi na vaak wassen.
Super service
communicatie is fijn, bezorgen gaat snel en de kwaliteit is goed. Leuk dat je hier van alles en nog wat kan laten bedrukken. Kerstcadeautjes, truien, picknickmanden, snoeppotten en noem het maar op. Echte aanrader !
Leuke winkel
Leuke winkel! Erg blij met mijn rugzak, goede kwaliteit en snelle levering.
Jammer dat de reactie op trustpilot…
Jammer dat de reactie op trustpilot ruim 4 maanden later is en dan doen alsof je van niets weet. NIET bij bullby bestellen is mijn advies.

Besvarelse fra Bulbby
niets ontvangen na betaling.…
zeer slecht ben nog altijd op mijn betaalt pakketje aan het wachten.
Het is éénmaal aangeboden, niet ingevuld kaartje achter gelaten en nu is het spoorloos.
Dus opletten mensen.
Martine

Ik ben zeer tevreden
Nu al meerdere keren iets besteld bij Bulbby, ik ben dan ook zeer tevreden. Producten zijn mooi afgewerkt en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. Super!
Alle keren snel en goed
3x custom made producten besteld. 3x tevreden. Levering met een kleine week.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.