Budget Biludlejning Anmeldelser 178

1,3

Min oplevelse med Budget Rent a Car i Københavns Lufthavn er uden sammenligning den dårligste service, jeg nogensinde har oplevet. Jeg havde på forhånd betalt for min lejebil og forven... Se mere

En tsunami af inkompetence.. Min oplevelse (den meget korte version): • Fik Ikke den varebil som bestilt, men en mindre varebil • Måtte derfor selv køre samme tur i egen bil, • Jeg ble... Se mere

Hold jer laaaaangt væk fra dem. De snyder deres kunder. Havde leje en bil i Madrid lufthavn gennem dem, de Beder om depositum på (400 euro selvom jeg havde leje bilen igennem deres hjemmeside) som vil... Se mere

1. Biludlejning
  2. Billeasing

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Budget Rent a Car - Biludlejning – biludlejning i københavn - billeje, leasing og minileasing - bil, varevogn og minibus i Danmark og resten af verden. Lej din bil online.

1,3

Dårlig

ingen problemer

ingen ventetid, vi blev opgraderet til en anden, men tilsvarende bil, da vi ankom, muligvis fordi de havde lejet vores bil ud. Bilen var relativ ny og pæn, vi tog for en sikkerheds skyld billeder af alle skader, og vil anbefale andre til at gøre det samme, da det er den eneste måde at kunne bekræfte hvad skader den blev lejet ud med, der var flere små skrammer end hvad der var udfyld på deres seddel, bla. under panelerne, fik påført dem med på sedlen, uden brok fra udlejer, aflevering gik fint, uden problemer, fik en seddel på aflevering om at alt var som det skulle være.

26. september 2020

Svindlere

Først god, MEN. Ville give 0 stjerner.
Lejede en bil til en tur i Jesperhus. fik en opgradering, hvilket man ikke klager over. var så dum ikke at tage billeder og video af bilen inden jeg kørte.
afleverer så bilen om søndagen, mandag får jeg kvittering på at den er afleveret og alt er fint.
4 dage senere! får jeg en mail om at der er en skade på den, men man kan ikke se skaden på de billeder de sender med, man kan dog se at bilen har kørt 40m siden jeg har afleveret den, og at den står på et andet underlag end da jeg tog billeder da jeg afleverede den.
de siger også at skade omkostningerne er vedhæftet hvilket de ikke er.
Vi skriver så 2 gange på mail til dem, uden svar, ringer 3 gange hvor en assistent siger de vil ringer hurtig tilbage, som de aldrig gør.
Sender så en sidste mail med alt mit bevis materiale i og truer dem med en retssag, hvor de så tilbage betaler omkostninger af den FALSKE skade, som de allerede har trukket penge for.
Så vil råde folk at holde sig fra dette firma! ellers skal i huske at tage billeder og video af bilen inden i køre afsted, og det skal være med ham i lejer den af!

26. august 2020

Vi har i løbet af den sidste uge…

Vi har i løbet af den sidste uge forgæves forsøgt at kontakte jer på telefon, og har formentlig brugt 3-4 timer af vores ferie på at sidde i telefonkø, hvor der formentlig ikke engang var en medarbejder i den anden ende. Det er selvfølgelig dybt kritisabelt ikke at kunne komme i kontakt med jer.

30. juni 2020

FUSK!!!

Budget/Avis i Malmø tager betaling for nærmest usynlige småridser på spoiler, som der var på bilen ved udlevering. Vi skrev under på kontrakt inden udleverige, fik udleveret bilen og fik at vide af udlejeren, at alt var OK, og så skyndte udlejer sig ind i butikken igen. Vi tænkte, at de små ridser på forntspoiler måtte falde under bagetelgrænse. De vil nu trække lidt over 2.000 SEK for ridserne på kortet. Virkelig et tillidsbrud og noget fusk. Meget dårlig oplevelse.

25. juni 2020

God service og hurtige svar på…

God service og hurtige svar på spørgsmål

Havde lejet bil og forudbetalt lejen til ferieophold i Sydspanien fra 22/5-30/5 2020.
Afbestilte bilen og havde løbende dialog via mail til Avis/Budget - rigtig god service og hurtigt svar.
Vi har fået det fulde beløb retur igen.
Vil helt klart benytte mig af Budget Biludlejning næste gang vi skal til udlandet.

22. maj 2020

Helt fantastisk oplevelse

Min kæreste og jeg lejede en en opel corsa igennem budget/avis lyngby. Vi skulle bruge den i 3 døgn og det kostede 770,- inkl 300 km (ekstra km koster 1,7,- pr km) Da vi skal hente bilen får vi istedet en splinterny renault clio til samme pris. Hurtig afhentning uden besvær og ligeså ledes ved aflevering. Vi havde kørt 55 km ekstra så da vi afleverede bilen skulle vi kun af med 93,-
Alt i alt en super god oplevelse😃
Kan helt klart anbefales👏

19. maj 2020

Betaler for sidste lejers skade, tak skæbne

Da jeg afleverede min lejebil blev præsenteret for en skade som de mente jeg var årsagen til.

Jeg har i mange år været kunde hos Budget, når jeg skulle bruge bil, og har altid fået en god service og behandling.

Jeg er derfor dybt rystede over denne behandling; at jeg bliver præsenteret for en skade som jeg intet har med at gøre.

Jeg gik rundt om bilen med herren som udleverede bil, uden at hverken han eller jeg kommenterede noget.

Jeg har som altid lejet bil hos jer, og disse ridser på plastskærmen har jeg ofte set, når jeg har lejede bil, uden at i nogensinde har registeret/ sagt eller skrevet det som en skade.

Jeg kunne dog forstå på herren som jeg afleverede bilen til, at der var kommet nye regler, og de var meget strenge, men havde jeg lavet en skade, skal jeg selvfølgelig betale den, men i dette tilfælde har jeg ikke lavet nogen som helst skade.

Jeg har som sagt lejet bil hos jer altid, og altid fået god behandling og service, og i kan selvfølgelig være ligeglad, men jeg må nok sige, at det er sidste gang, at jeg lejer bil via jer.

Jeg står altså til at betale for den tidligere lejers skade, hvilket jeg finder dybt rystende, aldrig oplevet nogen lignende.

I kan være fuldstændig ligeglad, og det er i formentlig i jeres gode ret til, men jeg må sige, at jeg aldrig i min lejetid via jer, har oplevet en så dybt rystende behandling. og som jeg menes at være årsagen til.

Jeg har kørt fra København til Møn og tilbage igen.

Været på besøg hos forældre, hvor der ikke var en eneste bil i miles omkreds. De har ikke bil og der var hellere ingen gæster. Altså ingen som kunne ramme bilen og jeg gjorde hellere ikke. Altså ingen som kunne have ramt bilen.

Ingen parkering i Kbh andet end ved budget, hvor den blev tilbageleveret.

Havde jeg ramt nogen på motorvejen havde der været en skade på lak, buler, ridser osv., men dette er ikke sket.

Kort sagt, hold jer langt fra Budget.......

8. maj 2020

Denne biludlejningsvirksomhed er kun…

Denne biludlejningsvirksomhed er kun ude efter penge efter hjemkomst. Der bliver ca. 3-4 måneder efter hjemkomst trukket et skævt beløb på 360 kr. Dette gentager sig gerne 3-4 gange før du får det stoppet. - Og det er vel og mærke stort set umuligt fordi deres kundeservice og i det hele taget virksomhed kan beskrives som FULDKOMMEN INKOMPETENT.
Man skulle tro virksomhedens medarbejdere skulle vurderes svært retarderet før ansættelse!

Dette er en dårlig oplevelse foruden at jeg modtog den forkerte bil (mindre end lovet). Jeg var ikke forsynet med lovpligtige snekæder (til kørsel i norditalien) og at de var tæt på at afvise mig fordi de ikke kan finde ud af at aflæse et kørekort.

Lej KUN din bil her hvis du vil støtte bedrag, svindel og finurlige planer bag din ryg.

6. maj 2020

Inkompetent biludlejning

I februar 2020 lejede jeg en bil hos Avis/Budget. Jeg skulle afhente bilen i lufthavnen i Milano. Det startede dårligt allerede der..

Personalet i Avis/Budget-afdelingen i lufthavnen var tydeligvis inkompetente. Deres engelsk var elendigt og til at starte med nægtede de at udleje bilen til mig, da de ikke kunne finde ud af at aflæse et dansk kørekort. Efter en del spildtid indså de, at de havde lavet en fejl og jeg fik lov til at leje bilen. Men det sluttede ikke her.. Personalet prøvede selvfølgelig at sælge mig en masse ekstra dyre forsikringer, denne hoppede jeg ikke på. Jeg allerede var forsikret gennem et andet selskab, men hvis jeg ikke havde været vågen og forstod deres gebrokkent engelsk, så havde de solgt mig en masse dyre forsikringer.

Da jeg endelig ser bilen, er det selvfølgelig en anden, end den jeg har lejet. De vælger at give min en lille Fiat 500 med 65 HK, der knapt nok kan trække op af bjergene i Lombardiet..

Derudover har de glemt at give os snekæder med i bilen, hvilket er LOVPLIGTIG i dette område og årstid. Hvis vi havde endt i rabatten, havde det været LIVSFARLIGT og vi kunne have fået en kæmpe bøde, for ikke at have snekæder med.

Resten af turen gik heldigvis smertefrit og der var ikke mere besvær, troede vi.....

Jeg kommer hjem til Danmark og 3 måneder efter jeg har lejet bilen, har Avis/Budget Biludlejning hævet et beløb fra min konto, uden min tilladelse eller opmærksomhed. Jeg har ikke modtaget nogen regning, de har bare "stjålet" penge fra min konto, uden videre besked. Jeg sørgede for at læse papirer og policer godt igennem, ingen af disse nævnte regninger eller gebyrer der ville blive trukket 3 måneder efter udlejning.

Lige nu forsøger jeg at korrespondere med Avis/Budget Biludlejning og få en forklaring, men deres kundeservice er elendig, svær at få fat på og umulig at forstå.

Jeg vil ikke anbefale dette biludlejningsfirma til nogen, de prøver på at snyde dig med deres griske forretningsmodel. Føj.

6. maj 2020

fejlinformation, kæmpe ekstraudgift og dårlig kundeservice

bookede bil på deres hjemmeside og da vi hentede den i lufthavnen var der intet problem. Ekspedienten snakkede utroligt dårligt engelsk, hvilket resulterede i at vi tilkøbte forsikringer for flere tusidne kroner. Da vi spurgte ind til beløbet lød svaret at det blot var depositum og at vi ikke skulle betale mere end det vi allerede havde gjort online. 5 dage efter hjemkomst blev beløbet så trukket alligevel og budgets kundeservice er ikke til meget hjælp. de holder på at tilkøbet er fundet lovligt til og vi kan gå til forbrugerombudsmanden hvis vi er utilfredse. Har ingen intentioner om at leje biler hos dem igen!

1. marts 2020

Forket bilkategori!

Ved ferierejse havde jeg via selskabets hjemmeside booket en bil til ferien på Guadeloupe. Ved ankomst blev jeg anvist en Suzuki Berleno hvilket bestemt ikke, svarer til den bil som fremgik af min reservation, hvor jeg havde en bekræftigelse på en Ford Mondeo aut. eller tilsvarende. En Suzuki Berleno svarer vel nærmest til en ford Fiesta i størrelse. Jeg beklagede mig over den bil jeg er blevet anvist, da bilen er meget mindre end det som jeg har lejet og har dokumentation for på min bekræftelse. Jeg blev oplyst at man naturligvis ikke kunne honorere bekræftigelsen, og at det der på denne lokation svarede til kategori D er en Suzuki Berleno eller tilsvarende. Selskabets løsning er at jeg naturligvis kan få en bil i den størrelse jeg oprindeligt har lejet, tildels svarende til en Mondeo aut. mod en merbetaling på EUR 200, hvilket jeg nægtede at betale. Jeg endte med at få en Ford Ecos med manuelt gear. Jeg mødte absolut ingen forståelse på udlejningsstedet. Jeg har siden skrevet samme klage 2 gange via selskabets hjemmeside samt telefonisk kontaktet selskabet, hvor jeg blev lovet et professionelt svar samme dag. Det er nu ca. 14 dage siden jeg indgav klagen 1. gang, jeg har stadig intet hørt fra Budget!

12. februar 2020

Hold jer væk, medmindre i ville blive snydt

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Hvis der er mulighed for at give dem ingen stjerne, ville jeg gøre det.

Jeg lejede en bil sidste sommer, sammen med familien. Da vi modtog bilen var den beskidt og den var riset. Derudover var der noget galt med bremserne, som de ikke havde fortalt os da vi modtog bilen.
Vi fik heldigvis skiftet bil til en anden og den var fin nok.
Grunden til hvorfor de modtager sådan en anmeldelse fra mig er ikke kun pga de biler vi har modtaget, men fordi den oplevelse vi har haft med dem, efter vores ferie.
Efter vi var kommet hjem fra ferien, begyndte vi at modtage faktura fra dem. De første 2 var vi forstående for hvorfor vi modtog dem og vi betalte dem også. Men nu har jeg modtaget endnu en faktura fra dem, over ét halvt år senere. Og den faktura er præcis den samme som de andre.
Jeg har aldrig skrevet en anmeldelse før, men denne her gang kan jeg ikke lade være. Jeg skriver denne anmeldelse, for at advare andre.
HOLD JER VÆK FRA BUDGET.!!!!
Måske er de billige i starten, men du kommer til at fortryde at have booket en bil hos dem efterfølgende.

14. januar 2020

SYSTEMATISK SVINDEL

SYSTEMATISK SVINDEL.

(mit tilfælde var under en ferie i Portugal, Faro)

Personalet ved udleveringsstederne er tilsyneladende instrueret i at snyde kunderne. (I øvrigt er de provisionslønnet, så jo mere de kan sætte på kundens regning, jo mere tjener de.)

Kundeservice ved det, men er vel ligeledes instrueret i at afvise kundernes klager.

Kontrakten udleveres ikke i hardcopy, så du har ingen chance for at kontrollere forholdene. Den sendes efterfølgende på mail.

Efter at have haft mulighed for at læse kontrakten reklamerede jeg straks, dagen efter afhentning af bilen.
Jeg ringede 3 gange til kundeservice i DK og skrev ligedeledes en mail til kundeservice.
De henviser til at lejemålet skal være afsluttet forinden de kan behandle sagen. - (Det er vel for at de sikre sig at pengene er trukket fra kundens konto?)

Jeg lejede en bil til 1.300 kr.

Lufthavnsgebyrer (som jeg allerede havde betalt i DK), andre gebyrer og selvrisikodækning (som jeg ikke havde bedt om) kostede 2.000 kr.
Altså næsten det dobbelte af billejen.

Faktisk spurgte personalet om hvorfor de ikke tilbød mig selvrisikodækning. Hun svarede, at "Det har du allerede købt".

Fakta var bare - hun løj og fik mig til at skrive under på det.

Tilbage i DK har jeg igen, nu for 4. gang, ringet til kundeservice og de afviser blankt med et alm. standardssvar, uagtet at jeg straks har reklameret, betaler i protest og fortalt at personalet har handlet i ond tro.

HOLD JER LANGT LANGT VÆK FRA BUDGET BILUDLEJNING.

Opslaget deles på facebook. Lad os se hvor mange delinger det kan få, så vi kan sikre at andre ikke også ryger i fælden.

21. oktober 2019

Pengesluger

Jeg har slet ikke ord for sådan et snyde firma. Kan kun tilslutte mig alle de andre her på siden. Jeg er os blevet taget r..... på, og kan kun anbefale ikke at booke hos dette firma. Medmindre du har penge nok!

24. september 2019

Rystende dårlig service

Havde reserveret en varevogn i ekstra størrelse, hvor jeg under telefonisk bestilling gør udtrykkelig opmærksom på, at jeg skal bruge en varevogn i deres kategori N. Da jeg tropper op, er der en ingen varevogn at udlevere. Én kategori N vogn var på udlejningsadressen, men grundet fejl ved bilen, kunne den ikke lejes ud. At man ikke har undersøgt det på forhånd inden en udlejning, er rystende. Kunne blive spist af med at afhente en anden vogn på en helt anden adresse.
Et personale som i øvrigt havde mere travlt med privat snak end at yde service.

18. august 2019

Budget

Budget, Geneva lufthavn på den Franske side.
Bilen er OK men gebyrer der dukker op når man kigger væk som allerede er frabedt, kostede mig 2.200,- mere end aftalt.
kontakt til dem er umulig, svartiden forfærdelig når man endelig får svar.
Medmindre du har for mange penge så find et andet sted at leje bil.

1. august 2019

Under al kritik

Under al kritik, booket hjemmefra til afd i USA Manhatten, bliver mødt af en meget sur dame, som ikke kender ordet service eller hvad betydning et smil har, hun giver os en historie om at vores bil sidder fast i trafikken på vej dertil og hun ved ikke hvor mange timer vi skal vente, vi får tilbudet en anden, som er så beskidt at vi selv må stå og rengøre den inden vi kan køre derfra, og bilen er smæk fyldt med ridser og buler og det er kun fordi vi gør opmærksom på dette at dette bliver noteret

30. juli 2019

Misvisende beskrivelse af bil = dårlig lejeoplevelse!

Vi bestilte i marts måned en el-bil til brug i uge 30 på Bornholm.

Valget faldt på Budget Biludlejning, da de iht. deres hjemmeside, kunne tilbyde en BMV i3 (eller lignende). En el-bil der har en god rækkevidde på ca. 260 km på en opladning, hvilket er YDERST VIGTIGT på en ø som Bornholm, med få ladestandere.

Stor var derfor vores overraskelse da vi fik udleveret en Renault Zoe, med en rækkevidde på max 130 km på en opladning!
At bilen samtidig kørte rundt på vinterdæk i uge 30 (hvor vi havde hedebølge i Danmark), gjorde sandelig ikke noget godt for rækkevidden!

Vi endte derfor med at køre rundt på Bornholm med 60-70 km/t og aircondition'en slukket, bare så vi kunne komme fra sted til sted (ladestander til ladestander) uden at løbe tør for strøm!

Havde vi vidst dette på forhånd, havde vi ALDRIG lejet en el-bil gennem Budget Biludlejning!!

Vi fik så samtidig, ved udlejningsstedet oplyst, at de slet ikke HAR BMW i3'er til rådighed på Bornholm og at samarbejdspartneren AVIS derfor også har ændret deres bilbeskrivelse til en "Renault Zoe", men Budget Biludlejning fremturer STADIGVÆK med en "BMV i3" på deres hjemmeside!

Budget Biludlejning, i skulle skamme jer!

30. juli 2019

Er dette din virksomhed?