Kundeservice i verdensklasse! Kan varmt anbefale BSR, deres service og deres chiptuninger. Havde brug for hjælp en tirsdag aften og selv dér var der en klar på mailen der hjalp mig med mit... Se mere

Bestilte en PPC samt en tuningsfil til min 2.0tfsi motor. Super hurtig behandling, super venlig support over telefonen. Pakken leveredes hurtigt, og filen var rigtig nem at installere. Er... Se mere

Bestilte en udstødning via deres website til afhentning, så de samtidig kunne montere udstødningen oppe ved dem. De er altid til at få fat i, eller de ringer hurtig tilbage - så servicen er hel... Se mere

Flere venner og familie medlemmer rådet mig til at handle ved bsr, da deres udstødninger er mere eller mindre plug and play. Jeg bestillere udstødning for knap 7000 kr ved bsr. udstødningen bliv... Se mere

1. Butik med biltilbehør

Power til din bil - få den tunet hos BSR Danmark. Ud over vores tuninger tilbyder vi et omfattende udvalg af produkter fra markedets førende producenter indenfor sportsudstyr til bilen herunder sportsudstødninger, undervogn, sportsluftfiltre, EBC bremser m.v.

4,4

Købte en Bagpote hos dem

Købte en Bagpote hos dem
Og vil sende den retur fordi den ikke passet to dage bagefter, de ville dårligt nok tage den retur hvis jeg ikke købt noget nyt men så tog de den retur men de vil have 15 %. jeg vil fraråde alle og handle med dem mega dårlig service

9. marts 2021

Besvarelse fra BSR Danmark ApS

Udstødningen passer til den bilmodel du havde bestilt den til, men da i selv havde ændret på bilen ,passede den selvfølgelig ikke længere, hvilket du også erkendte, da du var hos os. Da denne udstødning blev produceret til ordre, var der ikke returret på den. Dette var du også klar over. Efter flere ubehagelige trusler fra, dig fik vi overtalt producenten til at tage den retur mod et gebyr på 15%, som vi syntes var helt rimeligt at pålægge dig.

Professionelt og god kunde service !

Skrev en mail om hvad det ville koste at få sat en ixsound i min bil, og hurtig response på mail med flere muligheder og priser og det bedste forslag til min bil, fik at vide jeg bare kunne komme dagen efter for at test høre en ixsound og 5 dage efter fik jeg installeret den samt en tuning og imellem tiden fik jeg en låne bil. Helt klart top professionel og rigtigt god kunde service !! 🙏🏼

27. januar 2021

Absolut en god oplevelse!

Absolut en god oplevelse!
Hurtig og effektiv - bestilte tid til BSR optimering om formiddagen og kunne få en tid på værkstedet 2 timer senere! Meget imødekommende og god stemning.
Min Volvo V60 D4 er blevet helt anderledes kvik og inspirerende at køre i. BSR opdateringen kan helt klart anbefales!

3. januar 2020

Jeg fik en stage 1 for lidt over et år…

Jeg fik en stage 1 for lidt over et år siden jeg blev lovet hk fra 160 til 215 og nm fra 250 til 330. Efter to dage kontaktede jeg bsr og sagde jeg ingen effekt kunne mærke. Men de var ikke til og hugge eller stikke i. Min bil var optimeret og det var den rigtige software det var deres svar. Idag fik jeg muligheden for og få den målt og ja. 5000kr ud i luften. Bilen har 156hk og 233nm. Faktisk lavere end bilen blev født med. Brug ikke bsr. Det eneste jeg har fået for 5000kr er en ppc3 og nogle emblemer. Ppc en kan jeg ikke bruge til noget og hvorfor sætte bsr logerne på bilen. Gider da ikk reklamere for noget der ikke virker. Så kan de skrive bsr 50/50 % chance for det virker

18. oktober 2019

Hej Rasmus

Alle BSR tuninger er udviklet ved at BSR i Vaxjö har haft en bil magen til den der står på hjemmesiden i min. 5 dage (altså en som din). Den de har haft er checket igennem og målt til det du ser på hjemmesiden før og efter.
BSR mener ikke at det er muligt at lave en gennemtestet tuning som man kan give op til 3 års motor og drivlinje garanti på, ved at have den 1-2 timer på rullefelt som de fleste andre gør. Når der bruges så lang tid på at udvikle tuningen, er BSR teknik meget sikre på, at det også virker tilsvarede godt på en bil magen til. Det kræver dog, at der ikke er fejl på bilen Samt at den har originale komponenter.

Sig til hvis vi skal kigge på den. Det kræver dog at vi har den i 1 dag.
Det er selvfølgelig uden beregning medmindre vi finder fejl på den.

BSR Danmark

Jakob Weesgaard

Til trods for en fejl fra min side

Til trods for en fejl fra min side, med forkerte oplysninger og en del bøvl. Vil jeg rose BSR, for den meget kundemindede og venlige betjening som jeg har fået de sidste par dage. Det har helt sikkert givet mere liv i min volvo. Handler helt sikkert hos BSR igen, med den kundeservice som er i topklasse. Thumbs up herfra 👍🏻👍🏻👍🏻👌👌

24. maj 2019

Alle gode gange 3... :-)

Efter køb af ny (brugt) bil besluttede jeg mig for 3. gang for at købe en BSR motoroptimering til dieselturboen. Gode erfaringer fra tidligere - ekstra liv under kølerhjelmen, bedre brændstoføkonomi og større køreglæde. Udgiften til BSR-optimering er blevet tjent hjem mange gange.
Købet gik lige så glat som sidst - ½ time efter bestilling kvitterede Birgitte fra BSR Danmark med at varen var hjemme og kunne hentes når det passede mig. Sådan! Jeg fik som tidligere også tilbudt on-site installation af softwaren, hvilket jeg dog ikke havde tid til. Kein Problem - egeninstallation af BSR-motoroptimering er meget enkel og tog vel alt i alt en god halv times tid.
Jeg kan konstatere, at BSR igen har tilført turbodieselmotoren tydeligt ekstra liv, og efter alt at dømme også en mærkbar brændstofbesparelse.
Tak for et godt produkt, lynhurtig levering og super service!

1. marts 2019

Hej Viktor
Tusinde tak for de pæne ord. Det sætter vi stor pris på.
Mvh BSR

Hej.

Hej.

Jeg vil bare gerne komme med noget feedback på jeres arbejde.

Jeg er overordentlig tilfreds med den måde bilen kører. Jeg har overhovedet ikke mærket til nogen form for “hakken”.
Jeg må indrømme at det er som at få en helt anden bil tilbage. Der er virkeligt mange kræfter til rådighed 😊. Er I sikre på at det “kun” er 284hk?
Er topfartsbegrænsningen også flyttet, ikke det at jeg har afprøvet det?

Anyway, så er jeg super glad for hvordan bilen kører.

Mvh. Bjørn.

24. februar 2019

Advarsel mod BSR

Advarsel mod BSR. Købte en tuning til 1,4 tfsi, og bilen kører meget dårligt med tuningen. Den accelererer i ryk og har ofte tændingsbanken. Bilen er serviceret og alt er testet. Det har kunnet dokumenteres, at bilen er fejlfri og kører perfekt uden tuningen. Til trods for dette hævder BSR, at deres tuning ikke fejler noget, og der er ingen hjælp at hente. De ville heller ikke lade mig returnere produktet.

20. februar 2019

Besvarelse fra BSR Danmark ApS

Hej Peter. Som jeg husker det så er denne sag over 1 år gammel og jeg kan desværre ikke finde så meget korrespondance på den. Men vi har 77 biler magen til din kørende med BSR og endnu ikke nogen klager på dem, selv min kammerat har en. De andre har præcis samme fil som din vil jeg tro, medmindre der er kommet en opdatering siden vi lavede din. Tag gerne fat i os igen, jeg er helt sikker på, at vi også kan få din bil til at køre så godt som de andre. Ring gerne til mig på 42420900

Kompetent og særdeles godt udført arbejde..

Jeg skal til at aflevere min BMW efter endt leasingperiode, Jacob og Stig tog særdeles god hånd om den. Bilen skulle have en fuld polering og resultatet er blevet så flot!

Man får sig en god snak om tingene derude og det giver bare en ro og tryghed når man tager derfra.

Vi ses helt sikkert igen. (til en opgradering af den nye bil)

Bedste hilsner
Mikkel

7. februar 2019

Super venlig betjening

Super venlig betjening - produktet virker optimalt!!!!!

13. november 2018

Besvarelse fra BSR Danmark ApS

Dejligt at høre. Tak for de pæne ord.

BSR tuning af BMW 335i

Jeg var i Birkerød hos BSR og fik tuned min BMW 335i
Det var en rigtig fin oplevelse med de to engagerede medarbejdere Jakob og Stig. Og resultatet af tuningen: WOW :-)
Tak for god og behagelig service.
Finn Christensen
Lyngby

12. oktober 2018

Jeg fik en mail omkring en leveringstid…

Jeg fik en mail omkring en leveringstid på 4-7 hverdage, jeg skrev tilbage at jeg virkelig stod og manglede de dele hurtigt, ikke ret lang tid efter får jeg så endnu en mail hvor i der står at man har fundet den del jeg mangler på lageret og får den sendt afsted med det samme, så jeg ikke skulle vente på de fik den hjem fra deres leverandør.

Super hurtig og præcis betjening!
Aldrig oplevet lignende før på en online shop derfor 5/5 stjerner her fra

1. oktober 2018