1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Performance Tuning! Vi udfører softwareoptimering, bedre kendt som chiptuning af højeste kvalitet. Alt vores software er skræddersyet til den enkle bil, hvilket gør os til et af de stærkeste på det danske marked.

4,3

Sindssyg god oplevelse

Sindssyg god oplevelse!

Første gang jeg skal afprøve at optimere bilen. Oplevelsen var god fra start til slut, vil klar anbefale Daniel. Han har styr på hvad han laver og giver en fantastisk kundeservice efterfølgende også, hvis man har spørgsmål. 👏🏼👏🏼

6. august 2025

Kundeservicen efterfølgende er ikke ret god..

Ingen tvivl om han ved hva han laver, men kunde servicen er sgu ik ret god hvis man ønsker småjusteringer i tuningsfilen efterfølgende også selvom jeg ville betale lidt ekstra for det.. Der er landberg noget mere åben overfor justeringer bagefter og uden beregning..

29. marts 2025

Hej Lasse,

tak for din tilbagemelding.

jeg kan se du mener at kundeservicen efterfølgende ikke er ret god, det er vi naturligvis kede af , men nok ikke enig i - men det kræver selvfølgelig en uddybning fra den anden side af bordet.

Du henvender dig med en GLC som tidligere er tunet med u-tune fra et andet firma. Du gør opmærksom på at du ikke længere er i stand til at skifte mellem dine programmer og beder herefter om hjælp til at tune den forfra.

Vi påtager os opgaven, og kan se at du har ramt en flashcounter - altså nået max antal gange som en motorstyring kan omprogrammeres (100 gange). Da det kræver en større operation fortsætter vi, også uden merregning. også selvom at det hele virker underligt at man har omprogrammeret sin bil 100 gange - men vi vil dog gerne hjælpe.

Vi lover at lave cirka 255hk/550Nm afhængigt af hvilken stand bilen er i, og det lykkedes os at opnå hele 250hk/580Nm under sunde forhold og uden at gå på kompromis med holdbarhed og kvalitet. Grafen er jævn og datalogging viser sikre temperaturer.

Et par timer efter skriver du at du gerne vil have os til at justere den mere i bundtrækket (selvom den laver 30Nm mere end forventet). Vi fortæller at det ikke er noget vi har lyst til da vi allerede har ramt vores target.

Du ringer og skriver flere gange både lørdag aften og søndag, og truer med ikke at betale din regning før der er justeret yderligere.

Du bliver mandag ringet op og får en tid til at komme forbi værkstedet, hvor vi to har en yderligere længere dialog om hvorfor det ikke er smart at lave mere på den - netop fordi vi ikke vil kunne stå inde for det. Vi to bliver enige om at vi ikke gør mere da 10-20Nm ikke ville være mærkbart alligevel, og risikoen forbundet hermed er for stor.

Vi takker for forståelsen og ender dialogen her.

Du sender os billeder af hvad du laver i din fritid, hvilket vi af gode grunde ikke svarer på. Vi er en virksomhed der handler med software - ikke en venskabsplatform.

Herefter har du åbenbart ombestemt dig og vil gerne have tilført mere moment, også selvom at vi ikke vil lave det da det går ud over holdbarheden. Derfor bliver det naturligvis endnu et nej.

Næste step fra din side er så at skrive her inde, (nok i håb om vi ombestemmer os) men det løser ingenting.

Vi lever af at levere holdbare løsninger til kunder, og går uanset ønsker ikke på kompromis med holdbarhed eller kvalitet.

Vi efterlader ingen kunder utilfredse, men jeg er desværre bekymret for at du ikke kan tilfredsstilles.

Du kan, må og skal ikke sammenligne os med en tuner, hvis programmer ikke er målt og logget på felt - men bare spyttet ud hvor man krydser med fingrene.

Tak for din anmeldelse, jeg håber du finder nogen der kan tilfredsstille dine ønsker.

Dbh

Team PT

Meget overrasket!!

Til Daniel og Oliver!

Jeg takker mange gange for jeres gode service, jeg var ikke et sekund i tvivl at valget skulle falde hos jer. I giver ekstrem god værdi for pengene og den service i yder. Når det så er sagt så er jeg utrolig glad for de tal i hev frem på min bil. Havde ikke et split sekund troet at den ville kunne vise så god en kurve med så mange km på bagen, stor ros til jer! Jeres hjælp/service er værdsat

24. februar 2025

100% anbefales sindsyg oplevelse…

100% anbefales sindsyg oplevelse kundeservice på plads altså det bliver sku ikke bedre bilen kører som en drøm.

Min golf 7 gik fra 140 til 177hk, med gearkasse optimering altså det blev sku ik bedre den kører som en drøm nu.

13. marts 2024

ENDNU EN GOD OPLEVELSE HOS DYGTIGE…

ENDNU EN GOD OPLEVELSE HOS DYGTIGE OLIVER!

Jeg var forbi og få lavet en optimering på DSG gearbox. Har tidligere været henne og få optimeret min motor. Oliver er super skarp, flink og ekspert til at udføre sit job. Jeg fik rabat da jeg tidligere har været forbi, hvilket bare gør oplevelsen meget federe og personlig som kunde. Bilen er nu endnu skarpere takket være Oliver. Klar anbefaling herfra!

11. december 2023

Jeg var for nylig forbi…

Jeg var for nylig forbi Performancetuning og få tunet min bil og lavet en DSG optimering. Det er uden tvivl den bedste, mest profesionelle og bedste tuningsoplevelse jeg har haft.
Oliver var meget forklarende, ærlig og bare tryghedsgivende. Jeg er ovenud begejstret for at have valgt Performancetuning.dk og vil uden at blinke anbefale dem til andre. Når jeg igen får en anden bil, så skal den også 100% ned til Oliver og have ekstra “kærlighed”.

27. april 2023

Fremragende service!

Kom fra Vejle efter mange anbefalinger af Performance tuning. Jeg havde en fremragende oplevelse af god service og kundeforståelse, tog mig med i hele forløbet. Bilen kører mega godt nu! Servicen er i top til nye kunder inde for tuning!

14. april 2023

Perfekte chiptuning sted til din bil

Jeg vil virkelig gerne anbefale performence tuning til dem der godt vil have lavet tuning til deres biler. Jeg har personligt for chippet 3 biler hos ham, og det lykkes ham det samme perfekte arbejde alle 3 gange.

Det er god service og kunde forståelse de har hos Performence tuning. Man føler bilen er i sikre hænder når man aflevere den hos dem

Det ka klart anbefales til dem der er i tvivl til hvor de skal chippe deres næste bil henne

16. april 2023

God pris og tuning virker som lovet, bilen kommer tilbage med ridser

Jeg fik lavet en stage 2 tuning på min BMW 550i F10, og selve tuningen samt lyden fra de monterede downpipes kan man ikke sætte en finger på. Jeg vil dog anbefale, at man får tilføjet parkeringsskade i sin forsikring før man afleverer bilen, eller at man selv er tilstede, hvis der skal udføre mekanisk arbejde, da de fralægger sig alt ansvar for ridser sket på din bil, da sådan noget ikke kan finde sted på et værksted, i hvert fald ikke på deres.
Til gengæld kører bilen meget fint bagefter og man får dokumentation på bilens ydelser og prisen er fornuftig i forhold til mange andre steder (hvis du har parkeringsskade vel og mærke)

Edit: Efter at have læst "virksomhedens" svar, bliver jeg simpelthen nødt til at tilføje til denne anmeldelse. Så jeg har påpeget en ridse overfor dem, da jeg hentede bilen uden at gøre noget ved det og køre derfra i godt humør, blot for at ringe tilbage, denne gang vred, og påpege endnu en gang... at jeg har fået en ridse? Det bliver ikke dummere. Men godt forsøgt på at fralægge ansvaret og få kunderne til at virke dummere end jer, super godt salgstrick. Som nævnt i telefonen, hvis man ellers ikke lider af korttids- eller selektiv hukommelse, så jeg er heldigvis dækket af min forsikring og det vil ikke koste mig en krone at få lavet. Så hvorfor i alverden skulle jeg dog opdigte en ridse, hvis jeg selv har lavet den. Nej, det bliver simpelthen ikke dummere. Men at det kan ske hos sådan en "stor og professionel virksomhed", puha.
Og den "lille" ridse der bliver talt om, er noget man har vurderet ud fra et billede. Den ser ikke særlig lille ud i virkeligheden. Professionel analyse alligevel.
Jeg vil dog tilføje, at jeg kan kun beklage min tone overfor begge kollegaer, det var ikke i orden. Men det her er ikke et sted jeg nogensinde vil anbefale til hverken venner eller bekendte. Husk parkeringsskade i forsikringen, hvis I alligevel tager derhen!

26. april 2021

Hej Yavuz

Tak for mening. Jeg er glad for at bilen kører som den skal og at det hele virker, og at downpipes og softwaren lever op til dine forventninger. Det er det vi er kendt for, og naturligvis dejligt at få bekræftet at vi er gode til det vi laver.

Du ringer dagen efter at have hentet bilen, med en særdeles høj og aggressiv tone og snakker nedladende til min kollega, hvor du beskylder os for at have lavet en lille ridse i din overfladeklarlak på venstre bagdør. Min kollega har ikke selv arbejdet på bilen så han lader naturligvis mig tage mig af sagen.

Når jeg ringer til dig bliver jeg mødt af en utrolig flabet attitude, selvom jeg naturligvis er ude på at hjælpe dig. Jeg prøver så at spørge ind til hvad issuet overhovedet da hverken Kenneth eller jeg er bekendt med en ridse på din bil. Vi snakker lidt frem og tilbage og jeg beder dig så sende et billede af den ridse som du taler om, samtidig fortæller du mig at du igår ved afhentning af bilen har påpeget dette overfor min kollega Kenneth, og så vil jeg naturligvis hører Kenneth ad.

Ved næste telefonsamtale er du igen flabet og lader mig ikke snakke ud, svarer igen og har på mystisk vis ændret forklaring fra forrige samtale. Du har pludselig ikke længere påpeget det overfor Kenneth. Hmm? Her bekræfter du os i at vi ikke kan stole på hvad du som kunder siger.

På billedet kan det ses at det er en lille ridse på overfladen af lakken som vi ikke lige kan forstå hvornår skulle være opstået.

Du begynder så at brokke dig over at en gummiliste som du har på din fælge til beskyttelse af fælgen er faldet af under indkøring på rullefelt. Og du kan ikke forstå hvordan en så stor og professionel virksomhed som os ikke har advaret dig om at det kan ske. Det er simpelt og som nævnt pr tlf så hvis ikke den sidder ordenligt fast så falder den af 🙂

Hvis vi skal ind og snakke om professionalitet, så glemmer du vel og påpege den behagelige proces og at alt blev udført til den aftale tid og pris. At vi før tuning ved afmontering af dine originale downpipes, konstaterede wastegate rattle på dine turboer. Vi kunne være ligeglade men som vi kan dog godt lide at yde den ekstra service og havde derfor filmet en video til dig hvor du kunne se sløret.

Vi stoler på vores kunder og behandler deres biler som var det vores egne, men du bliver nød til at forstå at vi ikke kan tage ansvar for en lille parkeringsridse som ikke er sket på vores værksted. Det er et princip.

Vi har trods alt poleringsmaskiner og midler til at polerer den lille ridse væk - men den venlighed fortjener du på ingen måde, når du sviner og råber af både mig og min kollega pr tlf.

Hele din opførsel idag fortæller måske mere om dig selv end det gør om os.

Endnu engang tak for din mening.

Mvh
Oliver W.
Performance Tuning

Update:

Hej igen Yavuz
Fedt at se at min kommentar til din anmeldelse kan mærkes på dig. Der er nemlig altid to sider af en mønt. Det handler for os ikke om at få en kunde til at lyde dum, men lige præcis i denne sag episode så kan du heldigvis selv se hvordan det hele lyder.

Igen burde du kunne forstå at vi ikke kan tage ansvar for en ridse som vi ikke har lavet. Det er lidt latterligt, og ja vi kan ikke blive enige.

Det er første gang jeg er blevet beskyldt af en kunde for at have ridset en bil, og nok også den sidste. Jeg håber ikke vi møder kunder som opfører sig som du, og som lektie vil vi fotograferer og noterer skader som biler allerede har når de kommer ind til os - så vi undgår at skulle stå i samme situation igen.

Tak for lektien, og et godt råd til dig fremover er at holde en god tone - og ikke bare pege fingre.

Skrev lige lidt med performance tuning…

Skrev lige lidt med performance tuning aps, de synes åbenbart ikke om man spurgte ind til deres måde at garantere resultater på . Ang deres tuning af biler, og om hvordan de lover at det ikke har indflydelse på syn af bil mm.
De lover også at hverken forsikring eller andre kan se bilen er tunet..
Det er direkte løgn , men kan kun advare folk mod at tro på deres løgne. 👍🏻 kan desværre ikke skrive på deres side længere da de åbenbart synes jeg kom for tæt på..
Så er nu blokeret på Facebook og messenger !! Flot !! Super kundeservice..
Tænker også denne besked bliver fjernet 👍🏻

23. februar 2021

Hej Anders

Du har haft kommenteret negativt på et af vores facebook opslag omkring vores arbejde. Dine kommentarer omhandlede primært at biler ikke kan tåle at blive optimeret. Også selvom vores kunder svarer dig med “min kører i 2. År nu uden problemer” og “de kan holde til det”.

Det skal lige siges at du ikke har været kunde hos os, ikke kender os eller vores arbejde - hvilket betyder at du ikke kan belære os eller vores følgere om hvorvidt en optimering er holdbar i længden.

Du skriver “har prøvet det og måtte på værksted efter 7 mdr cirka” - det klart hvis du har fået lavet et stykke arbejde som ikke er udført korrekt hos en tuner som ikke ved hvad han laver. - dette giver dig ikke muligheden for at vurderer vores arbejde? Hvis du får serverer dårlig mad på en restaurant betyder det så at alle restauranter serverer dårlig mad? Nej

Vi holder hvad vi lover, det har vi gjort i flere år - og det bliver vi ved med. En unødig negativ anmeldelse som denne siger mere om dig selv end det gør om os som virksomhed.

Du stiller en masse spørgsmål via kommentarfeltet som vi ikke når at besvarer før du bevæger dig hen i en alt for negativ tone - med det blokerer vi og udelukker dig fra vores side, da vi ikke er interesseret i unødig negativitet på vores sociale medier.

Har du spørgsmål, kommentarer eller andet, skal du være velkommen til at ringe til os eller kontakte os via mail. Det hjælper ikke at skrive en negativ anmeldelse fordi du er fornærmet over at være blokeret fra vores side, kan du genskabe en god tone så fjerner vi blokeringen med det samme.

God aften

Mvh
Oliver Wessely

Vis anmeldelser på alle sprog (17 anmeldelser)