Brylupsklar.dk har af ukendte årsager valgt at rette på nogle af de ting jeg klagede over. Om det er tilfælde eller på grund af klagen vides ikke. Men: [slettet af anmelder selv: klag... Se mere

Kommentar til svar fra Bryllupsklar: Tænk sig, at have et "seriøst" forum til sin blog, hvor man banner folk uden at give dem nogle advarsler, om at de bryder reglerne, først...... Se mere

1. Bryllupsarrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vild med bryllup Her finder du gratis værktøjer til din bryllupsplanlægning

3,7

Middel

Forskelsbehandling og diskriminerende adfærd uden begrundelse

Kommentar til svar fra Bryllupsklar:
For over et år siden, ringede jeg også til Ki.
Dengang ville jeg høre om mulighederne for at reklamere på bryllupsklar.
Også den gang ringede jeg først (adskillige gange) og lagde endda en besked. Men hun vendte aldrig tilbage. Så jeg sendte en mail.
Hun afviste mig pr. mail, med begrundelsen at vores virksomheden ikke passede ind i deres målgruppe. Hvilket selvfølgelig er hendes ret..
Men hvor er det dog manipulativt og ulækkert at hun så nu, begrunder at jeg bliver banned, med at jeg ikke er hendes kunde!
Hendes svar viser hvor lidt hendes medmennesker, endsige kunder, betyder for hende.
At slutte af med en smiley, er klassisk trolling retorik og så ubegribeligt barnligt, at man kun kan være forbløffet over graden af inkompetence.
Sørgeligt...

Original anmeldelse:
Jeg skrev en kommentar i en af deres forumtråde. Tråden var startet af en dame, der ønskede hjælp til at finde selskabslokaler, hvor man selv kunne medbringe mad.
Jeg nævnte, at min virksomhed have mange lokaler der opfyldte hendes behov og smed et link til min side, hvor man kan se dem. Så jeg gjorde altså det samme, som mange andre virksomheder havde gjort i tråden, før mig.
Efter noget tid, går det op for mig, at min post er blevet slettet. Jeg tænker ikke videre over det, men skriver den på ny.
I dag opdager jeg så, at den er blevet slettet igen OG jeg er blevet banned fra indlægget.
De andre virksomheders indlæg er der stadig. Men min virksomhed må åbenbart ikke skrive indlæg.
Og jeg ved ikke engang hvorfor. De har aldrig gjort mig opmærksom på, at jeg f.eks. brød deres regler e.l.

Jeg har også prøvet at ringe til dem, for at få en forklaring. Men de tager ikke telefonen.

Det kan man vidst ikke kalde en seriøs blog...

Det kan man vidst ikke kalde en seriøs blog eller virksomhed...

15. august 2017
Bryllupsklar-logo

Besvarelse fra Bryllupsklar

Hej Stig

Forskellen på dine indlæg og de andre er, at du reklamerer for noget, som du selv har en vis interesse i. De andre anbefalinger er skrevet af vores andre medlemmer, det er jo tilladt at anbefale ting til hinanden i vores forum, ELLER også er det betalende annoncører hos, som reklamerer for deres feststed. Det er desværre ikke tilladt for ikke-annoncører at markedsføre egne varer og ydelser gennem os. Der er ikke lagt nogen telefon besked til os, jeg kan godt se der har været et ubesvaret opkald, men jeg formoder, at folk ringer igen eller lægger en besked, hvis de gerne vil i kontakt med os, når vi ikke lige er ved telefonen :)
Venlig hilsen Ki Schou, Bryllupsklar.dk

Fantastisk forum

Dette forum er ikke mindre end fantastisk! Det er fuldt med søde personer der er utrolig gode til at hjælpe samt inspirere :) Man bliver dog helt afhængig af det ;)

11. maj 2012

Et forum der kan rumme alle slags brude

Hvor har det været en fornøjelse at benytte det forum. Jeg har været derinde siden september 2010 og alle de dejlige mennesker på Bryllupsklar har gjort at bryllupsplanlægning har været helt vildt sjov. Man får indput fra både bruge og sælgere og har virkeligt mulighed for at nyde tiden op til dagen. Jeg glæder mig til mit eget bryllup, der på trods af at være så anerledes i temaet, har vakt stor interesse, og har fået hjælp hver gang jeg var i tvivl eller frustreret. :)
Sunspirit/Cecilie

4. maj 2012

Helt klart en vanedannende side :o)

Jeg brugte side til inspiration op til vores bryllup i september 2010... og så er jeg blevet hængende. Grunden er primært den gode tone og de andre brugere, nogle skønne Zillaer.
Jeg kan ikke genkende det med at der bliver tilsendt mail i massevis. Jeg får når der en en ny konkurrence og hvis jeg får en personlig meddelse.

Siden er helt klart uundværlig i planlægningen af et bryllup.

3. marts 2012

Uundværligt site for alle der går i giftetanker!!

Nu har jeg været på sitet siden den første spæde klang af bryllupsklokker - og nu kan jeg som gift kvinde - se tilbage på en 160 sider lang planlægningstråd FYLDT til bristepunktet med inspiration, hjælpsomhed fra de andre brugere - og altsammen holdt i en god og hyggelig tone hvor ALLE kan være med..

Forummet er et overflod af nyttig viden. informationer, inspiration, billeder og links til de mest fantastiske lokationer til bryllup, mad & drikke, kagebagere osv osv osv.. Jeg kunne fortsætte i ET væk omkring alle de positive aspekter ved Bryllupsklar..

Eneste "minus" - man bliver hængende!! ;)

1. marts 2012

Måske det bedste vi nogensinde har gjort som firma

Vi er og har været annoncører på bryllupsklar og været aktive på forum siden starten (hvilket er mange år).

Vi er i dag et af de førende såkaldte voksendiskoteker/bryllupsdiskoteker. Det er ikke bryllupsklars fortjeneste som sådan, men brugernes (og de øvrige kunders).

Det at være annoncør på bryllupsklar kan ikke gøres op i penge og det at man får et link som annoncør har ikke nødvendigvis en høj reklameværdi. Den store værdi for os som firma ligger i den omtale vi får via brugernes engagement på forum. Bryllupsklars styrke er nemlig at brugerne kan bruge andres erfaringer og lade sig inspirere af hinanden. Samtidig er bryllupsklars forum et godt udgangspunkt for aktøren som godt vil have en ide om hvad det er for nogle tanker der gør sig gældende hos den kommende brud (og gom). Man kan også n tydeligt mærke at brugerne iværdsætter at man kan øse ud af den erfaring man som aktør har fået via sin deltagelse i rigtig mange bryllupsfester og via sin deltagelse på forum - fremfor at blive mødt med mistroiskhed fordi man er annoncør- og det er meget positivt. Dette kan kun lade sig gøre når der er nogle positive og uformelle rammer hvor det er brugerne fremfor kommercielle hensyn der er i højsædet og det har Martin og Ki (sammen med brugerne) formået at skabe.

29. februar 2012

Vanedannende, inspirerende og den nye yndlingsoverspringshandling

Siden har generel info om diverse ting, der kan være relevant som enten arrangør af eller fest til bryllup, og den har også gode værktøjer til budget, bordplan og lignende - men det bedste (værste) er brugernes forum, hvor man hurtigt bliver suget ind og hooked, for der er masser af bryllupsinteresserede brugere, der gider høre en fortælle ALLE de kedelige detaljer om ens visioner for bryllup, og der er MASSER af inspiration at hente. Jeg ville til hver en tid hellere bruge nogle timer her end på et bryllupsblad....

24. februar 2012

Fantastisk hyggeligt forum!

Bryllupsklar er et super site hvor man kan finde en masse inspiration, få respons på ideer og bede om hjælp til problemstilinger. Det er så hyggeligt at bruge tid her hvis man går og planlægger eller drømmer om bryllup. Eneste minus er at man risikerer at blive seriøst afhængig! :D

23. februar 2012

Eeeelsker bryllupsklar

Bryllupsklar.dk er er fantastisk sted. Fuld af gode ideer, spændende forums og ikke mindst super søde brugere. Tonen er god og der er altid en god stemning. Har været der i flere år nu, og selvom jeg nu er gift er der stadig masser af god inspiration at hente :)

23. februar 2012

Elsker det

Mens man går og venter..Har fået en masse gode ideer jeg vil bruge, når jeg skal igang med min planlægning næste år... Masse af gode indlæg, og gode mulighed for at vende bryllups nerver og meget andet ang bryllup :)

18. februar 2012

Fantastisk forum

Fyldt med fantastiske zillaer! :) Klart den bedste inspirationskilde forud for et bryllup. Drop bryllupsmesser, magasiner etc .... Bryllupsklar er altså hvor man finder tingene - og hjælpen! :)

18. februar 2012

Det bedste forum jeg har været på til dags dato

Jeg synes det er det bedste forum jeg har været på endnu, og jeg har været på en del. Brugerne imellem er der virkelig en god kemi og der er altid nogle der står klar til at hjælpe.! Jeg har selv hjulpet flere med både at sende ting de ikke har kunnet få, og selv har fået meget respons på ting jeg spurgte efter. Desuden er ens planlægningstråde private og kan ikke ses af gæster.! Jeg har ikke en finger at sætte på dette site overhovedet! :)

12. februar 2012