Bruun Rasmussen Kunstauktioner Anmeldelser

2,8

Efter de er blevet solgt, er deres samlede salærer blevet omkring 50%, hvilket jeg nu mener er over grænsen. Det er 18% den ene vej, 28% den anden vej, og for hver online auktion et grundgebyr på... Se mere

De har absolut ingen kundeservice.. købte en del varer hos dem.. lige pludselig var min konto i minus 6.000,00 kr. De påstod jeg fik varer udleveret uden at betale for dem.. (Det kan ikke ske). Dereft... Se mere

Har flere gange som sælger benyttet konceptet Direkte Auktion. Det fungerer suverænt, større effekter afhentes efter aftale af fragtmand ved din dør, mindre effekter sender du selv efter modtagelse a... Se mere

Jeg har solgt nogle ure via Bruun Rasmussen, og forløbene har som sådan været ok, dog forekommer det at de har lidt for travlt med at skrive de samme tekster ved de fleste objekter som sælges og derfo... Se mere

1. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Auktionshus
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Onlineauktion

Bruun Rasmussen har i 70 år været bindeleddet mellem unikke genstande og interesserede købere. Med branchens største erfaring og mest professionelle rådgivning, vurdering og beskrivelse auktioneres flere end 100.000 genstande hvert år inden for kategorierne kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure og samlerobjekter.

Auktioner for alle!
At handle på auktion er en oplevelse, du ikke bør snyde dig selv for. Det er her, du kan købe de sjældne, fine og udsøgte effekter, som du ikke finder andre steder. Det er også her, du oplever spændingens sus, når kampen om et værk af yndlingskunstneren sætter ind, ligesom det er her, du mærker glæden – eller ærgrelsen – når hammeren endelig falder! Bruun Rasmussen Kunstauktioner er ét af Danmarks ældste auktionshuse og er samtidig blandt Skandinaviens førende. Når det gælder specialviden, markedsindsigt samt vurdering af kunst, antikviteter, design og samlerobjekter tilbyder Bruun Rasmussen ekspertise fra kompetente og erfarne medarbejdere. Det hele startede den 6. oktober 1948, hvor Arne Bruun Rasmussen lod hammeren falde for første gang i auktionssalen i Bredgade 33 i København. I dag ledes den familiedrevne virksomhed af Jesper Bruun Rasmussen, men næste generation, Alexa og Frederik Bruun Rasmussen, er også engagerede i auktionshuset. I 2004 blev den første net-auktion lanceret, og i dag er auktionshuset udbygget med flere afdelinger i København og Aarhus samt repræsentation i Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og USA. Omkring 100.000 effekter sælges årligt på otte traditionelle auktioner samt daglige net-auktioner, hvor du kan byde på alt lige fra kunst, antikviteter, moderne design og smykker til bøger, mønter, frimærker, vin og våben. Uanset om du er på udkig efter et moderne maleri, en møbelklassiker, en funklende diamantring, et elegant armbåndsur eller en flaske fortryllende Champagne er der altid et rigt udvalg af emner i alle prisklasser på Bruun Rasmussens auktioner. Find selv dine egne favoritter på bruun-rasmussen.dk!
Kundeservice
Hvis du ønsker en uforpligtende vurdering af dit indbo eller samlerobjekter, benyt venligst vores online vurdering på bruun-rasmussen.dk. Har du spørgsmål til effekter, som er på auktion hos os, kontakt venligst vores kundeservice på tlf. 8818 1010 / kundeservice@bruun-rasmussen.dk. Har du spørgsmål af teknisk karakter, kontakt venligst vores IT-support på support@bruun-rasmussen.dk Alle andre spørgsmål rettes til vores omstilling på 8818 1111 eller info@bruun-rasmussen.dk.

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

46 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En lang næse

På den første aktion blev møblet solgt til 26.000 kr. Køber annullerede salget dagen efter. På den efterfølgende aktion blev det solgt til 3.600 kr.
Jeg ville have nydt at møblet var blevet tilbudt til den der havde budt 25.000 kr. frem for at det kom på en ny aktion.

8. september 2025

Kære Ditte

Hos Bruun Rasmussen er vi kede af, at du har haft en skuffende oplevelse i forbindelse med salget.

Som auktionshus bestræber vi os altid på, at vores sælgere er enige i den aftalte minimumsprisfastsættelse, hvorunder det indleverede emne ikke kan sælges.

Vi tilbyder også i langt de fleste tilfælde, at samme emne kan udbydes på endnu en auktion uden yderligere omkostninger.
Der kan være mange årsager til, at en køber efterfølgende ønsker at fortryde deres køb og også til, at næsthøjestbydende kunde sjældent ønsker at erhverve emnet til næsthøjeste hammerslag.

Vi håber dog, at vi en anden gang kan indlede et godt samarbejde.

Personlig hjælp

Perfekt oplevelse, ikke mindst fra Ralf Lexner og medhjælper

9. oktober 2025

Kære Anne-Grethe

Vi takker mange gange for din positive tilkendegivelse og ros.

Og for at have taget dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Effektivt og god service

Effektivt og god service

30. september 2025

Kære Christian

Vidunderligt at høre, at du finder vores service tilfredsstillende.

Vi håber, at få muligheden for at yde effektiv og god service snart igen.
Tak for at have taget dig tid til at skrive denne positive feedback.

Høj faglighed

Høj faglighed, uproblematisk og effektivt

1. september 2025

Kære Philipsen Gruppen

Vi takker utroligt mange gange for den positive tilbagemelding.

Vi er meget glade for, at I har haft en god oplevelse. Det er afgørende for os, at alle vores kunder føler sig professionelt behandlet og holder af at komme i vores auktionshus.
Vi glæder os til at være behjælpelige fremadrettet.

Alt fint

Alt fint. i fik solgt alle mine ting. Tak

11. september 2025

Kære Finn

Vi er meget glade for din positive oplevelse.

Og vi takker også dig mange gange for din deltagelse i vores auktioner, hvilket betyder meget for os.

Vi håber, at kunne være behjælpelige en anden gang igen.

Med venlige hilsener
Bruun Rasmussen Kunstauktioner

God betjening men jeg ved ikke helt,om…

God betjening men jeg ved ikke helt,om det var en god ide at sælge tingene til salg i sommerferien.
Måske ville der kommet flere bud senere på sæsonen.

14. juni 2025

Kære Jørgen

Vi værdsætter din feedback.

Angående tidspunktet for salg, vil der altid være argumenter for og imod. Flere potentielle bydere har muligvis bedre tid i ferieperioden til at kigge vores auktioner igennem og reagere på opsatte søgeagenter.
Desuden er det altid muligt at byde med på både vores live- og onlineauktioner digitalt, fra hele verden -uanset feriedestination.

Nem og hurtig vurdering

God oplevelse, fin service og hurtig salg. Jeg er meget tilfreds

3. september 2025

Kære Beagle

Det er vi utrolig glade for at høre.

Vi glæder os over din positive oplevelse og ser frem til, at kunne hjælpe dig en anden gang.

Kære Vibeke

Vi takker for din kommentar og glæder os over, at du værdsætter vores onlineauktioner.

Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Alt for svingende service og alt for…

Alt for svingende service og alt for personlige vurderinger! Ikke to medarbejdere vurderer ens og strategien er meget forskellig ift vurderinger !
Bruger jer kun fordi jeg selv ved hvad emnerne er værd og fordi I er Danmarks største auktionshus …
Desværre..
Havde jeg et alternativ fik I ikke lov at sælge ret mange af mine ting

4. september 2025

Kære Rikke

Hos Bruun Rasmussen er vi kede af, at du finder vores vurderingsservice utilfredsstillende og har haft en dårlig oplevelse.

Når vi vurderer et emne, sker det altid ud fra vores indgående viden om markedet og erfaringer fra tidligere salg.
Vores vurderingsstrategi kan være forskellig, alt afhængig af hvilken kategori vi vurderer.
Hos Bruun Rasmussen betragter vi os selv som yderst kompetente, når det gælder vurdering og salg af kunst, design og antikviteter.
Vores vurderingsfolk besidder en stor viden inden for hver deres område og har alle en solid erfaring og et indgående kendskab til markedet. I tvivlstilfælde omkring en vurdering søger vi ofte råd hos fx museer og andre fagfolk i branchen.

Auktionsmarkedet er dertil dynamisk, og priserne kan ændre sig hurtigt.

Som alle andre kan vi selvfølgelig lave fejl, og du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har noget, som du ønsker at få genvurderet.

Vi håber, til trods for dine kommentarer, at kunne hjælpe dig med en vurdering og et salg en anden gang.

Hele onlinesystemet fungerer nemt

Hele onlinesystemet fungerer nemt. Og afregningen forløb uden probelemer

4. juli 2025

Kære Tom

Vi takker for din tilbagemelding og glæder os over din oplevelse.
Vi arbejder kontinuerligt på at giver vores sælgere et informativt og vellykket forløb.

Vi håber, at kunne være behjælpelige en anden gang.

God behandling

God behandling, god vurdering af tingene og alt blev solgt.

1. august 2025

Kære CCA

Tak for din venlige feedback.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig værdsatte og nyder at benytte vores auktionshus.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Med venlige hilsener,
Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Yderst arrogant og nedladende kundeservice

Ville have mit musselmalet helblonde kaffestel vurderet for muligvis at sætte det på auktion. Jeg blev mødt at en totalt arrogant og nedladende herre, som kiggede skødesløst på mit stel, som jeg møjsommeligt stod at pakkede ud. Jeg havde 11 stk helt fejlfrie kagetallerkener nr. 1144 (den med den brede blonde) 2. sortering, 2 af sammme tallerkener 1 med meget lille kantafslag på undersiden af blonden og 1 med en glasurfejl som ikke kunne ses, kun mærkes, altså 13 sidetallerkener 2. sortering i alt. 8 fejlfrie kopper 1036 og 1 kop med lille afslag og 2 med revner alt i 2. sortering. 12 fejlfrie underkopper 1036 ligeledes 2. sortering. Vurdering 2-3000. Jeg sagde at så ville jeg ikke sælge. Så blev den meget ubehagelige herre endnu mere nedladende , og sagde at det jo trods alt kun var 2. sortering og at man slet ikke tog imod porcelæn med fejl (kantafslag eller glasurfejl) hmm... jeg har set porcelæn til salg med adskillige fejl og mangler, og det var der jo trods alt ikke tale om her. Den ubehagelige herre drejede rund på hælen og gik hen og satte sig ved sit skrivebord, uden nogen form for farvel og det er jeg da ked af agtigt.
Jeg gik med en fornemmelse af at være at 2. rangs menneske, og at jeg var kommet til ulejlighed, det beklager jeg, i kan være evigt forvisset om, at det kommer ikke til at ske igen.

8. august 2025

Kære Berith

Vi er kede af, at du finder vores vurderingsservice utilfredsstillende.

Som auktionshus bestræber vi os altid på at give vores kunder en imødekommende, kompetent og fair behandling, uanset om det gælder en købs- eller salgssituation. Vi beklager meget, at det desværre ikke er lykkedes i dit tilfælde.
Hos Bruun Rasmussen afviser vi indimellem at give en vurdering af en genstand. Det kan ske, hvis genstanden enten ligger uden for vores ekspertiseområder eller ikke er salgbar på vores auktioner.

Ved vurderinger af kaffe- eller spisestel opfordrer vi venligst til, at man først får en online vurdering via vores hjemmeside. Både for at undgå unødig håndtering og transport.

Vi undskylder også for, at vi ikke har gjort tilstrækkeligt opmærksom på, at porcelæn skal være frit for skår og hårrevner -og at sorteringen har indflydelse på prisniveauet.

Vi håber, til trods for din seneste oplevelse, at kunne hjælpe dig med en vurdering og et salg en anden gang.
Eller byde dig velkommen i vores showrooms, hvor alle er yderst velkomne til at gå på opdagelse.

Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Godt og professionelt auktionshus.

God, imødekommende og professionel betjening. Man føler sig i gode hænder. Vi var i Aarhus afdelingen!

4. juni 2025

Kære Henrik

Mange tak for din positive tilbagemelding.

Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse. Det er afgørende for os, at alle vores kunder holder af at komme i vores auktionshus.

Uforståelig overvurdering

Gudhjælpemig om man ikke har sat samme Charlotte Lynggaaard ring på igen med samme eksorbitante overvurdering; med salær osv. kan det blive tæt på det dobbelte af, hvad ringen koster som ny hos Ole Lynggaard! Hvad i alverden foregår der hos Bruun-Rasmussen?

9. august 2025

Kære Birgitte

Vi er kede af, at du finder vores vurderingsservice utilfredsstillende.

Hos Bruun Rasmussen betragter vi os selv som yderst kompetente, når det gælder vurdering og salg af kunst, design, smykker, armbåndsure og antikviteter. Vores vurderingsfolk besidder en stor viden inden for hver deres område og har alle en solid erfaring og et indgående kendskab til markedet. I tvivlstilfælde omkring en vurdering søger vi råd hos fx museer og andre fagfolk i branchen.

Hvis du har behov for yderligere dialog omkring den specifikke vurdering, er du mere end velkommen til at kontakte vores indleverings- og salgsdirektør på direkte telefon: 8818 1023.

God og saglig bedømmelse

God og saglig bedømmelse. Antal vare er for nedadgående.

8. august 2025

Kære Per Hygum

Vi takker for din feedback og deltagelse i vores auktioner.

Vi har haft en lidt mindre volumen udbudt henover sommeren, da vi som noget nyt har holdt åbent for auktioner i ugerne 28, 29 og 30.
Vi glæder os til store auktioner fremadrettet, hvor vi i efteråret også byder på fire live auktioner.

Fine beskrivelser

Fine beskrivelser, let handel, god information undervejs

30. juli 2025

Kære Steen

Mange tak for din positive tilbagemelding.

Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse og værdsætter vores auktionshus.

Kære Daniel

Mange tak for din fantastiske tilbagemelding.

Det er essentielt for os, at alle vores kunder føler sig ekstra velkomne og oplever en udsøgt service, når man vælger vores auktionshus.
Vi ser frem til at kunne assistere dig endnu en gang.

Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Super service og hjælp da jeg bor i…

Super service og hjælp da jeg bor i udlandet hjælper Bruun med at opbevare mine artikler jeg køber og jeg kan afhente engang om året

4. august 2025

Kære Jan

Vi takker mange gange for din positive feedback.

Og glæder os over, at vores auktionshus værdsættes.
Med ønsket om en rigtig god dag.

personale

venligt og imødekommende hjælpsomt personale ved køb og afhentning

2. august 2025

Kære Ivar

Mange tak for din positive tilbagemelding.

Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse. Det er afgørende for os, at alle vores kunder føler sig godt behandlet og holder af at komme i vores auktionshus.

Bruun Rasmussen er ikke

Bruun Rasmussen er ikke, hvad det var.
Ikke kompetente vurderingsfolk.
Bonham holder den synkende skude kørende.
Og auktionarius prøver at bilde folk ind, at der faktisk er bydere.

9. juni 2025

Kære Rat

Tak for din feedback, som vi tager alvorligt.

Vi arbejder kontinuerligt på, at fastholde vores høje professionalisme omkring vurderinger, som er hele vores fundament.

Vi sikrer, at alle aspekter af en auktion gennemføres med fuld gennemsigtighed og kompetence.
Da vi ønsker, at vores sælgere ikke forærer deres emner væk er der altid aftalt en minimumspris, som skal opnås før vi kan slå hammerslag.

Vi kan forsikre dig om, at vi gør vores yderste for at skabe et fair og troværdigt marked.
Vi står gerne til rådighed for yderligere dialog, hvis du ønsker at drøfte forholdene mere detaljeret -og du er mere end velkommen til at kontakte os direkte.