Bruna Anmeldelser

16.718
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De bestelling doen ging zonder problemen. Ik had daarna wel een e-mail verwacht (zoals tegenwoordig overal gebruikelijk) dat bestelling en betaling goed ontvangen zijn en dat Bruna aan de slag gaat.... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Het bestelde boek was voor 18 euro te koop online, eenmaal bij de kassa scande de sticker 13,99, waar ik zeker blij mee was, evenzo blij met het kleine boekje van Ilja Gort. Maar gezegd moet worden da... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De bestelde boeken werden keurig op tijd geleverd. Ik had ervoor gekozen om ze in de winkel af te halen en kreeg daarvoor snel ‘n telefoontje dat ze voor mij klaar lagen in de winkel.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie m.b.t. het bestelde product. Filiaal belde zodra het ontvangen was en kon worden opgehaald. Enige was dat het product niet beschermd was ingepakt, maar het was schadevrij en prima.

Virksomhedsoplysninger

1. Boghandel

Skrevet af virksomheden

Bruna boeken: online bestellen, afhalen in uw Bruna-winkel met o.a. de nieuwste thrillers, literatuur, pockets en psychologie, en een groot assortiment kinderboeken, schoolboeken en studieboeken. De beste boeken- en cadeautips vind je bij Bruna!

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 85 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(16.718)

546 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Inkijk exemplaar

Bestellen is zo enorm simpel. Gewoon TOP!! Ik mis vaak een inkijk exemplaar.

20. maj 2026

Beste Paul,
Wat fijn om te horen dat het bestellen zo eenvoudig verloopt, dank je wel voor dit mooie compliment!
Goed dat je ook aangeeft dat je vaak een inkijkexemplaar mist. We begrijpen dat het juist helpt om een beter beeld van een boek te krijgen voordat je het bestelt. We nemen deze feedback zeker mee en kijken waar we dit kunnen verbeteren.
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Met vriendelijke groet, José

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Verzending was erg snel en volgens de…

Verzending was erg snel en volgens de geplande levertijd. Maar, 3 van de 3 boeken die ik besteld had hadden krassen, deuken of waterschade aan de rand. Er zaten ook drie boeken in een doos, waardoor de boeken konden schuiven. De verpakking was niet goed genoeg waardoor ik het ergst beschadigde boek (golvende zijkanten door vocht schade) teruggestuurd heb. De andere boeken waren niet meer op voorraad en ik had ze snel nodig als cadeau dus ik heb voor een mindere kwaliteit gekozen daarbij. Ik zou ze zo niet in een fysieke winkel gekocht hebben. Ik weet niet of dit probleem voornamelijk aan Bruna (niet goed verpakt) of PostNL (ruw mee om gegaan?) ligt.
Bruna service verder was goed, rerour sturen was gratis en eenvoudig en geld is al terug op de rekening.

15. maj 2026

Beste Verena,
Wat vervelend om te lezen dat de boeken niet in goede staat zijn aangekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet als je ze als cadeau wilde geven. Ik kan me goed voorstellen dat dit voor teleurstelling zorgt.
Dank je wel dat je zo duidelijk beschrijft wat er is gebeurd. Het klopt dat een goede verpakking essentieel is om schade tijdens transport te voorkomen. We nemen je signaal hierover dan ook serieus en zullen dit intern bespreken, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Helaas is het soms lastig om exact te achterhalen of schade is ontstaan tijdens het verpakken of tijdens de bezorging, maar jouw feedback helpt ons wel om hier scherper op te letten.
Fijn om te horen dat het retourneren verder soepel is verlopen en dat je het aankoopbedrag al hebt teruggekregen voor het beschadigde exemplaar. Toch begrijpen we dat het niet ideaal is dat je genoegen hebt moeten nemen met boeken van mindere kwaliteit.
Nogmaals dank voor je feedback en het delen van je ervaring. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten—we helpen je graag. Met vriendelijke groet, José

Besteltijd zoals verwacht

Zaterdagavond besteld en dinsdagmiddag bij de betreffende winkel af te halen, wat mij betreft prima.
1 minpunt, de titel van de mail dat de bestelling opgehaald kon worden vind ik behoorlijk slordig in deze tijd van allerlei hacks.
De titel was: je rbuna.nl bestelling is binnen.
Uiteraard was ik op de hoogte van mijn bestelling, maar toch. Wellicht dat daar naar gekeken kan worden.

12. maj 2026

Levering top.

Levering top.
Maar omschrijving van de boeken niet.
Bestelde het voor de aangegeven 1900 te lezen bladzijden maar er zijn maar 4 boekjes van 300 blz .....jammer

15. maj 2026

Besvarelse fra Bruna

Goedemiddag Monique, bedankt voor het doorgeven. Wij hebben de boeken gecheckt. Het zijn inderdaad minder pagina' s als aangegeven. Wij ontvangen deze informatie van de uitgever.
We gaan het aanpassen op de site. Onze excuses voor de verwarring. Fijne dag verder. Groet Marja

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De bestelling is eenvoudig te doen

De bestelling is eenvoudig te doen. Helaas kwam het boek een dag later aan dan beloofd was en was de kaft ook nat. Nu kan Bruna hier niet alles aan doen (misschien wel beter verpakken zodat de hoekjes niet nat worden en omvouwen) maar lag het mogelijk bij Post NL. Dat weet ik niet.

13. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Leveringstijd is niet te vertrouwen.

Helaas heb ik niet 2 weken moeten wachten op mijn bestelling, maar 6 maanden. Hierbij is er slecht contact met mij opgenomen over de voortgang van de bestelling.

Bij het ophalen van de bestelling hoopte ik de manager van het filiaal nog te kunnen spreken over deze vervelende situatie, de manager was niet aanwezig.

Verder dan “dit ligt buiten onze macht” heeft bruna geen stap harder gezet om mijn situatie serieus te nemen. Compensatie voor deze lange periode is nieteens overwogen.

Ik bestel hier nooit meer.

17. maj 2026

Beste Timo,
Het spijt ons enorm om te horen dat u zo lang op uw bestelling heeft moeten wachten en dat u daarover onvoldoende bent geïnformeerd. Wij begrijpen heel goed hoe frustrerend dit is, zeker wanneer u uiteindelijk zes maanden heeft moeten wachten.
De reden voor deze uitzonderlijk lange levertijd is dat het boek gedurende lange tijd in herdruk is geweest, waarbij er helaas geen concrete releasedatum bekend was. Dit maakt het voor ons lastig om duidelijke updates te geven, maar desondanks hadden wij u hier beter over moeten informeren en u actiever op de hoogte moeten houden.
Ook vinden wij het vervelend om te horen dat u in de winkel geen manager heeft kunnen spreken en dat u het gevoel heeft gekregen dat uw situatie niet serieus werd genomen. Dat is absoluut niet de service die wij willen bieden.
Uw ervaring nemen wij dan ook zeer serieus en wij zullen dit intern bespreken om onze communicatie en service te verbeteren.
Wij begrijpen dat dit uw vertrouwen heeft geschaad en dat vinden wij erg jammer. Hopelijk zien we je in de toekomst toch nog een keertje terug bij BRUNA en kunnen we je een betere beleving bieden!

Klantenservice Bruna

Wachten werd beloond

Ik bestelde een boek waarvan ik wist dat het in herdruk zou gaan. Ik kreeg steeds keurig een update van de status van mijn bestelling. En het is vervolgens keurig afgeleverd bij mijn boekhandel. Ik had geen haast, en het wachten was de moeite waard!

20. april 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.