SKUFFELSEN
Dårlig service og behandling bil opfyldte intet af det aftalen lød på og så løb han fra den samtidig udover det blokerede han mit nr.
Forhandleren havde en fantastisk flot og lækker Renault Captur, som jeg var meget interesseret i. Ringede til forhandleren om formiddagen ( d.24-05-21 ) kørte fra Kalundborg til Næstved for at se på bilen, og havde min gamle bil med som jeg gerne ville lade indgå som en del af handlen. Brudlykke var utroligt venlig, og havde en rigtig god tålmodighed hvilket betød meget da jeg er knapt så bilkyndig. Jeg blev tilbudt en rigtig flot pris for min byttebil og havde derfor mulighed for at købe min nye bil.
De enkelte småting der har været med den nye, har jeg skrevet til forhandleren omkring. Og indenfor kort til, har jeg modtaget et svar med beskeden om at der bliver bestilt tid på værkstedet til udbedring af fejlene. Det er da en fantastisk service, og er kun med til at skabe tryghed i handlen.
Når vi skal have ny bil i familien igen, så vender jeg meget gerne tilbage til Brudlykkes biler.
P.s prikken over i'et var, at Renaulten stod knivskarpt, så det var bare at sætte nummerplader på så kunne jeg tage mod Kalundborg i min nye bil.
Så skal I handle bil, så er denne forhandler bestemt et besøg værd.
Jeg købte en brugt Skoda Octavia hos Brudlykke, der kom nogle ubestemmelige lyder fra undervogn, jeg havde bilen hos Skoda Næstved der ikke kunne finde årsagen, men sælger gav ikke op og bilen blev sendt til eksternt værksted, med besked om at finde og udbedre årsagen på Brudlykkes regning.
Fejlen blev fundet efter mange timers søgen og jeg har idag en dejlig velkørende bil.
Købte en Skoda Roomster til ca. 65.000,-
Som del af handelen, kørte jeg den til egen mekaniker, der fandt motorolie spild og flere andre fejl ved styretøj og bremser.
Det blev lavet på sælgers regning. Opdagede så at motorolieforbruget var ca. 1,2 liter/1.000 km. Må ifølge servicebogen være 0,5 liter/1.000 km.
Sælger ville ikke acceptere den påstand. Var det nu også rigtigt? Sælger ville prøve med anden motorolietype, rensning af motor, registrering af kørsels km/type samt olieforbrug. Jeg fik herefter bilen FDM brugtbil testet, for at se om der var mere. Det tog ca. 4-5 måneder at afklare, teste, reparere og forhandle.
De fleste af FDMs punkter blev repareret af sælger. Omkostninger for sælger er sandsynligvis 10 til 15.000,-. Dog ønskede jeg ikke en bil med så stort olieforbrug. En reparation af motoren koster sandsynligvis i mellem 10. og 20.000,- kr. Og det ville sælger ikke bekoste. Jeg gik herefter til FDM for rådgivning for at komme ud af handelen. Sælger og køber kunne ikke blive enige om retur prisen. Herefter er proceduren at sende sagen til "Ankenævn for biler", der har en ekspeditionstid på 6 måneder. Så lang tid kunne jeg ikke vente på at komme videre med mit bilkøb. Valgte så via FDM at forhandle mig til at dyrt forlig, for at jeg kunne komme videre.
Jeg bliver så noget harm over at se at omtalte bil nu er sat til salg igen hos Brudlykke til ca. 60.000,- uden anmærkning om motorolieforbruget. Prisen afspejler heller ikke den ulempe ved bilen. Så skal en anden købe så erfare den samme problematik og bøvl som jeg?