Selve bookingen gik fint, det samme med flyveturen til og fra destinationen. På hjemturen blev vi bedt om at tjekke vores små håndbagage kufferter ind, da der ikke var plads til dem ombord på flyet.... Se mere
Fly med KLM Aalborg, Amsterdam og Wien t/r klappende bare. Der var lidt forsinkelse, men uden problemer. Booking var ok, bortset fra at man ikke kunne fravælge en service - mener den hedder FullFlex... Se mere
Undgå at benytte Ryanair. Problemer på deres aftenfly fra Edinburgh bevirkede at vi ikke landede i Kastrup kl 23:30 men mere en to timer senere. Dette umuliggjorde hjemtransport med de offentlige mi... Se mere
Nemt at booke igennem Skyscanner. Var lidt nervøs efter at have læst tidligere anmeldelser, men må sige at alt fungerede perfekt. Vi rejste med 4 børn og kunne nemt sidde sammen. Nem indtjekning hje... Se mere
Bravofly, born in 2004 (#grownuplife), is part of the lastminute.com crew — global travel legends. We’re all about using tech to make your travel life light work (and even fun). With over 10 million happy customers in 35 countries each year, we reckon we’re doing something right.
Schweiz
- www.bravofly.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hold jer langt væk fra at købe…
Hold jer langt væk fra at købe flybilletter fra dette selskab. Jeg har gjort det to gange. I begge tilfælde blev min og familiens rejse efterfølgende aflyst. hvis jeg skal have pengene tilbage på min bankonto, så kræver de servicegebyr på mere end 10 procent af rejsens pris. Med andre ord har de to gange i træk krævet penge for ydelser som de ikke leverer. Flyselskabet tilbagebetaler tilsyneladende deres del af pengene, mens Bravo beholder den fortjeneste som de har haft ved den aflyste rejse. Alternativ kan man få et gavekort, som skal bruges inden 12 mdr, men deres handelsplatform er dårlig, hvis man skal tilkøbe ekstra benplads eller bagage, her betaler man en unødig overpris. Så køb din billet direkte ved flyselskabet, så får du en bedre service.
Var alles super
Betale 800,- ekstra i lufthavnen ved…
Betale 800,- ekstra i lufthavnen ved indcheckning
De billige billetter var jo så ikke så billige mere
Grundet manglende dokumenter fra bravofly
Afløsning af flybilletter til USA - okt. 2022
Jeg har købt 2 flybilletter til USA til d. 27.12.2022 og det er blevet bekræftet af Bravofly at bestillingen var godkendt og jeg fik et booking nr. Efterfølgende blev beløbet ca. 12.000 kr. trukket ud af min konto. Et par dage efter modtager jeg mail fra Bravofly at alle flyvninger var afløst og jeg skal ændre billetterne til et andet tidspunkt.
I samme forbindelse konstaterede jeg at min booking ID fandtes ikke på Bravofly´s hjemmeside!! Altså det er tale om en falsk booking ID - et fupnummer!! Eftersom jeg forgaves forsøgte at ringe til Bravofly som så viste sig at de heller ikke havde et telefonnr.! Det lykkedes mig at på deres hjemmeside chatte med en af deres medarbejdere fra England som så meddeler at de vil refundere mine penge dog der er lang ekspeditionstid op til 2 måneder. Det er så skuffende at modtage en flybillet som så reelt ikke eksisterer og var falske!! ALDRIG mere køb af billetter fra dette fupfirma.
Aflyst fly
Bestilte en rejse til Bali og hjem igen. Ankom til Bali 7. april. 11. april modtog jeg på en mail fra Bravofly om, at min hjemrejse var aflyst. På Bali købte jeg en helt ny hjemrejse hos et lokalt rejsebureau.
Efter at have kæmpet med Bravofly i godt 4 mdr. om at få den aflyste hjemrejse refunderet, fralægger de sig nu ethvert ansvar.
Bravofly er, ja døm selv.
Uhørt dårligt
Jeg kan ikke skrive noget, som ikke allerede er skrevet.
Efter Wizz Air aflyst vores afgange fra Billund til Tirana, sendte Bravofly vores penge retur minus ca. 1.400kr, som var administrationsgebyr fra dem.
En uhørt dårlig oplevelse.
De snyder og bedrager
De snyder og bedrager, vi bestilte en rejse til Skotland og betalte rejser 12200 kr i april trods vi først rejse i august, efter flere forsinkelser og til sidst udsættelse af rejse dag valgte vi at afbestille rejsen, og til stor undren fik vi kun 10200 kr retur med en skrivelse om at KLM ikke ville refundere os for bagage ? Jamen vi har jo ikke rejst med dem og jeg har nu i flere omgange fået en mail om de nok skal sende de sidste penge, det gør de så bare ikke så hold jer langt væk fra dem om i har jeres penge kært
Vi køber en rejse til 6 personer til…
Vi køber en rejse til 6 personer til Thailand, bravo fly låser beløbet, men sender ingen konfirmation, men efter 3 dage meddeler de at de billetter har de ikke alligevel.
Så farvel og tak og ellers er i velkommen til at bestille en ny rejse 😡jeres penge kommer om nogle dage.
Blot til booking
Vi købte billetter fra Hamborg til Venedig gennem Bravofly. Det virkede fint, men regn ikke med mere. De får en enkelt stjerne, da det virker til at deres forretning (bestilling og administrering af rejser mm.) ikke håndterer når en flyafgang bliver aflyst.
Vores fly blev aflyst, og der var ingen hjælp eller kommunikation i den forbindelse med Bravofly. Vi skulle selv afklare med flyselskabet, hvordan vi kom videre inkl. alt bøvlet med kompensationen man har ret til gennem EU-lovgivningen. Det er netop afklaret her 3 måneder senere.
Bravo Fly og elendig service
Bravo Fly - Snyd og dårlig service
Vi skal tur/retur mellem København og Barcelona.
Bestiller flybilletter gennem Bravo Fly, udvælger faste sæder og betaler ekstra for dette. Min kone og jeg er sikre på at vi valgte sæde for hver vej, da min kone har flyskræk, og vi kun rejser side om side.
Checkin af afrejsen med Norwegian, viser de reserverede sæder som aftalt.
Men ved Checkin af returrejsen gennem Vueling, så er der pludselig ikke reserveret faste sæder, men noget man skal betale ekstra for...igen. Har været i dialog med Bravo Fly gennem flere dage, men de vil ikke gøre noget ved sagen. De vil heller ikke sende en udspecificeret regning/kvittering, sådan at jeg kan se detaljer om hvad jeg har betalt for. Deres support-chat lukker bare dialogen, når de synes at de ikke længere gider svare. Så kan man selv starte chatten forfra, men opnår samme svar.
Vi er blevet snydt for 320 kroner, ikke meget, men alligevel ikke det man regner med. Dårlig service, vi skal aldrig mere bruge Bravo Fly, sådan en omgang snyd.
Bravofly er bedrageri.
Bravofly er bedrageri.
Vi fik at vide at vores afgang var aflyst adskillige gange. De første gange fik vi lavet nye datoer, men tredie gang tog vi imod deres tilbud om at få rejsen refunderet. Vi fik så et tilgodebevis på 3500 kr - men vi havde betalt godt 12.000 kr for billetterne!
Jeg har forgæves kontaktet Bravofly, som bare siger af jeg skal kontakte flyselskab. Flyselskab siger at jeg skal kontakte Bravofly.
Skylder mig 5500 kr fra corona da mine…
Skylder mig 5500 kr fra corona da mine fly blev afmeldt.
Vi har skrevet til igen 6-9.2022
Vil på det kraftigste advare mod at…
Vil på det kraftigste advare mod at bruge Bravofly. Da jeg efter et døgn endnu ikke havde fået bekræftet min booking, ringede jeg og fik at vide, at det normalt tager 72-96 timer at få bekræftelse(!). Jeg fik senere en mail om, at min booking ikke kunne bekræftes og måtte herefter ud og købe et andet sted til dyrere pris og med mellemlanding (min booking hos Bravofly med direkte fly var udsolgt i mellemtiden)
Spild af tid!!
Spild af tid!!
Normalt plejer en bookingbekræftelse at nå frem ret hurtigt. Hos Bravofly giver de dog sig selv en betænkningstid på min 72 timer, som de sjovt nok ikke fortæller. Det står nok med småt et sted. Så kan man gå og vente på besked om, man har en billet eller skal på jagt efter nye billetter.
Ringer du og spørger til din booking eller dine muligheder for blandt andet annullering vel og mærke efter 48 timer, er beskeden efter 5 min spørgerunde, at der minimum vil være et håndteringsgebyr på 35 euro pr billet. Så kan man bare gå og vente på en refundering, og at samme billet nu koster meget mere.
Falsk hjemmeside
Falsk hjemmeside. De tager ens penge og man kan ikke ringe eller skrive til dem. Mit fly blev aflyst dagen efter jeg havde bestilt og kunne aldrig komme igennem til dem.
Tilgode bevis
Mit fly blev annulleret og jeg fik tilgode bevis for 1800kr hver gang jeg gik ind for at booke ny billet den modtog ikke tilgode bevis jeg skrev flere gang til dem de vendte aldrig tilbage mit penge gik til spildt, book aldrig gennem dem
Fremragende service
Bookede retur-fly via Bravofly fra Hamborg til Malaga juli 2022. Der blev svaret prompte på de enkelte forespørgsler, som jeg havde op til afrejse + fin information vedr de kommende flyrejser op til afgang. Alt fungerede perfekt! Det er ikke sidste gang, at vi booker via Bravofly. Op til afrejse blev jeg noget bekymret qua en del dårlige anmeldelser på trustpilot vedr aflyste fly. Antager nu at det skyldtes COVID-pandemien. Min bekymring blev ihverfald gjort til skamme.
Virkelig en dårlig oplevelse
Virkelig en dårlig oplevelse. Refunderer ikke ved aflysning. Umuligt at få kontakt. Bliv væk!
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service! Bookede desværre flybilletter hos dem, 3 dage efter annullere jeg rejsen …. Der var ingen hjælp at hente! Jeg fik annulleret fly - men kom til at betale fuld pris ca 2900kr (fik kun 1400kr i kredit kuponekode på ny rejse) jeg har snakket med deres kundeservice 6 gange, fordi kuponekode kan ikke bruges til bestilling online. Men de hjælpe IKKE.
Book ikke ved Bravofly!!!!!!!
Fup og svindel
Fup og svindel, og de er kommet ind i varmen hos momondo, som er blevet et sted fyldt med svindelpartnere som eksempelvis Travelgenio, Bravofly, Trabellink og mange andre. Ren svindel og humbug.
Bravofly sendte mig en mail med annullering efter 3 uger, hvor jeg endnu ikke havde modtaget billetterne, men rejsen var bekræftet 3 uger før. I annulleringsmailen er der et link i.f.t. refund m.m., men man kan ikke logge ind her, og når man forsøger at få fat i dem på deres hjemmeside eksempelvis via chatten, som er en robot, der stiller spørgsmål og lukker af, ligeså snart man nævner ordet refund.
Godt jeg betalte med PayPal, så jeg får pengene retur den vej.
Jeg kan kun på det kraftigste fraråde Bravofly såvel som momondo.
2023-03-30:
Det hjælper ikke, at Bravofly laver en sniger med manglende bookingoplysninger her på Trustpilot et års tid efter, for at få slettet anmeldelsen.
Oplysningerne er sendt til Bravofly her også, men Bravofly fik oplysningerne fint på sagen hos PayPal, der dengang straks identificerede deres fup og svindel, og tilbagebetalte mine pengene. PayPal må have mange sager på Bravofly.
Rejsen blev over dobbelt så dyr dengang p.g.a. den sene annullering.