Død hjemmeside uden formål. Jeg har været bruger af denne side i så mange år, men det er en spøgelsesby nu. Du får lov til at se de samme 20 profiler om og om og om igen. Over de 18-ish år jeg har... Se mere
Boyfriend er en nødvendig, god og underholdende del af den danske lgbt scene. Der er små skønhedsfejl, såsom et stort antal brugere, som slipper ind selvom de er heteroer. Det ville osse v... Se mere
Jeg har kontaktet boyfriendteamet et utal af gange men aldrig nogensinde fået svar fra dem. Jeg har haft konstruktiv kritik til brugervenligheden på siden men også alvorlige fejl og mangler. Siden er... Se mere
Jeg synes, at jeg altid har fået respons fra BF, da jeg har skulle bruge deres hjælp. Jeg har dog en enkel gang i starten bøvlet med log in... Ellers jeg synes, at hjemmesiden er overskuelig, navi... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Boyfriend.dk er Danmarks største community for homoseksuelle. Interesseret? - opret en profil i dag ;-)
Odensevej 44, 5550, Langeskov
- -
- andreas@boyfriend.dk
- www.boyfriend.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Online opdatering
Generelt et udemærket site, men der er dog et par hik ups hist og her.
Opdatering af "Dine gæster":
Før hen kunne man se hvor mange gange en gæst havde besøgt ens profil, minut for minut , dette er ikke længere muligt efter de sidste opdateringer. Hvilket jo for brugerne er en klar forringelse, da gæstens besøgsfrekvens fortæller en del om gæstens interesse fro profilen.
Opdatering af "Favoritter":
Opdateringsfrekvensen af denne rude er for langsom, undertegnede har rigtig mange gange været ude for at "favoritter" viser online, når de reelt er ofline, hvilket er et irretationsmoment.
Opdatering af "online" listen:
Opdateringen af denne liste er alt for ringe, nogle gange er mellem 50-80% af brugerne markeret som ofline, hvorfor de ikke burde være på listen. Ved kontrol viser det sig ofline markeringen er rigtig.
Ydermere synes jeg der burde gøres noget for seriøsiteten på sitet, det burde være muligt at "anmelde" useriøsitet ud fra et sæt etiske regler, som alle skal tilslutte sig ved tilmeldingen til sitet. Klage og dokumentation for klagen sendes så til sitets administratore, der vudrere sagen, melder tilbage til brugeren. Har klageren ret, anmærkes i første gang og brugeren får en eller flere advarseler, ved gentagne "forseelser" spæres profilen på IP-nevau i en given tidsperiode, som så kan forlænges for hver gang nye forseelser indtraffer.
meget kort anmeldelse
Jeg må indrømme at jeg personligt syntes kører helt udmærket som virksomhed.
Jeg har selv henvendt mig til kundeservice et par gange og har altid fået et godt svar.
Jeg så lige en klage fra en utilfreds bruger, men hvis han først havde læst reglerne måtte han indrømme at den mulighed bestod at blive slettet uden varsel.
Han ville vel ikke indrømme at han havde dummet sig.
***** point fra mig
Okay, MEN!!!!!
Siden er okay, og er et godt sted at skrive med andre.
Dog har jeg oplevet at min profil til tider bliver slettet. helt uden varsel og uden nogen særlig grund, mine profiler har levet 100% op til de krav der har været stillet.
Jeg har også hørt om mange andre tilfælde om folk der pludselig får slettet alt hvad de har på siden.
Man bør modtage en advarsel først. Det er ikke fair andet da man ikke aner hvorfor den er blevet slettet.
Desuden synes jeg Boyfriend.dk har for lidt konkurrence, der er andre sider der ude der er mindst lige så gode og godt bygget op.
Boyfriend har siddet for længe med samme layout. det kan sagtens gøres bedre. Der sker for lidt på udviklingsfronten.
Jeg håber at Boyfriend og andre vil tage mine kommentarer til sig, så vi alle kan få en bedre oplevelse.
Prof. ledelse skal der nok til!
Er jeg virkelig den eneste der undre sig over vi bliver ved med at stå model til den måde Andres Frøsting driver sin virksomhed på?
Så længe han har en slags monopol på netdating for Bi, bø og andet, ja så ser han jo nok ikke nogen grund til at tage sin måde at drive boyfriend.dk op til revidering.
Profil slettet uden varsel:
Jeg har været bruger på Boyfriend.dk i en del år, med samme profil - dog under vekslende profilnavne, har tilmed været betalende bruger fra dag et.
Søndag den. 8 maj var profilen så væk (incl abbo)
Jeg er også godt klar over hvorfor, om end jeg ikke synes grunden på nogen måde er legitim.
Ud over min egen profil, havde jeg en fældesprofil sammen med en "bekendt" - profilen kan ha virket stødene, men har på ingen måde været ulovlig, ej heller har vi generet nogen så det har udelukkende været fordi Anders Frøsting har følt sig stødt?!
Jeg spørg så hvorfor han sletter begge profiler, hvad med at slette fældes profilen og derefter skriver en venlig, men bestemt henstilling?
For mig ville det da være den logiske slutfølgning - kan jo godt være det bare er mig?
Jeg har læst brugerbetingelserne igennem flere gange og har ikke kunne finde noget der indikere at en profil af den type ikke skulle være velkommen på Boyfreind.dk?
Sund konkurence:
Burde vi måske ikke overveje at kigge lidt på de alternative tilbud der er, for at skabe noget konkurence og modspil til Boyfriend.dk?
Albert.dk er f.eks et udemærket alternativ... Tjenestens eneste problem er at der ikke er nær så mange brugere som på Boyfriend.
Alle funktioner er gratis (pt. i hvert fald) og der mange andre smarte søge funktioner, og man kan oprette filtere så de profiler man ikke ønsker kontakt fra udelukkes fra at kontakte en.. Derudover svare adminn rent faktisk på henvendelser.
Over and out.
Nice, but can be better
Boyfriend er generelt en rigtig god side, men efterhånden overhales Boyfriend indenom af andre lignende sider.
* Fx kunne det være rart med en flirt-klik-funktion, og en besked om et match, hvis modparken svarer det samme.
* Fx kunne en spalte eller to ekstra på chatten med alder og område/by være praktisk.
* Og jeg må give Marie ret i kritikken af helvedet om at få en ny lounge godkendt. Svarene man får på en lounge ikke oprettes, er ofte hen i vejret, og tyder nærmest på at man ikke har læst begrundelsen.
Infør i stedet en regel om næsten fri lounge-oprettelse, men kræv at mindst 10 andre har fundet loungen interessant indenfor en måned, før den får lov at være permanent.
Ok side
Det er en ok side. Jeg synes lounge kravene (til at oprette en) er lidt for skrappe. Jeg foreslog en hjemmeside til lesbiske og biseksuelle kvinder, og tænkte det ville være nok at bruge hjemmesidens 'underoverskrift', men det var det ikke. jeg fik svar om at loungen ikke kunne oprettes pga. for lidt information. Jeg synes ikke at beskrivelse af en lounge skal være en halv roman, men kort og præcist.
Nul kundeservice
Generelt en god side, god opbygning og nem at bruge. Men bare en dårlig ledelses som ikke respektere betalende bruger og sletter dem samt blokere dem uden at vil give dem nogle grund selv om man skriver for at høre hvad der sker.
Der er for mange sletninger af profiler, uden advarsel, alle skal have lov til at få et max på 3 advarsler før de bare blir slettet. Og hvis man blir slettet på baggrund af en anden mener man skal, er det vi vigtigt at begge blir hørt og beviset kommer frem om årsagen til den anden part vil ha en slettet. Og så skal Andreas bag boyfriend være hurtigere til at svare, og svarer ALLE.
Siden virker meget uprofessionel.
Måske Andreas bag boyfriend også lige tage en tjekker på de skrevne retningslinjer som han selv har oprettet, der står bla i dem at man ikke må kalde sig noget med BB, usikker sex osv, men prøv engang at søge på profiler med disse brugernavne, der er jo flere sider fyldt med sådanne brugernavne, hvorfor lave regningslinjer som ikke engang bliver håndhævet når det bliver overtrådt.
ellers en god side men bare en dårlig ledelses som ikke respektere betalene bruger og sletter dem samt blokere dem uden at vil give dem nogle grund selv om man skriver for at høre hvad der sker og bed
hvad koster service hos boyfriend.dk for det er da ikke med i den pris
Udmærket
Jeg synes overordnet set, at siden er god, da der ikke umiddelbart er tilsvarende sider, der kan bruges. Dernæst skal det dog siges, at siden er dårligt opbygget på nærmest alle områder. Mulighederne er få, udseendet er underligt, funktionerne mangelfulde og generelt irriterende at bruge.
Thanks, nevertheless.
Har brugt siden i et stykke tid nu, faktisk flere år, men må desværre indrømme at det kun er grundet manglet på bedre sider derude.
Der findes ikke en anden side ligesom BF på det danske marked og derfor synes jeg at det er vigtigt at teamet bag BF tager vores ris/ros alvorligt og gøre noget ved det for f*****.
Helt ærligt.
Med det sagt, så kunne jeg godt tænke mig at BF tager lidt inspiration fra Facebook f.eks muligheden for at skrive på andres "væg" ala "gæstebog" og poste links, videoer, billeder osv. Og en hel anden procedure vedrørende chat funktion vil heller ikke være helt dårligt.
Anyways, tak til teamet for siden!
en ok side
Der er for mange sletninger af profiler, uden advarsel, alle skal have lov til at få et maks på 3 advarsler før de bare blir slettet. Og hvis man blir slettet på baggrund af en anden mener man skal, er det vi vigtigt at begge blir hørt og beviset kommer frem om årsagen til den anden part vil ha en slettet. Og så skal boyfriend personalet, var hurtigere til at svare, og ha som vane at svare på alt den post der bliver sendt. det er andet er for overfladisk og uprofessionelt.
Udemærket, men få ting i forbedrelse.
Jeg synes det er fint med abonnomenterne og det, men synes bare det er rimelig dyrt at købe over mobilen, når det er så billigt med kreditkort/dankort og hvad man ellers bruger. Ellers synes jeg det hele er faktisk godt :) Bortset fra at ikke alle overholder den aldersgrænse man skriver, og mange er ikke lige høflige. Nogle folk derinde sviner en til, bare fordi at man skriver at de ser søde ud. Det har jeg oplevet op til flere gange.
Fin kundeservice
Jeg købte et abonnement via SMS, som skulle løbe i 2 døgn, men ved midnat til det sidste døgn, var abonnementet ophørt, i stedet for at være aktivt i 48 timer. Jeg klagede min nød, og efter ca. 10 dage vendte BF-teamet tilbage og har givet mig abonnement i en måned. Det fremgår dog ikke af deres mail om de har rettet teknikken, så fejlen ikke opstår igen.
Ting der mangler
Jeg kunne godt tænke mig en funktion der gør, at man fx kan gå tilbage i ens egen, eller andres dagbøger, uden at skulle slavisk klikke sig igennem hundrede sider. Hvad med en "gå til side xxx" funktion?
Derudover er søgefunktionen i debatten irriterende. Søger man på "katte" kommer der også "hvem har den største pik på BF" frem - det er ikke just, fordi det har noget med hinanden at gøre! Denne funktion må kunne ændres, så den søger på det ord, man har indtastet. HAr aldrig, i de gange jeg har prøvet, fundet det, jeg søgte i debatten, via søgefunktionen, men har måtte gå slavisk igennem debatten, idet man ikke altid kan finde debatterne, via loungesne.
De nye tiltag synes jeg fint om. Jeg har også generelt et godt indtryk af siden, og tjekker den da også dagligt, så det er ikke mange klager herfra, mere et ønske om ting der mangler!
Slettet uden grund!
Totalt bolsjebutik, der sletter en seriøs og cpr-verificeret profil uden grund. Er der en grund har jeg i hvert fald ikke hørt om den.
En eller anden fatsvag nar har vel fået det 17. nej og har så anmeldt mig for et eller andet bogus. Virkelig seriøst små wannabe masters of the universe drenge!
god service, godt interface, gode brugere :-)
Rimelig
B. F. bliver aldrig bedre end medlemmerne er. Hvis vi alle overholder, hvad vi siger og lover, vil det fungere godt. Vil man bare se på billederne er det i orden, men undlad da at skrive til medlemmerne
Vidunderligt :D
Jeg startede på "boyfriend.dk" da jeg var 15. Jeg har fået super mange venner, og pt. er der også en kæreste. Boyfriend.dk er en hjemmeside med masser af mulighedder, også selvom du ikke har abonnement (Anbefales dog)
Hvis du er ung homo eller ny, er boyfriend.dk den perfekte side at starte på.
God fornøjelse :D
På tålt ophold....
Jeg er udelukkende på bf fordi jeg her kan chatte med venner, der ikke er på andre fetich-sider, som jeg er på. Jeg føler, siden her er forudindtaget og fordomsfuld. Med sit blokeringssystem kan folk blokere én uden at give sig til kende og med de nye muligheder for at kommentere ens dagbog, kan folk, som ingen forbindelse har med én, nedgøre én uden begrænsning. I mine øjne ikke bare problematisk, men dybt uetisk.
Som gummifetichist og slave er jeg tydeligvis ikke velkommen i klubben. På tålt ophold. Har flere gange forsøgt at få en lounge for gummislaver, hvilket åbenbart ikke kan tillades. Er i øvrigt i tvivl, om bf-teamet kun består af én mand? Har her oplevet mere undertrykkelse end i det omgivende samfund. Det er sgu da påfaldende....