Død hjemmeside uden formål. Jeg har været bruger af denne side i så mange år, men det er en spøgelsesby nu. Du får lov til at se de samme 20 profiler om og om og om igen. Over de 18-ish år jeg har... Se mere
Boyfriend er en nødvendig, god og underholdende del af den danske lgbt scene. Der er små skønhedsfejl, såsom et stort antal brugere, som slipper ind selvom de er heteroer. Det ville osse v... Se mere
Jeg har kontaktet boyfriendteamet et utal af gange men aldrig nogensinde fået svar fra dem. Jeg har haft konstruktiv kritik til brugervenligheden på siden men også alvorlige fejl og mangler. Siden er... Se mere
Jeg synes, at jeg altid har fået respons fra BF, da jeg har skulle bruge deres hjælp. Jeg har dog en enkel gang i starten bøvlet med log in... Ellers jeg synes, at hjemmesiden er overskuelig, navi... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Boyfriend.dk er Danmarks største community for homoseksuelle. Interesseret? - opret en profil i dag ;-)
Odensevej 44, 5550, Langeskov
- -
- andreas@boyfriend.dk
- www.boyfriend.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Awsome
Boyfriend er nok den bedste homo side der er lavet, elsker at være på siden, og det er gratis!
boyfriend.dk
stedet i sig self har ikke ændret sig så meget igennem årene. men det har teknologien til gengæld. der mangler en app for os med smartphone's (og det må efterhånden være MANGE!) den mobil site som boyfriend har er temlig outdated og jeg bruger den aldrig. jeg er ikke typen der logger på bf.dk via computer så ofte, ja faktisk venter jeg som regel til jeg får den berømte e-mail om at min profil vil blive slettede hvis jeg ikke logger ind. men havde jeg en app på min iphone ville det ikke være et problem for mig at være på hver dag. og 100 gange nemmere.
Super go site...
Super go site...
Rigtig mange fede features...
Og med en opbyggning,
som mange andre sider burde ta til sig...
Brug for en opdatering af de store
Boyfriend.dk er en okay side, men der er for mange heteroer, og søgefunktionen kunne godt trænge til en overhaling.
Som der også er nævnt af andre kunne der godt være en bedre sorteringsmulighed.
All Star
Jeg har været med fra starten - og har ikke haft nogle problemer overhovedet. så fuld tillid fra min side.
Ingen rigtige klager
Jeg synes bf er en rigtig fed datingside, godt tidsfordriv, og nogle gode valgmuligheder. Jeg ville dog muligvis sige det ville være fedt hvis man kunne bruge filtreringen selvom man ikke har abonnement, da folk desværre ikke læser profiltekster og dermed ikke forstår at man ikke er interesseret i en der eksempelvis er dobbelt så gammel som en selv, og da jeg aldrig har følt det nødvendigt at kontakte teamet (Andreas) kan jeg ikke klage der, så alt i alt en ganske udmærket side (;
Fantastisk dating side.
Jeg har ingen klager overhoved. Udover jeg syntes reklamerne kan være ret irriterende, men jeg kan samtidig godt forstå det er jeres måde at tjene penge nok til at køre hjemmesiden. :) Så alt i alt, fem stjerner.
God arbejdslyst!
Fin måde at bruge miljøet.
Synes boyfriend.dk er en fin portal. Du vælger selv hvem du skriver med.
Der er mange der brokker sig over for meget sex, men det synes jeg man finder på mange datingsites. Og man kan igen selv sige fra.
Jeg bruger der meget, og synes det er et godt netværk for miljøet.
Servicen synes jeg er fin, har ikke som sådan haft brug for hjælp, da jeg ikke er stødt på problemer.
Udmærket site
Trods stort programmeringsarbejde fungerer sitet fint det meste af tiden.
Dårlig svar
Spurte hvorfor der ikke står i vores profil hvor høj man er og vægt og hvilken alder gruppe man søger i ( og fik svar til bage at man skulle jo også ha noget at snakke om )
Man kan slette sine favoritter, men man kan ikke slette de som tager en som favorit, veldig dårligt ;-(((

Besvarelse fra boyfriend.dk
en side ud af tusinde hvor man føler at der retfærdighed og respekt
jeg må indrømme det hårde ord man læser om gf... Jeg har kun op
levet at retfærdighed kommet først, tvivler på teamet sletter en bare for et godt ord, ved af erfaring at de høre som regl begge parter, eller nok kan tjekke om det falske anklager... Den her side ejr en af få for folk som os, og anderledes på mange punkter så der mange der kommer i splid med
hinanden og tvivler, igen, på at alle blir slettet som er uenige derinde,... Er glad for teamet, de holder orden i det hele... Og igen i brokker jer ikk den dag det jer selv teamet holder med. Elsker girlfriend.. Det en skøn og nem side til mennesker som er anderledes...
Det drejer sig kun om penge
Burde slet ikke ha´ nogle stjerner, det hele drejer sig om at få penge ud af folk, og de gider kun svar når man ønsker at betale penge eller vil være sponsor.
HOLD JER VÆK
Få opdateringer samt betaling
Det faktum at Boyfriend.dk kræver betaling for fuld udbyttelse af siden burde kræve flere nyheder og opdateringer.
Ligeledes står det overordnede design og brugergrænsefladen meget stille.
intet svar
Jeg har haft nogle problemer med min profil og jeg har skrevet til kundeservice en del gange men bliver bare ignoreret.
Man kan ikke forbedre noget som man ikke har, så mit råd at starte med at have kundeservice og tage den derfra
svar på spørgsmål
det tager lidt lang tid nogle ganger men er måske mange henvendelser.
Kan I have en god sommer
Dårlig support
Alt for dårlig support, man kan skrive og skrive og man får ikke noget retur, det kan jo ikke passe når man betaler for en vare, der så ikke er nogen form for hjælp at hente nogle steder
Den er god
Jeg syntes at Boyfriend er rigtig god og den er blevet meget bedre nu end den var før.
Både og
Boyfriend.dk hjalp mig med at finde den mand jeg i dag er gift med, men har ændret sig meget siden da. Der er alt for mange reklamer placeret på en irriterende måde på profilerne. Der er mange falske profiler og der er alt for meget sex o.l. Erotiske billeder i overflod. Man kan spørge sig selv om nogle af medlemmerne ikke hørte til på sexdating.dk.
Men man kan stadig finde nye venner. Og man kan sortere folk fra, man ikke vil i kontakt med, hvilket er en god ting. Siden gør det nemmere for homoseksuelle at mødes og finde sammen.
Endelig en kontakt hjemmeside hvor det handler om at skabe kontakt, og ikke bare handler om at udbyderne skal tjene penge på ingenting.
Fantastisk, hyggelig og underholdende!!
boyfriend.dk er efter min mening et af de bedst fungerende sites af sin art, også når man sammenligner med fx. Gaydar.co.uk som vel sagtens har været forgangsbillede for folkene bag BF. Ser ikke det store problem i at sitet er både for bi og bøsser, og hvad angår den store andel af brugerne som kun søger sex, og ifølge nogen af BF's bruger derfor gør det umuligt at finde den eneste ene, ja så kan jeg bare sige at jeg mødte min mand på BF, hvor vi begge kun søgte sex, og nu har vi været gift i 6 år. Til sidst skal lyde en STOR ros til boyfriend-Teamet for den hurtige respons når jeg har haft spørgsmål eller små problemer med brugen af sitets muligheder(og jeg må indrømme at det altid har været min håndtering af mulighederne der har været noget galt med!!)