Grønløkken 3, 5000 Odense, Odense C, DK

Selve bowlingen var OK, men en elendig buffet til prisen. Dog var det søde unge mennesker vi blev betjent af.

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Buffetrestaurant
  4. Legeland
  5. Escape room

Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

• Grønløkken 3, 5000, Odense, Odense C, Danmark

• 70111155

2,5

Under middel

Svarer typisk inden for 48 timer

Selve bowlingen var OK, elendig mad til prisen

Selve bowlingen var OK, men en elendig buffet til prisen.
Dog var det søde unge mennesker vi blev betjent af.

26. april 2026

Hej Lisbeth,

Vi er er glade for at høre, I havde en god dag, hvor bowling og personalet var i orden. Vi er dog kede af at høre at buffeten ikke levede op til jeres forventninger. Vi tager det med videre.

Kaotisk oplevelse i Odense

Vores besøg hos Bowl n Fun blev desværre en meget urolig affære. Da vi skulle spise, var buffeen totalt domineret af ca. 120 unge håndboldsspillere. Det gjorde det praktisk talt umuligt for andre gæster at komme til maden, og støjniveauet var ekstremt højt.
Jeg har efterfølgende kontaktet Bowl n Fun for at gøre opmærksom på, at kombinationen af almindelige spisende gæster og så store grupper på en gang ikke fungerer. Jeg blev dog mødt med total mangel på imødekommenhed; de fastholder, de har kapaciteten til at håndtere det.
Som betalende gæst sidder man tilbage med følelsen af, at de prioritere de store grupper, mens vi andre må leve med kaos og dårlig sevice. meget skuffende attitude fr a ledelsens side -vi vil overveje om, vi kommer igen.

29. marts 2026

Hej Ingolf,

Vi er virkelig kede af at høre, at jeres besøg hos Bowl n Fun ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi har en restaurant med kapacitet til at huse mange gæster, og vi er netop gearet til både at kunne håndtere større grupper og almindelige spisende gæster samtidig. Når det er sagt, beklager vi meget, hvis det ikke blev oplevet sådan under jeres besøg, især i forhold til adgang til buffeten og støjniveauet.

Vi tager din feedback meget seriøst og vil naturligvis tage den med videre i vores arbejde med at forbedre gæsteoplevelsen, så vi i endnu højere grad sikrer en god balance for alle vores gæster.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Ufine forretningsmetoder

Den 01.12.2025 køber jeg et dealbevis til to x grill buffet til Bowl`n`fun, Odense.
Jeg hæfter mig ved, at det er gældende til og med 31.03.2026.
Søndag den 29.03.2026 ringer jeg til dem og booker bord til 2 pers., OG oplyser at det drejer sig om et deal.
Jeg får et bord til kl. 17.45 den 30.03.2026.
Da vi ankommer får vi af vide, at dealbeviset ikke kan indløses i påsken! Jeg siger det ikke er påske endnu, og får efterflg. af vide, at det er skolernes påskeferie I henholder til.
Indrømmet, jeg har ikke fået læst, at dealbeviset ikke kan bruges i skolernes påskeferie, men jeg kan så undre mig over, at de vælger at sælge dealbeviser der er gældende i to dage ind i skolernes påskeferie!? OG at jeg intet får af vide af deres medarbejder, da jeg ringer og booker bordet, hvor jeg fortæller, at der er tale om et dealbevis!?
Personalet var heller ikke villig til, at vi kunne betale differencen mellem dealen og det som buffeten koster (så vi dermed havde betalt fuld pris).
Der var heller ikke tale om, at vi kunne få forlænget dealen 1 eller 2 uger.
I det hele taget var der absolut ingen velvilje fra deres side af!
De har blot scoret de penge jeg har betalt for dealbeviset, uden at vi har fået noget som helst for det - det er ufine forretningsmetoder, at sælge deals i perioder hvor de ikke kan bruges!

30. marts 2026

Hej Anja,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.

Vi er i dialog over mail.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Vi havde 3 gutter bestilt en time…

Vi havde 3 gutter bestilt en times bowling after Dark. Først så kunne de ikke registre vores navn rigtig til skærmen. Selvom vi havde skrevet vores navne ind på skærmen rigtigt. Så virkede den kuglerne kommer op af ikke rigtigt, så der kom ikke nogle kugler op. Ender med samlet og havde spillet 13 min. For så af vide vi kan vælge enden at få halvdelen tilbage af de næsten 600 kr det kostede eller vælge at få noget alkohol. Det ringe vi ikke fik hele beløbet tilbage eller et gavekort, så vi 3 gutter kun bruge det en anden dag.

20. februar 2026

Hej Nicklas,

Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til jeres forventninger, og at I desværre mødte udfordring med teknikken. Vi følger op internt og får tjekket op på banerne.

Vi er kede af at I ikke følte I fik den rigtige kompensation, det tager vi videre.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Snyder med gebyrer og regning

Havde en gymnasieklasse med til buffet og bowling. De gav mig en regning på mere end 2000kr for meget uden et ord. Fik rettet noget af det, men fik uden varsel et gebyr på 75kr ekstra da jeg spurgte om man kunne betale med EAN, i strid med forbrugernævnet da de ikke informerer mig om det hverken i booking email eller i tale. Ignorerer mails man sender dem. Ingen service. Kommer ikke igen, vil informere forbrugerklagenævnet om manglende overholdelse af tydelighedskrav ved opkrævning af gebyrer.

4. februar 2026

Hej B.C

Tak for din henvendelse, som vi har læst sammen med dine andre henvendelser du har sendt.

Vi svarer dig direkte på mail.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Vi besøgte bowl’s fun Odense og til…

Vi besøgte bowl’s fun Odense og til trods for at der ikke var mere en et par baner i brug da vi kom, valgte de at 2 forskellige selvskaber med 5 personer i hver skulle være på baner ved siden af hinanden, så vi skulle dele bord mm
Vi bestilte 3 colaer der var flade, da vi brokkede os fik vi en sur pige der ikke mente at de var flade, hun tilbød os dog til sidst at vi kunne få noget andet, som viste sig også at være halv fladt.
Min mand tabte sin taske under bænken og der var mega beskidt. Sååå alt i alt en dårlig oplevelse, vi kommer der aldrig igen.

7. juli 2025

Hej Ann,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.
Jeg er meget ked af at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne og I gik der fra med en skuffende oplevelse. For at komme til bunds i sagen, vil vi meget gerne høre lidt mere. Derfor må du meget gerne skrive til odense@maximum.dk, med jeres oplevelse og vi kan fortsætte vores dialog der.

Mille - Bowl'n'Fun & Maximum