Onlangs hebben wij eetkamerstoelen gekocht bij Bouwman & Potter. Binnen een week konden we ze al ophalen, terwijl we bij een andere winkel al meer dan vier maanden op onze bestelde stoelen zaten te... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben voor de eerste keer deze mooie zaak bezocht. Er is veel aanbod, maar we werden vakkundig geholpen door Vivian, die de tijd nam en verschillende opties besprak waardoor we een prachtige bank... Se mere
Virksomheden har svaret
In de winkel alle behulpzaamheid, meedenken, mogelijkheden voorleggen en bekijken, fijn. Afspraak maken voor de levering van mijn tafel was een ramp. 2 keer 1,5 in de wacht aan de telefoon!!!! En no... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer prettige winkel om je meubels uit te zoeken. Verkopers begeleiden je aankoop op een ontspannen manier, zonder aandringen in een bepaalde richting.
Virksomheden har svaret
Haal karakter in huis met Bouman & Potter! Een echt familiebedrijf met passie voor wonen! Door de jarenlange ervaring is Bouman & Potter uitgegroeid tot dé expert op het gebied van interieur en styling! Het familiebedrijf wat al ruim 100 jaar bestaat is flink gegroeid en biedt nu 4 prachtige showrooms boordevol inspiratie! Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils en vind jij alles wat je nodig hebt voor een thuis dat bij jou past! Wij bieden een geheel eigen collectie banken, fauteuils, kasten, stoelen, tafels en woonaccessoires in een inspirerende woonwinkel.
Paasdijkweg 33, 4693RE, Poortvliet, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vriendelijk en fantastisch geholpen.

Besvarelse fra Bouman & Potter
Winkel met mooie uitstraling en personeel die weet waar men over praat. Van de verkoop tot aan de bezorging goed op de hoogte gehouden. Levertijd is volgens afspraak verlopen. Veel keus in de winkel.

Besvarelse fra Bouman & Potter
Wij hebben nu twee keer een aankoop gedaan bij B & P en zijn daar heel tevreden over. Goede service en meedenkend personeel.

Besvarelse fra Bouman & Potter
Prettige winkel, goede service. Lekker ruim opgezet, dus ontspannen overal doorheen kunnen lopen. Zes eetkamer stoelen besteld.
Eén van de stoelen leek door het patroon in de stof een vlek in te zitten. Dat was niet zo, maar het stoorde wel. Een simpel mailtje was genoeg om deze om te ruilen. Geen gedoe, geen discussie, gewoon de service waar je op hoopt.

Besvarelse fra Bouman & Potter
De geleverde fauteuil was van zeer slechte kwaliteit. De afwerking cq stoffering zag er niet uit en hebben daarom besloten de stoel te laten vervangen.
Echter de vervangende stoel zag er nog slechter uit zodat we genoodzaakt waren ons geld terug te vragen. Dat kregen we na een kwade email uiteindelijk teruggestort.

Besvarelse fra Bouman & Potter
Zeer hartelijk ontvangen bij Bouwman&potter op Ekkersrijt Son.
Vriendelijk en behulpzaam personeel, men denkt met de klant mee (in tegenstelling tot meubelbedrijf HACO, compleet andere ervaring, zéér negatief👎🏻)
Alles perfect geregeld bij B&P, men hoeft niets aan te betalen, maar pas bij correcte aflevering=service!
Deze vond vandaag plaats en ik kan niet anders zeggen dan: 10 punten👌🏻.
Zeer tevreden over de aankoop van de nieuwe bank, hij is prachtig en past en staat fantastisch in het nieuwe huisje van mijn dochter.
B&P: absolute aanrader dus👌🏻!

Besvarelse fra Bouman & Potter
Zonder enig commentaar van klantenservice krijgen wij de beschadigde onderdelen nieuw toegestuurd

Besvarelse fra Bouman & Potter
We werden vriendelijk ontvangen in de winkel, en er werd goed met ons meegedacht.
Uiteindelijk meerdere meubels gekocht, en ook echt in de week geleverd wat ons in eerste instantie verteld werd. Bezorgers waren vriendelijk, en gingen netjes te werk.

Besvarelse fra Bouman & Potter
Ze hebben zelf contact opgenomen toen er bekend was dat de vorige reparatie niet voldoende was

Besvarelse fra Bouman & Potter
Wat een geweldige ontvangst! Had al telefonisch contact gehad met Jasmijn. En hebt mij ook geweldig geholpen in de showroom met een eethoek uitzoeken. Niets was te veel, en alles besproken en bij elkaar gezocht. Dankjewel Jasmijn je bent een aanwinst voor de zaak! Vriendelijke groet, Marian van Portugal 😎☀️

Hele fijne winkel
Vriendelijk personeel en snelle levering

Besvarelse fra Bouman & Potter
Eerlijke erkenning van een foute levering en de juiste oplossing.

Besvarelse fra Bouman & Potter
Prima behandeld en geholpen in showroom.
Netjes van te voren gebeld om afspraak te maken voor levering.
Aflevering was 1.5uur vroeger dan gepland, gelukkig waren we thuis 😀
Als netjes in elkaar gezet en op geruimd.

Gezellig gewinkeld
Goed en zeer vriendelijk personeel
Goede en gedegen afspraken met betrekking op levertijd en aflevering

Besvarelse fra Bouman & Potter
Zeer prettig en vriendelijke geholpen in de winkel in Qruqius. Meubels van goede kwaliteit tegen goed prijs. De aflevering conform afspraak met 2 zeer vriendelijke bezorgers.

Besvarelse fra Bouman & Potter
Zeer vriendelijk personeel, kundig geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe stoelen. Alles heel netjes bij ons afgeleverd door aardige medewerkers, die alle troep weer meenamen.

Besvarelse fra Bouman & Potter
Wij zijn netjes geholpen in de winkel in Rotterdam
En alles werd netjes op tijd geleverd

Besvarelse fra Bouman & Potter
Betrouwbare onderneming met goede service

Besvarelse fra Bouman & Potter
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.