Bouman & Potter Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs hebben wij eetkamerstoelen gekocht bij Bouwman & Potter. Binnen een week konden we ze al ophalen, terwijl we bij een andere winkel al meer dan vier maanden op onze bestelde stoelen zaten te... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben voor de eerste keer deze mooie zaak bezocht. Er is veel aanbod, maar we werden vakkundig geholpen door Vivian, die de tijd nam en verschillende opties besprak waardoor we een prachtige bank... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

In de winkel alle behulpzaamheid, meedenken, mogelijkheden voorleggen en bekijken, fijn. Afspraak maken voor de levering van mijn tafel was een ramp. 2 keer 1,5 in de wacht aan de telefoon!!!! En no... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer prettige winkel om je meubels uit te zoeken. Verkopers begeleiden je aankoop op een ontspannen manier, zonder aandringen in een bepaalde richting.

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Skabsbutik
  3. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  4. Indretningsleverandør
  5. Lampeforretning
  6. Sofabutik

Skrevet af virksomheden

Haal karakter in huis met Bouman & Potter! Een echt familiebedrijf met passie voor wonen! Door de jarenlange ervaring is Bouman & Potter uitgegroeid tot dé expert op het gebied van interieur en styling! Het familiebedrijf wat al ruim 100 jaar bestaat is flink gegroeid en biedt nu 4 prachtige showrooms boordevol inspiratie! Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils en vind jij alles wat je nodig hebt voor een thuis dat bij jou past! Wij bieden een geheel eigen collectie banken, fauteuils, kasten, stoelen, tafels en woonaccessoires in een inspirerende woonwinkel.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

128 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Mooie kwalitatieve meubels

Mooie kwalitatieve meubels. Zijn oplossing gericht denken mee.

3. april 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u positief te spreken bent over onze meubels en onze service.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima winkel met kundig en behulpzaam…

Prima winkel met kundig en behulpzaam personeel. Bankstel en stoelen gekocht met aangepaste stoffen. Helemaal naar wens binnen de afgesproken tijd geleverd.

8. marts 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat we u naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop en aflevering bij u thuis.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte kwaliteit meubels waar je…

Slechte kwaliteit meubels waar je hooguit 2 jaar plezier van hebt, zonder kinderen of dieren in huis zou je toch wel iets langer met een meubel moeten kunnen doen.

Een vergoeding krijgen van € 240,- dekt bij lange na niet de aankoop van een nieuwe stoel, een stoel die je aangeschaft hebt en binnen korte periode gaat verkleuren, vervolgens meermaals een monteur komt die de stoel opknapt maar heeft beaamd dat het een tijdelijke oplossing is gezien het een waterverf / olie is die handmatig ingewreven wordt, ben ik nu genoodzaakt een nieuwe stoel te kopen, onderstaande reactie is dan typisch geval van mooi weer spelen.

8. april 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van uw meubels. Wij hebben geprobeerd om een oplossing te vinden en hopen dat u straks veel plezier van uw draaifauteuil zult gaan hebben.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed opgeleid personeel SUPER!

Goed opgeleid personeel, vriendelijk, behulpzaam, nemen alle tijd voor jou. Denken heel goed met je mee. Geven goed advies. Prijs, kwaliteit is super. Ons gezin bestaat uit mijn man, ik, 'n dochter en schoonzoon, 'n zoon en nog 'n dochter. En we zijn allemaal super tevreden over de meubels die we met z'n allen bij jullie gekocht hebben. We maken daardoor ook reclame voor jullie.

31. marts 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wat een mooie woorden voor onze winkel en ons team! Wij zijn heel blij dat we uw hele familie naar tevredenheid hebben kunnen helpen, wensen jullie veel plezier van de aankopen en zien jullie natuurlijk graag weer terug!

Goed en behulpzaam personeel

Goed en behulpzaam personeel

8. marts 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen door onze collega's van de afdeling Verkoop. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Prima service

Prima service, goede kwaliteit, nette levering

20. marts 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de kwaliteit van onze meubels en de levering bij u thuis. Wij wensen u veel plezier van uw meubels en graag tot een volgende keer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne winkel !

Winkel is leuk en advies is goed, je voelt je welkom en er wordt veel tijd voor je genomen.

7. januar 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Wat een mooie woorden, hartelijk dank voor uw positieve review en compliment. Wij zijn heel blij om te horen dat u zich welkom voelt bij ons en dat u heeft ervaren dat onze collega's de tijd voor u nemen tijdens het doen van een aankoop.

Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed geholpen in het filiaal te…

Zeer goed geholpen in het filiaal te Alexandrium. Mevr de Man heeft onze wensen weten te realiseren, een mooi bankstel op maat, en bijpassende stoelen voor de eettafel. De koffie was zeer lekker ;-) al met al, een tevreden klant.

27. december 2024

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wat fijn om te horen dat onze collega u volledig naar wens en tevredenheid heeft kunnen helpen bij uw aankoop. U kijkt vast uit naar uw levering en wij hopen dat u veel plezier van uw meubels zult hebben. Graag tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Behulpzaam met keuze in de winkel,nog…

Behulpzaam met keuze in de winkel,nog extra behandelset voor de stoelen gekregen. Heel attent.

12. marts 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat onze verkoper u goed heeft kunnen helpen bij uw aankoop en dat u een keuze heeft kunnen maken die goed bij u past.

Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en graag tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keurige winkel en afhandeling alles…

Keurige winkel en afhandeling alles binnen afgesproken tijd

19. marts 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat alles volgens wens en afspraak is verlopen, daar doen we ons best voor!

We wensen u veel plezier van uw meubels en staan graag opnieuw voor u klaar!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het is een prettige winkel

Het is een prettige winkel, waarbij wij goed geholpen zijn door Daphne.

16. november 2024

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Goed om te horen dat Daphne u goed heeft kunnen helpen bij uw aankoop.

Wij wensen u veel plezier van uw meubels en zien u graag nog eens terug in onze showroom.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nieuwe meubels gekocht in eindhoven

Nieuwe meubels gekocht in eindhoven. Zeer vriendelijk en fijn geholpen.

18. december 2024

Besvarelse fra Bouman & Potter

Wat fijn dat onze collega's in Eindhoven u goed en vriendelijk hebben kunnen helpen en adviseren bij uw aankoop.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Prachtige bank besteld en zeer tevreden

Prachtige bank besteld en zeer tevreden

24. februar 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat uw uitgekozen bank volledig naar wens en tevredenheid geleverd is.

Wij hopen dat u er veel plezier van zult hebben en u bent van harte welkom om nog eens langs te komen in onze showroom.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een kussen van onze bank was na 2,5…

Een kussen van onze bank was na 2,5 jaar ingezakt. Het regelen van een vervangend kussen was snel en goed geregeld. De bezorgers waren top en deden hun werk perfect.

20. februar 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat wij uw servicemelding snel en goed hebben kunnen oplossen voor u. Wij hopen dat verder alles in orde is en mocht het nodig zijn dan staan wij graag voor u klaar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wij hebben voor ons nieuwe huis 2…

Wij hebben voor ons nieuwe huis 2 fluffy kleden gekocht.
1 voor onze woonkamer en 1 voor onze slaapkamer.
Wij hebben een gietvloer en lopen niet met schoenen in huis.
Tevens geen huisdieren.
Wij hadden voor beide kleden een verzekering voor evt fvlekken afgesloten.
Nu na klein jaar is ons kleed totaal niet meer zoals ie was.
Wij melde dit naar bouman en potter.
Fotos doorgestuurd,
Het enigste is wat ze zeggen, dit zijn gebruikssporen , dit is uw eigen schuld, en komen met geen enkele oplossing.
Ik zou ieder verder afraden om bij dit bedrijf iets te kopen.
Echt een hele slechte service.

12. februar 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er problemen met het kleed zijn en dat deze ook niet naar uw tevredenheid zijn opgelost. Wij hebben u om meer informatie gevraagd maar hebben nog niks vernomen van u. Graag zouden wij alsnog uw order- of servicenummer ontvangen want we zouden u graag verder willen helpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfect op maat gemaakte bank geleverd

Deze week is de nieuwe bank gearriveerd, alles volgens de planning en de juiste op maat gemaakte bank geleverd, netjes in elkaar gezet door de bezorgers, niets als complimenten voor deze zaak met ook een zeer hulpvaardige en deskundige verkoopster!

17. februar 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij dat wij u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen vanaf de aankoop tot en met de levering bij u thuis.

Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw bank en zien u graag nog eens terug in onze showroom.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer kundige verkoop adviseuse en mooie…

Zeer kundige verkoop adviseuse en mooie spullen

14. december 2024

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat onze collega van de afdeling Verkoop u kundig te woord stond en u goed kon adviseren bij uw aankoop.

Top zaak met mooie keus

Mooie winkel met heel veel keus,verkopers nemen hun tijd om je goed te informeren.dit is mijn 3 de bankstel dat ik koop

4. januar 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Wat goed om te horen dat u al vaker bij ons gekocht heeft en dat u nu opnieuw voor ons gekozen heeft. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling over onze winkel, assortiment en de service die onze verkopers bieden.

Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijke benadering van het probleem.

Zeer vriendelijke benadering van het probleem. Professionele uitgevoerde reparatie. Verrassende reactie na afhandeling van het probleem. Zeer tevreden

7. februar 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Fijn om te horen dat uw servicemelding volledig naar tevredenheid is opgelost voor u. Dat is voor u belangrijk maar voor ons natuurlijk ook.

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij staan graag voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn bank werd op tijd geleverd maar de…

Mijn bank werd op tijd geleverd maar de bestelde USB-aansluiting bleek er niet in te zitten. Dit is door degene die de bank kwam leveren en installeren meteen doorgegeven. Zowel door Potter als door de leverancier is dit naar behoren en tevredenheid opgelost.

6. februar 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is altijd vervelend als bij levering niet alles in orde blijkt. Wij zullen dan ook alles doen om uw melding zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen. Fijn om te horen dat dit ons samen met de fabrikant gelukt is.