Boligsiden er total useriøst og ubrulige ,havde taget boligen af markedet i 4 mrd. Og da boligen bliver lagt på igen er den tid den har været taget af markedet taget med i husets liggetid BOLIGSI... Se mere
Virksomheden har svaret
Boligsidens anmeldelser af ejendomsmæglere er ikke en skid værd når mæglerne selv bestemmer hvem der skal have et skema, så kan jeg bedre forstå at den EDC mægler som vi købte hus af og bestemt ikke v... Se mere
Virksomheden har svaret
Fint at det er muligt at tegne et kort, og flytte de prikker der kommer så det passer godt tilområdet vi søger i. Problemerme er når du har en liste og klikker på en bolig, så hopper den tilbage til s... Se mere
Virksomheden har svaret
Home Vallensbæk. Havde vores hus til gennem Home Vallensbæk og sikken en opmærksomhed og iver i at få solgt vores hus, det tog læangt tid pga krisen på boligmasrkedet, men IKKE på n oget tidspunkt... Se mere
Er du på jagt efter en ny bolig? Er du interesseret i nyheder og statistik om boligmarkedet? Du får det hele på Boligsiden, der er Danmarks mest besøgte boligportal. Vi hjælper dig med at finde din drømmebolig. Opret dig som bruger på siden – så får du adgang til dit eget boligunivers, hvor du kan skræddersy lister og visninger, overvåge søgninger, se statistik for boliger på huskeliste og meget mere.
Viborggade 70, 2, 2100, København Ø, Danmark
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 87 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
boligsiden virker ikke, kan ikke søge i by, når jeg søger Odense finder den intet. I sin tid virkede siden, det gør den ikke længere.

Besvarelse fra Boligsiden
Store problemer når man som sælger er på Boligsiden. Mæglerne bliver tvunget til at lade boliger på deres hjemmeside liste på Boligsiden. Hvis man har renoveret huset, og man vil bruge samme mægler bliver den listet hvor den var sidst, dvs langt nede, hvor folk ikke ser efter nye til salg. Boligsiden er ret ligelade med info på deres side er forkert, etc. Forhåbentlig kommer der en konkurrent til Boligsiden så vi kan undgå dette medie. Boliga er godt på vej, og det er tiltrængt.

Besvarelse fra Boligsiden
Appen virker slet ikke. Spild af tid at forsøge at søge på noget som helst. For langsom samt at der er fejl på alle søgninger. Har engang virket.

Besvarelse fra Boligsiden
Hvad med om man kunne søge inden for en selvvalgt radius i det område man søger bolig i (lidt lige som i DBA) og hvad med at når man har været inde og kikke på en bolig at den springer tilbage til der hvor man var nået til i listen istedet for at starte i toppen, det er da bare pisse irriterende og pænt amatøragtigt.

Besvarelse fra Boligsiden
Forsøger at finde et rækkehus i stor Aalborg.
Fuldstændig hat og briller. Jeg kan ikke angive område, og kort søgningen kommer efter 5 minutter ikke med et resultat.
Jeg havde ellers haft store forventninger til at få et overblik på kun en hjemmeside.
Jeg betaler gerne for et abonnement, bare det virker.
Jeg har pronto fået et svar Boligsiden.dk med et link, der virker, 1000 tak. En skam, det ikke kommer intuitivt fra hjemmesiden. Jeg skruer lidt op for min bedømmelse 😀

Besvarelse fra Boligsiden
Boligsiden's "nye" hjemmeside er så sløv og elendig, at man skulle tro det var løgn. Alt hvad der tidligere fungerede med hensyn til gemte søgninger, kort, områder mv. er bare gået i glemme bogen.
De mest basale funktioner kører ikke længere som det skal.
Dags dato er det ikke engang muligt at søge ejendommen i en bestemt by.
Har i overvejet bare at droppe jeres "nye" side og gå tilbage til den gamle der fungerede upåklageligt? - Det er jo ikke længere bare lidt børne sygdomme. Det er snart 1 år siden, denne skod side blev udskiftet med en ellers pålidelig løsning.
Er i virkelig stolte af jeres nuværende produkt?

Besvarelse fra Boligsiden
Elendig side. Links til de forskellige boliger på kortet virker ikke (testet på 2 browsere. I øvrigt får jeg igen og igen at vide, at der er "0 boliger fundet" - uanset søgekriterier.
Og nej, problemet er ikke på min side.

Besvarelse fra Boligsiden
Jeg er meget glad for jeres side og bruger især jeres statistik over solgte ejendomme fra diverse mæglere, da det er aktuelt for os.

Besvarelse fra Boligsiden
Boligsiden tæller liggetid med fra sidste ejer, og vil ikke rette det, trods pres fra ejendommægler. "lev med det" var attituden. Utroværdigt.

Besvarelse fra Boligsiden
Jeg har altid været meget glad for at bruge appen.

Besvarelse fra Boligsiden
Boligsiden kan ikke bruges. Hvornår hyrer i kompetent IT folk og fikser det? Søgning: muligheder at vælge typ af bolig forsvundet. Man kan kun søge efter postnummer, ikke filter på villa eller lejlighed. Søgning resultater: bare pris og adresse. Information om bolig m2, energimærke, antal værleser, år, osv. mangler. Ubrugelidt.

Besvarelse fra Boligsiden
Utroligt man stadig får 0 match når man søger huse til salg i en given by - Mere utroligt at siden ikke er lukket og overtaget af en mere kompetent udbyder af bolig sites....

Besvarelse fra Boligsiden
Deres hjemmeside er nærmest ikke til at bruge.
LANGSOM!!!!!!!!!!!!!!!!

Besvarelse fra Boligsiden
Når man bruger kort funktionen og trykker på en markeret bolig - hvorfor zoomer siden så helt ned?
Når man bruger app’en, hvorfor åbnes mæglerens side nu så i en browser?
Når jeg kigger på bil på Bilbasen fx, så kan jeg sortere om jeg vil have 2,4 eller 5 døre - hvilken farve bilen skal have, om der skal være læder sæder, soltage, anhængertræk osv osv. Hvorfor kan der ikke komme disse mere specifikke tilvalg på boligsiden? Fuldmuret, fjernvarme, lofthøjde, lofttype, vinduestype osv osv?
I har jo udgangspunktet til et ordenligt produkt, så brug det da.

Besvarelse fra Boligsiden
Den her app må være den mest amatør agtig app der findes.. først var det deres opdatering hvor alt var kaos i flere måneder, deres “medarbejdere” kunne ikke få fingeren ud af r.ø.v.e.n og få løst problemet.
Til sidst mindede det mest af alt som noget der kunne være sket i det offentlige.. total skandale.
Nu…. 17/11 2022, kan man så slet logge ind på appen.
Må sige den er ligeså ubrugelig penge er på månen.
Opgiv dog den app, og erkend i ikke har evnerne til at håndtere den, ansæt eller sælg l.o.r.t.e.t til nogle der ved hvad de arbejder med..
AMATØRER 🤮🤮

Besvarelse fra Boligsiden
Opdaterede Boligsidens app 16-11-2022 i App Store. Nu kan app-en ikke åbnes på iPad. Før dette problem kunne jeg ikke heller ikke tilgå favoritter. Ærgerligt med alle disse problemer for brugere.

Besvarelse fra Boligsiden
Vi og vores ejendomsmælger har i halvanden måde været i kontakt med Boligsiden for at få rettet op på en fejl, der gør, at man ikke kan søge på "Sejs-Svejbæk" som område. Problemet har nu stået på i et par måneder. Det er ikke nemt at være boligsælger for tiden, og det gør det endnu sværere, når potentielle boligkøberes foretrukne site på denne måde lægger forhindringer i vejen. Vi har fået tilbagemeldinger, der lyder på alt fra it-problemer til sygdom, men altid at problemet vil være løst "sidst på ugen" eller i "næste uge". Kunne man forestille sig en ekstern konsulent med forstand på it kunne være en løsning? Få nu løst det problem. Så svært kan det vel ikke være.

Besvarelse fra Boligsiden
Dårligt at man ikke kan framelde sig nyhedsbrevet. Beskrivelsen af fremgangsmåden er ikke korrekt.

Besvarelse fra Boligsiden
Feeeedt, man kan ikke ændre på sine søgekriterier eller filtre, så er det jo vildt let at søge blandt 900 boliger 😂
Kom nu! boligsiden.dk I er jo konstant ude i medierne, og påstår at i er den bedst søgemaskine til boliger, I er i hvert fald ikke sene til at kloge den på tv, når i får muligheden. Det bliver bare en anelse tamt, når jeres produkt er så ringe.
Men der kommer nok snart en bedre søgemaskine

Besvarelse fra Boligsiden
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.