Boligsiden Anmeldelser

1,9

Boligsiden er total useriøst og ubrulige ,havde taget boligen af markedet i 4 mrd. Og da boligen bliver lagt på igen er den tid den har været taget af markedet taget med i husets liggetid BOLIGSI... Se mere

Boligsidens anmeldelser af ejendomsmæglere er ikke en skid værd når mæglerne selv bestemmer hvem der skal have et skema, så kan jeg bedre forstå at den EDC mægler som vi købte hus af og bestemt ikke v... Se mere

Fint at det er muligt at tegne et kort, og flytte de prikker der kommer så det passer godt tilområdet vi søger i. Problemerme er når du har en liste og klikker på en bolig, så hopper den tilbage til s... Se mere

Home Vallensbæk. Havde vores hus til gennem Home Vallensbæk og sikken en opmærksomhed og iver i at få solgt vores hus, det tog læangt tid pga krisen på boligmasrkedet, men IKKE på n oget tidspunkt... Se mere

1. Boligmægler

Er du på jagt efter en ny bolig? Er du interesseret i nyheder og statistik om boligmarkedet? Du får det hele på Boligsiden, der er Danmarks mest besøgte boligportal. Vi hjælper dig med at finde din drømmebolig. Opret dig som bruger på siden – så får du adgang til dit eget boligunivers, hvor du kan skræddersy lister og visninger, overvåge søgninger, se statistik for boliger på huskeliste og meget mere.

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fejl igen

Hver gang I laver en opdatering, så opstår der bare andre fejl.
Hvis man vælger en by, foreksempel Roskilde og vil vælge en bestemt type boliger ( foreksempel lejligheder og rækkehuse ) og man så efterfølgende vil trykke på den grønne bjælke, ja så er den helt død, intet sker 😡

26. december 2023

I har en helt forkert ejendomsvurdering…

I har en helt forkert ejendomsvurdering 2022 på forsiden. Mægler har skrevet til jer, men det er ikke tilrettet. Jeg kan ikke finde jeres adresse, jeg kan skrive til. Derfor prøver jeg på denne måde, at få kontakt til jer.

18. december 2023

Har tidligere brugt kortsøgning rigtig…

Har tidligere brugt kortsøgning rigtig meget, men det virker ikke mere lige meget hvilken browser, jeg forsøger.

En kæmpe ommer.

Desværre virker det som om, at boligsiden slet ikke forstår, at siden ikke virker - baseret på de kommentarer, der er givet til folks vurderinger her på siden.

15. december 2023

boligsiden.dk lige så ringe, nye Ejendomsvurderinger

boligsiden.dk hjemme side nye ejendomsvurderinger
man skulle tro det er de sammen folk der står bag!!!!
jeres hjemme side har ikke fungeret siden i lavet en ny, søgekriterierne er blevet ekstremt forringet, nøgle tal er ikke til at se uden man klikker ind på de enkelte boliger
tegn i frihånd kort og zoom kort funger overhoved ikke, og det er efter hånden mange år det ikke har gjort det, det var blevet en my beder men nu er det til bage hvor det går i kage hver gang som det gjorde det første år efter i fik ny hjemme siden.
en anden ting der passer sammen med den nye ejendomsvurdering og boligsiden.dk er man havde noget der fungeret!
men man nægter at gå til bage til det gamle kun for ikke at indrømme at man er uduelig til sit arbejde!!!
det kunne være i skulle finde nogen der var kompetente til opgaven!!!

7. december 2023

Boligsiden fungerer super godt.

Jeg har aldrig haft problemer med funktioner på boligsiden. Jeg kan søge efter alt hvad jeg vil med de filtre på beliggenhed og boligtyper, som jeg ønsker.
Super tilfreds.

1. november 2023

Hej Linda,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner, de er værdsat.
Rigtig god aften.

Nemt og overskueligt at finde boliger, der matcher ens ønsker.
Vi oplever at egen bolig, hurtigt bliver opdateret med informationer fra mægler - åbent hus mm.

31. oktober 2023

Hej Susi.
Tak for den fine anmeldelse og de 5-stjerner.
Vi gør vores ypperste for, at vores side er overskuelig og nem og betjene, så det er dejligt at du også føler det.
Rigtig god dag.

Det er virkelig en skodside

Det er virkelig en skodside, som lever sit eget liv. Meget uregerlig og vanskelig at betjene.

11. oktober 2023

Hej Lars,
Jeg er ked, at at du føler at vores side er uregerlig og vanskelig at betjene. Vi har mange glade brugere og vi er altid tilhøre for hvordan vi kan forbedre vores side. Du er meget velkommen til at skrive til mig herinde https://www.boligsiden.dk/information/kontakt-boligsiden så vil jeg meget gerne tage dine inputs med videre.
God dag,

Kort tjeneste virke ikke det halve af…

Kort tjeneste virke ikke det halve af tiden. Frustrerende!

1. oktober 2023

Hej Pierre,
Jeg er ked af at du oplever, at kort tjenesten ikke virker den halve tid og det kan jeg godt forstå er frustrerende, hvis du oplever det.
Det er ikke en fejl som jeg har fået meldt ind, men du må meget gerne skrive ind til os hvornår du oplever, at den fejler og så vil jeg få en udvikler til at kigge på det med det samme.
Du kan kontakte os her https://www.boligsiden.dk/information/kontakt-boligsiden

4 + 1 stjerner til Boligsiden.dk

Jeg har tidligere lavet flere 1-stjerne anmeldelser til boligsiden.dk i dyb frustration over den mere end et år lange ørkenvandring af fejl-på-fejl-på-fejl-på-fejl i deres hjemmeside under deres systemskifte. Tænker at det så nu er på tide at anerkende at de endeligt har fået styr på tingene og at alt nu fungerer igen. Det var de 4 stjerner, den femte stjerne for den nye funktion med at kunne se de nye ejendomsvurderinger på kort. Genialt overblik! Og superhurtigt implementeret efter at ejendomsvurderingerne blev frigivet.

22. september 2023

Alt der står om min bolig er ikke…

Alt der står om min bolig er ikke sandt, min bolig er beskrevet som 1 plan 2 toiletter og bad.

Kan ikke bruges til noget som helst, jeg undre mig ihvertfald, jeg jar både kælder og første sal, herinde står 1 plan 4 værelser, er der ikke snart for mange dårlige bologportaler.

15. september 2023

Hej Ditte,
Jeg er ked af, at du ikke føler det står korrekt på vores side.
Vi henter disse oplysninger fra de offentlige registrer.
jeg vil gerne kigge på din sag og se om der er noget vi kan hjælpe med, du kan skrive ind til os her https://www.boligsiden.dk/information/kontakt-boligsiden.
God weekend.

Home Vallensbæk.

Home Vallensbæk.
Havde vores hus til gennem Home Vallensbæk og sikken en opmærksomhed og iver i at få solgt vores hus, det tog læangt tid pga krisen på boligmasrkedet, men IKKE på n oget tidspunkt gik Home Vallensbæk ned i styrke med at få solgt vores hus.
Meget sdtor ros for den entuiasme der har værst lagt i alle de fremvisninger der ahr været.
Kan kun varm anbefale dem.

22. juni 2023

Søgninger på siden giver spam

Så kunne man igen igen konstatere at søgning på boligsiden gav overspamning på Meta / Facebook. Trods det man siger nej til andet end nødvendige cookies på jeres site. Hvad er jeres forklaring. Jeg er så MEGA træt af det. Fravalgte jeres app af samme grund

31. maj 2023

Hej Helle.
Tak for din feedback.
At du vælger nej til cookies hos Boligsiden.dk har ikke noget at gøre med, at du modtager annoncer på Facebook.
Her skal du aktivt fravælge disse på Facebook.
Har du brug for guide/hjælp til dette, så skriv endelig til os via dette link. https://www.boligsiden.dk/information/kontakt-boligsiden

Jeg er så træt af boligsiden

Jeg er så træt af boligsiden. Melder konstant fejl på internet.

Nu kan man ikke fjerne favoritboliger. Når man trykker på “hjertet” dukker boligerne op 2 sekunder efter igen. Hvor er det dog pisse irriterende. Hvis det ikke er det ene, er det andet.

29. marts 2023

Hej Dennis,
Tak for din feedback.
Jeg er ked af, at du oplever denne fejl.
Du må meget gerne kontakte os via dette link https://www.boligsiden.dk/information/kontakt-boligsiden
Så vil jeg få en til og kigge på din sag, hvis du fortsat oplever det.

Elendig brugeroplevelse

Jeg er kæmpe fan af Boligsiden og dens potentiale, men jeg har simpelthen ikke tålmodigheden længere. Oplever konstant “Vi mistede forbindelsen” “Ser desværre ud til, at der ikke er forbindelse til boligsiden. Prøv igen eller tjek din internetforbindelse.” Selvom jeg både har wifi og mobildata. Det resultere altid i, at filterne forsvinder og man skal starte helt forfra. Jeg oplever også ofte “0 resultater” og at den ikke vil gemme mine favoritboliger og favoritsøgninger. En ting er sikkert. Jeg kigger efter en konkurrent, for det her er til grin.

27. marts 2023

Hej Daniel.
Tak for din feedback.
Jeg er ked af den oplevelse du har som bruger af vores app. Jeg har straks taget din feedback videre til vores udviklere som sidder med dette.

Skulle du have nogle konkrete udfordringer, så er du meget velkommen til og skrive til os direkte, så vi kan hjælpe.

Ingen vej tilbage

Når jeg på min Android tablet har valgt nogle boliger via et filter i appen og derefter vælger en af boligerne, så kan man ikke komme tilbage til appen igen. Eneste udvej er at lukke appen...

21. marts 2023

Hej Flemming.

Det er jeg ked af og høre - jeg sender straks din henvendelse videre til vores udviklere som sidder med dette.
Du er meget velkommen til og kontakte os direkte, så vi kan hjælpe med den konkrete udfordring.

Er der overhovedet nogen der tester?

Er ganske enkelt holdt helt op med at bruge Boligsiden, da det virker til at absolut INGEN tester noget som helst inden nye funktionaliteter lanceres.

En helt simpel søgning på f.eks. "København" giver 0 resultater. Vil anbefale HELT at droppe Boligsiden eller finde en ny leverandør der rent faktisk kan udvikle en hjemmeside/portal.

21. februar 2023

Hej Jesper.

Tak for din feedback.
Jeg er ked af at du ikke oplever, at funktionaliteten fungerer optimalt.
På dette link https://www.boligsiden.dk/kommune/koebenhavn/tilsalg så finder du 'Københavns kommune' Oplever du fortsat udfordringer, så kontakt os endelig.