2,4

Under middel

Kan ikke anbefales.

Kan ikke anbefales.
Jeg afmeldte inden prøveperioden blev fornyet, fordi hjemmesiden ikke var til nogen nytte. Du finder en bolig og bliver henvist til en anden boligportal, hvor man skal betale penge for medlemskab. Sådan kører det i ring. Kan på ingen måde anbefale denne siden til nogen andre. Selvom afmeldelsen foregik inden prøveperioden var slut er jeg stadig blevet trukket 299,- lad vær med at brug dine penge her.

30. december 2021

Jeg havde fundet mig en bolig

Jeg havde fundet mig en bolig, og ville gerne sige mit medlemskab op, så jeg undgik ydeligere opkrævninger; så jeg ringede ind, og det blev gjort med det samme!

2. oktober 2020

Besvarelse fra Boliglisten

Hej! Tak for dine venlige ord, det betyder meget for os!

Trækker penge

Penge blev trukket selvom abonnement var afmeldt, mega dumt

18. august 2020

Hej,
Vi har flere gange forsøgt at kontakte dig, men uden held. Du er velkommen til at kontakte os på mail, så vi kan hjælpe dig.
Mvh.

Spar dine penge....

Man får 4 dage for 9kr så skal man virkligt huske at afmelde, hvilket de selvfølgeligt har gjort uhyrligt svært, efter de 9 dage trækker de nemlig 300kr, hvilket hjemmesiden slet ikke er brugbar nok til at tage for deres service. Desuden er hjemmesiden så godt som ubrugeligt, den giver misledende information om boligpriser, de giver også bare et link til en anden hjemmeside hvor du så kan gå igennem den samme proces, med at oprette en konto, få 300kr trukket og stadig stå uden bolig.

27. juli 2020

Hej,
Mvh.

Spild af penge

Spild af penge. Ingen af de 11 annoncer jeg havde fundet på hjemmesiden kunne bruges, fordi de ikke giver alle oplysningerne på de lejligheder de finder andre steder. Fx om den er delevenlig eller overhovedet er tilgængelig mere.

19. juli 2020

Hej Mai S.O

Vi har forsøgt at lede efter dig i vores mail database, for at se om du har henvendt dig til kundeservice vedr. de problemer du påpeger. Dog kan vi ikke finde nogen korrespondancer.

Vi værdsætter konstruktiv kritik fra vores kunder, da det netop er Jer der skal få det mest optimale ud af at søge bolig hos os.

Vi håber du vil kontakte os på mail info@boliglisten.dk så vi kan se nærmere på dit abonnement og finde en løsning.

//Boliglisten.dk

Boligen var der slet ikke - men..

Finder en bolig på deres side - tilmelder mig for at se udlejers oplysninger. Men boligen findes ikke og jeg har betalt 79kr.

Jeg skriver en mail og klager over det - forventer faktisk ikke at høre mere.
Men jeg får en pæn mail tilbage hvor de beklager og pengene returneres hurtigst muligt.
Og det er de så blevet nu.
Så nej, boligen var der ikke - men det var en fin service bagefter med fortrydelse og returnering.

5. januar 2017

Besvarelse fra Boliglisten

Tak, Heidi, for din ærlige og konstruktive kritik. Det var dejligt, at du gjorde opmærksom på den fejl med boligsøgningen, du havde været udsat for, så den blev rettet.

Jeg håber, at du vil kigge forbi Boliglisten.dk igen i fremtiden.

de er umulige at få fat på

Det er umuligt at få fat på dem, og selvom du har afmeldt dig, vil der stadig blive trukket penge. Mails bliver ikke besvaret, og opkald bliver heller ikke besvaret.

30. maj 2016

Hej Sarah

Vi har overtaget virksomheden fra tidligere ejer, og vi vil rigtig gerne i dialog med dig omkring din anmeldelse. Vi ved godt, at det er mange år siden. Men vi håber alligevel på at du vil kontakte os på info@boliglisten.dk

//Boliglisten