CampOneAnmeldelser

2,0

Har læst anmeldelserne, og desværre mest bidt mærke i de anmeldelser som er skrevet efter at Gitte og Per har solgt campingpladsen til First Camp. Vi er kommet på Bøjden Camping gennem 35 år med jævne... Se mere

Kunne copy-paste de sidste mange opslag. Vi valgte at afbryde vores ferie før tid, da vi simpelthen ikke ville spilde mere tid her. En plads i forfald. Affald flyder, ulækre toilet/bad, ingen toiletpa... Se mere

Jeg mangler ord (det sker ellers sjældent) Jeg behøver ikke remse alle fejlene op, det har andre gjort! Men hold da op en skuffelse… vi kører hjem i morgen ( før tid) fordi vores 2 yngste børn har fe... Se mere

Vi er på 5. år sæsonligger på Bøjden (campone) og har i store træk været tilfreds, men men - Vores tålmodighed er sluppet op efter talrige dårlige undskyldninger, det bliver sidste sæson pga. genta... Se mere

1. Ferieudlejning

Camping Fyn ? Nyd en campingferie på en 5-stjernet campingplads med badeland, restaurant, strand og masser af gode faciliteter på Fyn - Bestil i dag.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

IKKE en 5* campingplads

IKKE en 5* campingplads - kan tydelig se, at der er kommet nye ejere, så ærgerligt, for det har været et skøn sted.
Beskidt i pool/toiletter, tilgroet, affalds container mere end overfyldte - ingen restaurant, ingen aktiviteter som det el fremgår af hj.side - og man betaler for en 5* plads.
Vi havde glædet os til gensyn, men dette blir vores sidste besøg.

18. juli 2023

En campingplads i forfald…

En campingplads i forfald…

CampOne Bøjden Strand

Et trist syn møder en, hvor alt man færdes - på nær den fantastiske udsigt ud over havet.

5 stjerner lever pladsen på ingen måde op til!!
Mangelfuld vedligehold af udenomsarealerne - overalt.
Græs, hække og ukrudt får lov at vokse til. Skraldespande som ikke tømmes, ej heller affald som ligger på jorden fjernes.

Bade- og toiletfaciliteterne er så ringe. 1 x rengøring sent op af formiddagen, og slet ikke grundig nok. Det flyder med toiletpapir og sand på gulvene samt fyldte “dameposer” på dametoiletterne (som ofte har hængt der i flere dage). En konstant lugt af urin fra toiletafdelingerne formentlig pga. for dårlig rengøring.
Håndvaske som ikke virker pga. touch-blandingsbatteri der ikke bliver lavet eller udskiftet. Pærer i lamper som ikke skiftes, når de er sprunget - mangelfuld belysning. Ej heller opfyldning af sæbe i dispenserne.
Ligeledes kunne der ikke vaskes tøj, da vaskemaskinen havde været i stykker i 3 uger.

Ligeledes er der mangel på information fra receptionen.
Et døgn uden varmt vand kunne være oplyst på en seddel i servicebygningen, så man ikke stod i badet med KOLDT vand eller skulle vaske op i det kolde vand.
Et badeland nogle dage senere som ikke kan benyttes bl.a. pga. et fyr som ikke virker.
Eller en vandrutsjebane, hvor der ingen vand var den første dag.

Beliggenheden på Bøjden Strand er fantastisk, og vi havde en god plads til vores campingvogn m. udsigt - det var stort set også det eneste plus.
Man fornemmer en campingplads og servicebygninger som der ikke bliver passet på, og ikke giver den ekstraordinær følelse, når man tænker på, at det er 5-stjernet.
Synet møder allerede en, når man træder ind i receptionen, som virker støvet og nusset.

Det er trist at opleve, når man tænker på, at alle rammerne er der til at kunne blive godt igen….

Restauranten er midlertidig lukket, dog var der arrangeret grill nogle aftener.

I de 10 år vi har camperet rundt i Danmark, har vi som familie desværre ikke oplevet dette før, og besøget på CampOne Bøjden Strand var vores første.
Vi vil meget gerne tilbage til Bøjden - men først engang, når der er kommet styr på tingene.

Det har været 10 “dyre” dage, hvor vi slet ikke følte vi fik, hvad vi betalte for, og man ofte blev irriteret over forholdene.

18. juli 2023

Forfærdeligt kedelig campingplads

Mega skuffende oplevelse. Havde sådan glædet os til at komme på en såkaldt 5 stjernet campingplads med vores to børn. Græset på vores plad er bestemt ikke blevet slået i over en uge og fyldt med tisler. Udsigt plads lever ikke op til forventningerne. Den strand som er med blå flag på pladsen er fyldt med tang og I vandet er der fyldt med sten og skarpe muslinger. Øv hvor er vi kede af at have betalt næsten 7000 kr for 10 dage. Der ikke mulighed for at fortryde og bare betale for en dag eller to og finde en anden campingplads. Vælger vi at tage hjem da det bestemt ikke lever op til forventningerne så mister vi vores penge.

15. juli 2023

Campingpladsen er ikke 5- men 2-stjernet!

Campingpladsen er ikke 5-stjernet!
Græs og ukrudt står højt mange steder, skraldespande er overfyldte, wifi fungerer ikke, ingen cafe, overpris på alting, perlesten på stier/veje (ingen mulighed for cykling), butik med absolut mindst muligt vareudvalg, alt for få ansatte osv osv.

10. juli 2023

Smuk udsigt men dårligt indrettet plads

Hytterne ligger med god havudsigt men i skygge. Terrasserne er så små at man ikke kan sidde ude på dem ved bordet, da det kun kan stå foran døren. Rengøringen er i top. Sødt personale men underbemandet fordi CampOne har overtaget det. Ingen restaurant/spisested. Ingen aktiviteter for børnene som fx ansigtsmaling eller lignende underholdning. Perlegrus på stierne så børnene kan ikke cykle rundt. Hække over det hele så det føles lukket og i det hel taget ikke særlig hyggeligt. Vi kommer helt sikkert aldrig tilbage.

6. juli 2023

Ærgelig oplevelse

Jeg besøgte min mormor i en hytte hun havde lejet til 6 personer. Hytten var fin, men for det første manglede der en dyne og pude, der manglede en pære i natlampen og emhætten var pillet af og lagt oven på køleskabet.

Min mormor gik op i receptionen og spurgte til om de kom og lavede emhætten så vi kunne lave mad i hytten. Dertil fik hun bare svaret at den kunne vi selv samle og sætte op hvis vi ville bruge den.
Min mormor fik sagt fra og der kom 2 unge mænd og lavede den kort efter.

Min mormor ville gerne se campingpladsens aktivitetsprogram så vi kunne deltage i de forskellige aktiviteter i løbet af ugen. Der var lavet et fint program, det hang bare kun i receptionen og det var ikke noget man kunne få printet ud, så min mormor på 75 år skulle tage et billede på sin telefon hvis hun ville have det med ned i hytten.

Min kusine og hendes veninde ville gerne prøve en vandaktivitet som stod på listen og vi gik op i receptionen for at tilmelde dem og købe billetter. Her fik vi igen meget dårlig behandling og ingen info om hvad vandaktiviteten egentlig gik ud på.
Samtidig havde min mormor sagt da hun tjekkede ind, at der måske ville komme to gæster senere på ugen, men at hun ville komme og give besked og betale hvis de kom. Det blev taget fint imod da hun tjekkede ind, men lige pludselig dagen efter var det meget vigtigt at de fik pengene hvis der kom flere gæster. Gæsterne kom ikke, så der var ikke noget at betale, men selve behandlingen var så ubehøvlet og blev sagt i en meget uhøflig tone.

Der var en fin forhindringsbane pustet op ude på vandet, men vejret var desværre ikke super godt og det kan campingpladsen selvfølgelig ikke gøre for. Min kusine (på 12) spurgte i receptionen om de vidste hvornår at forhindringsbanen ville være klar til at bruge også selvom det regnede, hvortil hun fik svaret at den havde taget skade af blæsevejret og at de ikke vidste hvornår den ville være klar. Men der var intet skilt eller andet på stranden om at man ikke måtte gå ud på den, eller at de arbejdede på det. Vi så heller ikke på noget tidspunkt, at der var nogle som kiggede på den og tilså den.
Derudover var der alle dagene sat blåt flag op ved stranden, men det blev ikke taget ned selvom det var farligt at gå i vandet.

I svømmehallen bøvlede vi hver gang med vores kort og det kunne tage op til 10 min at komme ind, fordi kortet ikke blev registreret i scanneren som åbnede døren til omklædning.
Boblebadet i svømmehallen var ikke varmere end det andet vand, det var bare et kar med bobler i.
Ingen livredder i svømmehallen.

Legelandet hvor der var en hoppepude, var ikke pustet op i åbningstiden.

Alt i alt en rigtig ærgerlig oplevelse når man har givet så mange penge for en uge på en 5 stjernet campingplads. Den lever absolut ikke op til de 5 stjerner.
Der manglede info til alle tingene og man skulle spørge om alt i receptionen og når man gjorde fik man kun dårlig behandling og følte at man kom til besvær. Vi kommer ikke igen.

3. juli 2023

5 stjernet spa hytte

Vi var 4 voksne i en 5 stjernet luksus hytte med spa, ALT for lille, der er nærmest ikke plads til at man kan gå forbi hinanden uden at man skal flytte møblerne rundt, der var slet ikke gjort rent (deres undskyldning var at de tidligere gæster ikke havde bestilt rengøring med, så blir der åbenbart ikke gjort rent ) virkelig klam information, plus de har uvasket lagner på sengene os så! Der er ikke opvaskebørste, opvasketabs, toilet spand, vores toilet var utæt, 1 mini pande til madlavning, der blir ikke støvsuger under møblerne , strømmen går hele tiden i hytten når man har varme tændt samt bruger ovn og kogeplader på samme tid, deres undskyldning var at vejret var dårligt derfor gik strømmen , spabad var heller ikke rengjort så det fik vi ikke brugt , vi måtte selv støvsuge hytten . Svømmehallen er mega kold vand , spabadet i svømmehallen var mega kold, det enste der var varme på var sauna, bruserne i badet mega kold vand, plus der lå masser af sand på bunden af poolen indenfor ! Der er ingenting i nærheden af Camping pladsen så man skal køre en del hvis man vil lave noget , man får ingen information om pladsen osv. , ikke et sted vi kommer tilbage til

5. maj 2023

Ikke 5 stjernede hytter.

Ikke 5 stjernede hytter.
Vi havde aldrig været der før, blev taget godt imod af en sød pige. Men vidste ingen ting om pladsen, hun spurgte så 3 andre som alle gav forskellige svar.

Havde booket et 5 stjernet luksushytte med spa, til 4 to voksne og 2 teenagere.

Det var alt for lille til 4. der var ingen varme så der skulle bruges meget strøm på opvarmning. Der var ingen opvaskebørste og heller ingen små skåle og kun en meget lille pande til 1 bøf. Så det tager lang tid at lave mad.

Så gik strømmen når man skulle bruge mere end 2 plader. Man kan ikke bruge plader og ovn på samme tid. Ikke et sted vi vil komme igen for småt til os, men nok Ok til mindre børn

7. april 2023

Dejlig beliggenhed

Dejlig beliggenhed, opkrævet for booking vi ikke havde modtaget, og fik st vide den var annulleret for 2023😳da vi i år 2022 skulle afrejse fik vi en efterregning da de ikke havde opdateret deres priser Skagen er dejlig, og der er andre campingpladser

15. juli 2022

Dejlig miniferie

Dejlig miniferie. Super plads. Vand, strand fåes ikke bedre. Tak til Cecilie for venlig betjening. Rigtig gode og rene toilet/bad forhold. Ses igen.

28. august 2022

Jeg anmelder nu her på trust pilot

Jeg anmelder nu her på trust pilot, efter jeg har sendt 2 mail uden respons.
Vi ankom mandag d. 1/8-2022, med vores barnebarn og med den forventning om, at vi kunne komme i restauranten hver aften de næste 6 dage.

Mandag går min mand ind og bestiller bord til tre og han siger, det skal være på terrassen da vi har hunden med.

Vi kommer kl 19 og kan kun komme til terrassen via restauranten, så det gør vi og ingen siger noget, 2 tjernere kommer og klapper hunden.

Vi har 2 ting fra menukortet at vælge imellem, resten er udsolgt.....

Vi spiser og da vi er færdige går vi igennem restauranten igen, men der får vi at vide, at vi ikke må have hunden med. Vi var meget uforstående, da vi jo var kommet ind samme vej og spurgte hvordan vi så skulle komme ud. Vi fik da at vide, at det var over hegnet på terrassen....hvor vi nævnte at det kunne vi da ikke med en 40 kg. stor hund. Vi gik dog ud samme sted som vi kom ind.

Jeres restaurant er tilsyneladende kun for familier uden hund, eller hunde der kan bæres over hegnet på terrassen, der jo er højt...

I jeres reglement står der, at hunde ikke må efterlades alene på pladsen.

Så vi er desværre udelukket.

Jeg forhørte mig hos nogle af jeres fastliggere med hunde, hvad de gjorde og svaret var, at de ikke gik derop....

Jeg syntes at det er rigtig ærgeligt, da vi havde glædet os til 6 dage uden madlavning. Så nu må vi bruge tid på at, køre ud andre steder, hvor familie hunden er velkommen.

Vi er meget undrende og ærgeligt over dette, da vi bl.a havde booket hos jer, fordi I har restaurant.

Ellers har vi haft et skønt på ophold og vi er kommet flere gange på camp one i Holbæk.

21. august 2022

Det er en dejlig campingplads

Det er en dejlig campingplads, men jeg kan ikke se at de har 5 stjerner. Dejlig strand, men…… så skal man også vedligeholde den og fjerne det tang der ligger på stranden mm. Man skal også fjerne måge hømhøm på den hoppe pude der er der, ellers er der ikke nogen der vil bruge den, så en stjerne her. Toiletforholdene er fine, men ……. Det er mega træls at man skal nå at komme ibad inden kl 9:30 og de lukker af kl 9:05🙈 det er no gooo. Pladserne er meget små og det trækker helt sikkert ned. Det er ikke ok at de der lejer campingvogne og fortelt at de skal gå til dem der betaler for comfortplads🙈 det hører ingen steder hjemme. Hvis man betaler for en plads, skal der ikke være andre til at bruge den. 5 stjerner kræver også at man har mulighed for at tømme sin toilet tank automatisk. Det er mærkeligt at man ikke på en femstjernet plads ikke er opgraderet til det. Butikken er kun en meget lille butik, faktisk den mindste jeg har set, det er ingen mulighed for at “købe ind” så her skal man til en anden by. Restauranten var under bemandet og det er ikke ok at flere gæster går fordi at der ikke er personale nok. Det er synd for personalet og for gæster, så her er det kun en stjerne, selvom maden var god. Men 5 stjerner kræver at man har personale nok. Då her kan man kun gøre det bedre. Det skal en større butik til og en mere bemandet restaurant før man kan tænke tanken til en fem stjernet plads. Jeg vil gøre opmærksom på at jeg er i rejse branchen og vores standarder for 5 stjerner er milevidt fra den her campingplads. Danmark generelt bør tænke længere frem hvis vi vil turister fra andre lande/Anita

13. august 2022

5-stars? Vi kommer ikke igen!

Vi kommer ikke igen. Det var ikke en 5-stjernet oplevelse, vi har været på camping pladsen i højsæsonen22, der var alt for mange mennesker på pladsen. Det køkken og Toilet bygning der lå tættes på os, var altid optaget. Jeg begyndte at vaske op kl 23.30, det måtte jeg gøre flere dage da der ellers var lang kø. Kogepladerne 3stk, var heller ikke godt. Den ene virkede aldrig, selvom flere andre gæste havde sagt det. Og et hurtigt kig underbordet var der El-ledninger som stritter i børnehøjde, ja godt nok med de her kronmuffer på men i en åben boks... Så de var godt klar over den var helt gal...!
Flere gange var de svære at tænde, kunne godt bruge 1-5 min på at prøve at tænde og selvom man spørger de andre, så var det bare svært, jeg har lige haft den tændt... Og den ene dag prøvede jeg at hjælpe en med at slukke den ene, den stod på fuld power, og vi kunne ikke skulle den, da den var så varm at man ikke kunne rører pladen. Dog efter 20min slukker systemet selv.
WC bygningen var sådan set fin nok, og i primetime, kan man ikke komme på WC. ungerne kunne dog godt da deres WC var mere åbent miljø. Der var altid kø. Rengøringen skal jo klares, men skal det være i primetime? personalet virker i øvrigt ikke supervenligt og ikke imødekommen, som på andre pladser. Jeg forventer noget andet med 5-stjerner.
Mangler sprit, jeg syntes der mangler sprit, enten tomt eller intet sprint.
Deres madsted, flot sted lidt småt, men syntes prisen er i top, og maden mangler lige det sidste for at følge prisen.
Lækkert at være tæt på stranden, men der er mange sten, og ikke til at gå ud i vandet. kun fra broen.
Stort plus var dog en forhindringsbane de har ude i vandet. Det var et hit. Men deres vandtrampolin var for langt ude i vandet. så kun voksne eller børn med redningsvest kan komme der ud.
Deres vandland er sådan fint nok, men ikke til prisen 40 pr snude. Syntes det er overpris når man tænker på hvilken pris man har givet for at sove på græs. Fint vandland varmt indenfor samt savna, fint med et par timer i badeland.
Deres kiosk, den er bare mega lille og meget dyr.
På pladsen gik strømmen flere gange, da vi brugte 2000w og naboen også brugte 2000w ved mad tid, dog kun lokalt. Tænker også der skal noget mere power rundt på pladsen.
Vi lå desværre også i nærheden af fodboldbanen. Og her spilles der boldt frem til 22. Og bolde på teltet er ikke fedt når man har mindre børn der sover.
Den store pige på 10år syntes i øvrigt ikke det var en fed plads, da der ikke er så meget til de store børn...
Legepladserne er for spredte, og det lykkes at finde nogen rigtig gode legeaftaler.
Vores ophold skulle ende efter 10 dage. Vi gad ikke mere efter 6 dage, og kunne ikke få nogen for for penge retur. Vi smuttede dagen før den planlagte.
Vi kommer helt sikkert ikke igen.

31. juli 2022

Bøjden camping ligger i fine omgivelser…

Bøjden camping ligger i fine omgivelser med en dejlig tilhørende strand, som børnene var vældig glade for.
Heldigt når man skal betale 40,- pr. person pr besøg i poolen.

Vi syntes egentlig godt om pladsen, der var bare for mange mangler og dårlig service fra den kvindelige indehaver af campingpladsen.

Vi lå på pladsen omkring fodboldbanen, altså langt fra receptionen og oplevede besværet i, at skulle hente plader til ovn OG mikro i receptionen før madlavningen kunne starte. Da køkkenet (sammen med toiletter) lå langt fra os, blev det noget vi ikke gad at bøvle med.

Én koge zone virkede i et meget lille køkkenet. Altså ikke så godt så man kunne stege bacon, men den virkede.

Jeg informerede ejer om dette 2 gange, hvortil hun begge gange svarede
“De virker fint” jeg forklarede igen, at folk gik fra køkkenet uden færdig mad. Hun sukkede irriteret og sagde til sidst. Jamen så må jeg jo sende en op og se på det.

Wifi virker IKKE på pladsen. (Gratis wifi på pladsen står der i bookning)
Alle de gæster vi snakkede med, sagde det samme. Wifi virker IKKE.
Vi informerer ejer om dette efter ophold. Hun svarer “Det virker fint” og “det skulle I have sagt noget før, så havde vi gjort noget ved det”
Men vi HAVDE nævnt det flere gange og fået mange forskellige koder der IKKE virkede. I 2022 skal sådan noget da virke.

Ked af at sige det. Men 5 stjernet vil vi ikke kalde pladsen og så vil det bare hjælpe riiigtig meget på oplevelsen, hvis man blev mødt af et smil i receptionen i stedet for et surt hoved. (Og det er ejer det gælder)

22. juli 2022

Vi har haft 2 overnatninger i Bøjden

Vi har haft 2 overnatninger i Bøjden.
Jeg booker 2 teltpladser pr. telefon hvor jeg fortæller at vi er to familier, og at vi gerne vil have to teltplads ved siden af hinanden. Damen jeg snakker med ved bookingen fortæller at hun gerne vil have at vi register pladserne i hver sin vores navne. Det ønskede jeg ikke, og får dem registeret under mit navn.
Da vi ankommer til stedet, tjekker min veninde ind og får en plads på 182C og jeg 285.
Jeg ringer med det samme til receptionen og meddeler dette til receptionsmedarbejderen. Hun oplyser at vi ikke har booket en plads ved siden af hinanden. Dette stemmer ikke. For dette blev nævnt ved bookingen.
Jeg siger til pgl. at jeg er meget utilfreds, efter megen diskussion frem og tilbage går hun med til at flytte vores teltpladser. Selvom hun til at starte med fortalte at de var overbooket, og at hun ikke kunne gøre noget. Vi tjekker ind omkring kl. 13.00.
Det sted hvor vi har fået flyttet pladsen til har ikke strøm kabler, det ringer jeg og informerer om 2 gange før det bliver ordnet. Her oplyser jeg igen at det ikke er i orden, hvor medarbejderen fortæller at de vil kompenserer noget for begge parter når vi tjekker ud.
Da jeg henvender mig i receptionen for at tjekke ud, får jeg tilbudt en vin flaske som kompensation for det de har fejlet i:( det er jeg ikke tilfreds med.
Hvor jeg spørger medarbejderen om hun virkelig mente det. Vi står og diskuterer frem og tilbage, hvor medarbejderen til sidst går til sin leder som sidder i et baglokale. Medarbejderen kommer tilbage efter at have snakket med sin chef, at de desværre kun kan tilbyde denne vin flaske. Det er til grin fortæller jeg. Hvor chefen selv dukker op og fortæller at der ikke er noget at gøre. Og hvorfor jeg først kommer og fortæller dette efter opholdet. Hvor jeg fortæller chefen at hendes medarbejder havde lovet noget kompensation da jeg henvendte mig på ankomst datoen.
Chefens sidste replik var : "vil det gøre glad, hvis jeg giver dig 10 kroner - vil du så være tilfreds?" med en flabet attitude. Fuldstændig respektløs chef, med den ledelse burde campingen pladsen ikke være fortjent til 5 stjerne.
Da siger jeg direkte til hende at hun kan beholde de 10 kr. selv og går min vej.
Det er sidste gang jeg kommer her.
Så ingen stjerner fra mig :(

21. juli 2022

Fin plads, MEN

Fin plads, men forstå ikke hvorfor der skal købes til alle man rejser med for at købe fri adgang til pool og minigolf. Når man har 3 unge mennesker med der selv kan tage i pool alene (15-18-21) Men var glad for vi ikke købte det, efter første gang de havde været i det, så var det også sidste gang. Det var piv koldt. (Lidt træls, da det var poolen der var afgørende for at det blev Bøjden camping der blev vi valgt)
En anden ting er deres gratis wifi, det virkede ikke, som i slet ikke, efter at havde fået nye koder for 3. Gang opgav vi. Kunne forstå på fastligger det havde været galt længe. Og når der samtidig er dårlig dækning på mobil, bliver det svært at tjekke deres app for aktiviteter.
Er efter en uge kørt videre til en 3 stjernet campingplads ved Silkeborg med udsigt, gratis pool(med varme) og net der virker.
Det bliver ikke til et gensyn.

20. juli 2022

Flinke medarbejder. Men dårligt sted.

Flinke medarbejder.

Hytterne er fyldt med fejl, spa bad er halvt i stykker og man for stød af ovnen. Der står på skiltet at man kan spille mini golf (som var betalt) for til kl 22. Men det var åbenbart kun muligt at få køller frem Til kl 18. Total misvisende. Resturent var lukket.

Første og sidste gang.

24. juni 2022

Besvarelse fra CampOne

Vi er rigtig kede af din oplevelse. Jeg er dog ikke enig med dig i, at vore hytter er fyldt med fejl, skulle der opstå defekter, løser vi dem altid hurtigst muligt. Mht. minigolf, så har du fuldstændig ret i, at receptionen lukker kl. 18, og minigolf kl. 22. Men det er altid en mulighed at hente køller og bolde inden receptionen lukker, så er det helt ok, at aflevere materialet dagen efter.

Vi er på Påske ferie på denne skønne…

Vi er på Påske ferie på denne skønne plads, men udsigt tik vandet alle steder på pladsen.
God service, og rente i toiletbygningen, og god resturan med lækker mad.
En dejlig lejerværtspar.

Tak for en god påske.

16. april 2022

Besvarelse fra CampOne

Tusind tak for din fine anmeldelse :-) Håber I har lyst til at komme igen en anden gang.

Nægter at tilbagebetale del af…

Nægter at tilbagebetale del af depositum, på trods af de medsendte betingelser oplyser om da kan tilbagebetales.
Har flere gange skrevet med dem, men de henviser til betingelser som ikke medsendes ved bookning.
De betingelser jeg henviser til står også på deres hjemmeside.
Find et andet sted.

Opdateret efter Camp ones kommentar.
Jeg vidste IKKE at der var andre betingelser end dem DE sendte med bekræftelsen. Der henvises til en fastliggerkontrakt som IKKE blev udleveret ved bookning.
Har efterfølgende fået kontakt med andre som ligeledes føler sig uretfærdigt behandlet, så når det kommer til penge, så er kundeforholdet ligegyldigt.
Grådighed.

Opdateret, som de selv nu skriver har de ikke udleveret fastlæggerkontrakt for 2022 men andre betingelser, og det er dem jeg forholder mig til.

Så er den ikke længere, uanset hvad der tidligere er udleveret, ny aftale, nye betingelser medsendt.
Så finder man nogle som nikker fint med når pladsejeren taler, fint med det.
Det er heller ikke de 1000,- der er problemet, for ifølge betingelserne der er medsendt er det kun 500,- da de første 500,- er admin gebyr.

15. november 2021

Besvarelse fra CampOne

Hej Thomas - jeg er virkelig ked af, at jeres ellers mange års besøg i Bøjden skal ende på denne måde. Du vidste jo godt, at da du bookede og betalte depositum til din plads til 2022, at du ikke ville få beløbet retur, hvis du meldte pladsen af igen.. det står også i din kontrakt punkt 13. Jeg synes endda, at vi har været meget fair, og har tilbudt dig et tilgodebevis til camping for beløbet.

Opdatering efter Thomas' seneste kommentar:
Thomas har haft sæsonplads i Bøjden både i 2020 og 2021 - der er 2 gange sendt en fastliggerkontrakt til ham på mail hhv. i august 2019 og juli 2020, derfor er det selvfølgelig meget uforstående, at Thomas ikke kender de handelsbetingelser, der er, når man booker en fastliggerplads, idet disse tydeligt fremgår af kontrakten - og især punkt 13 vedr. annullering af plads. Heldigvis har vi fået rigtig mange tilkendegivelser fra vores sæsongæster, at de ikke forstår Thomas' reaktion, da betingelserne er almindelig kendt. Jeg forstår godt, at Thomas' er ærgerlig over, at han har booket en plads og betalt 1.000 kr., som han så alligevel ikke ønsker, og derfor er vi selvfølgelig også imødekommende og løsningsorienteret - og tilbyder ham et tilgodebevis på beløbet. Det er nemlig meget vigtigt for os, at alle vore gæster får den samme gode service, også dem, der ikke brokker sig (over egne fejl) eller laver dårlig anmeldelser.