Vi er på 5. år sæsonligger på Bøjden (campone) og har i store træk været tilfreds, men men - Vores tålmodighed er sluppet op efter talrige dårlige undskyldninger, det bliver sidste sæson pga. genta... Se mere
Camping Fyn ? Nyd en campingferie på en 5-stjernet campingplads med badeland, restaurant, strand og masser af gode faciliteter på Fyn - Bestil i dag.
Danmark
- www.bojdenstrand.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Hvad forventer vi?
Har læst anmeldelserne, og desværre mest bidt mærke i de anmeldelser som er skrevet efter at Gitte og Per har solgt campingpladsen til First Camp. Vi er kommet på Bøjden Camping gennem 35 år med jævne mellemrum, og har nu til sommer booket uge 28 og 29. Vi er spændte på om disse anmeldelser er retvisende, vi håber det ikke, men vi får se. Jeg skriver en når vi har været på der. God sæson.
Dårlig service
Vi skulle holde efterårsferie med familien, hvor vi bare skulle hygge. Men nej badelandet var koldt, det trak ind mange steder Saunaen var ikke tændt. (Har man badeland bør man tjekke at alt er ok til sine gæster)
Hverken man - tirs eller onsdag blev da gjort ren i baderum - køkkenet. Jeg tænker hygiejne
Skrallespande i køkkenet fyldte og lugtede
Toiletter, papir på gulve, dameposer som er mere end fyldte, ikke tømt mandag til torsdag.
Stadig manglende rengøring
Torsdag havde vi fået nok, skal bruge tid på at fortælle i receptionen at tingene ikke er i orden.
Vi har betalt for et ophold, da ikke lever op til det der står på deres hjemmeside.
Vi kommer helt sikkert IKKE igen, og vil advare andre mod den dårlig service.
Den fortjener ikke en stjerne.
Der udøves meget dårlig service mht
Der udøves meget dårlig service mht. reservationer og om bookinger. Kommer man ikke til aftalt dag, kan man ikke om booke ej få pengene retur. Og betaler man til et afbestillingsbeskyttelse gebyr, gælder det kun sygdom med lægeerklæring. jeg har lige foræret pladsens ejer 2090 kr. pga. jeg ikke kan komme over broen i storm vejr. Det er slet og ret snyd og dårlig service. Øv for det. Sætter aldrig mine ben der igen.
Har haft 4 god dag med en dejlig udsigt…
Har haft 4 god dag med en dejlig udsigt og godt vejr men plasen mangler græsslåning og rengøring af baderum og det ser ud som om man er ligeglade det er ikke I orden når man betaler en stor pris for det det kan man få lige så godt ander stær til en billigere pris
Knap 1 stjerne værd
Vi havde glædet os til 5 stjernet familie weekend. Men desværre var der ingen stjerner over det. En campingplads i forfald, kunne ellers have været så godt. Vi hyggede med familien, men er kede af at de forfaldne ting blev et samtaleemne.
Det var virkelig øv! Manglende rengøring på toiletter, ingen toiletpapir, sauna var kold og ubrugelig, omklædning til badeland var iskold, cykel-bådende var fulde af vand og beskidte - vil man da ikke leje. Badebro var fyldt med fugleklatter - kunne man også gøre rent.
Bøjden strandcamping behøver vi ikke at prøve igen og vil ikke anbefale det.
Vi er I chok.
Vi er I chok.
Vi har kommet på denne plads igennem flere år.
Har altid rost dem, men i år får i ingen ros, hvor bliver man ked af at se hvor hurtigt en plads forfalder.
Kunne starte på første dag med at klage i receptionen, der var et meget ungt personale uden erfaringer og de gav på Ingen måde samme oplysninger,
Tydeligt de ikke har snakket sammen om regler og retningslinjer.
Der var rigtig beskidt på toiletterne
Køkkenet flød.
Skraldespande rundt på pladsen blev ikke tømt den uge vi var der.
Der var afføring på badebroen virkelig ulækkert.
Næsten Ingen underholdning til børnene.
Manglede næt i barsket mål.
Lukket restaurant det er en stor skuffelse.
Misholdt plads ikke slået græs eller klippet hæk.
Ukrudt over alt.
Manglende sæbe og wc papir.
Der blev kun gjort overfladisk rent en gang om dagen fra 9 til 10.
Vandhaner som ikke virker..
Absolut ingen hygge.
Alt i alt ved jeg ikke hvordan de får 5 stjerner men det vel pga stranden og badelandet.
Vi er I hvert fald skuffet over at have brugt så mange penge og vi kommer ikke igen.
Ville ønske vi havde tjekket trustpilot…
Ville ønske vi havde tjekket trustpilot inden booking af opholdet.
Vi er i egen vogn, på en udsigtsplads+.
På nær en uklippet hæk fejler udsigten ikke noget.
På denne “5” stjernede campingplads er vi meget skuffede over fyldte skraldespande, ildelugtende toiletter, baderum med skimmelsvamp, vandhaner i udu og manglende varmt vand til opvask.
Ved benyttelse af pool skal afvaskning selvfølgelig ske først, dette foregår i koldt vand, og som en medcampist sagde har det været sådan i 10 dage.
Vi har ikke set noget personale her på noget tidspunkt, der vimser rundt og hygger lidt om gæsterne og er synlige.
Vi ville have tilmeldt os til aftenen med helstegt pattegris, men vi nåede det ikke fordi vi var ude at køre.
Da vi kommer tilbage i starten af arrangementet, så serveres denne gris fra bagagerummet af en stationcar på et spækbræt. Godt vi ikke brugte 800,- på dette for os 4.
Vi valgte dette sted pga. beliggenhed og på anbefaling af nogen der havde været her for et par år siden.
Det er virkelig øv at have givet så mange penge, og vi kommer helt sikkert ikke igen på denne plads.
Vi er så kede af det og SKUFFET!!
Vi er så kede af det og SKUFFET!!!
Vi har betalt over 12.000kr for en uge i en hytte, og det er vel og mærke uden badeland, det kommer oveni!
Vi havde sådan glædet os til en fed camping ferie på en 5 stjernet plads og forhåbentlig få en masse gode oplevelser med i bagagen. Istedet sidder vi med den største øv følelse.
Der er så kedeligt her og absolut ingen aktiviteter for børnene. Det hele er i forfald her. Nøj vi er trætte af det ! Vi kunne have brugt de penge til SÅ meget andet! Kommer aldrig igen!
En rigtig dårlig plads!
En rigtig dårlig plads!
De bryster sig stadig med de 5 stjerner som de tidligere ejere har optjent (med rette), men de lever desværre på ingen måde op til det længere.
Den vogn vi havde booket og betalt for eksisterede ikke, så vi måtte rykke rundt i to forskellige hytter og omstille os på dagen. Uden nogen form for kompensation.
Derudver:
- Ingen restaurant
- Ingen WIFI
- Ingen børneunderholdning
- Roddet plads
- Meget få gæster (med god grund)
First Camp - under dæknavn Camp one!!!???
Brug for Guds skyld dine penge et andet sted! Vi havde nogenlunde samme oplevelse som de andre ringe beskrivelser af pladsen.
-ingen restaurant/café (som anført på hjemmeside og skilte ved vejen)
-intet varmt vand i 1,5 døgn
-Flabet personale
-du skal henvende dig i receptionen for at få låst op til krea rum, låne bageplader, få pustet hoppeborg op til børnene.
- uhygiejniske toiletforhold.
-Intet supermarked
-iskoldt badevand i svømmehallen
-Urimelig dyre priser i “butikken”
Vi kunne blive ved! Vi var ganske enkelt i chok over de ringe forhold. Dårlig stemning på pladsen, fordi folk snakkede i krogene om deres dårlige oplevelser på pladsen (forståeligt nok) Det værste af det hele er egentlig, at vi har betalt alle de penge for sådan en elendig campingoplevelse! Vi kunne have brugt pengene et andet sted, til glæde for vores børn!!!! 😡 Da vi henvender os for 2. Gang i receptionen for at udtrykke utilfredshed over pladsen, fortæller personalet tilmed at det jo er en First Camp campingplads, de har bare ikke ændret navnet nogen steder endnu, det gør de først næste år. Det er jo falsk markedsføring!?!?!? Vi kunne ALDRIG drømme om at bestille 7 dage på en Firstcamp plads! Men det har vi så gjort nu, grundet falsk markedsføring! Jeg er rystet!!!! Vi har simpelthen spildt 5000 kr. i uge 28, på en 0 stjernet plads med et falsk navn!? Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at holde ferie her!
Vi er lige taget hjem før tid
Vi er lige taget hjem før tid.
Poolen er beskidt og vandet udenfor er koldt og ikke nok med det er vandet i bruseren til badelandet også koldt. Der er virkelig dårlig service og hvis man skal op i kiosken skal man vente i 10 minutter for at få lov til at købe noget, og virkelig ringe service. Der er stor mangel på toiletter her i morges stod vi 9 mennesker i kø for at skulle bruge et toilet og jeg ventede i over 5 minutter på at komme ind. Derudover står der at de har gratis WiFi men det er da en kæmpe løgn det virker på ingen måde godt. På ingen måde 5 stjerner. Vi har hund og hvis det nu var dejligt vejr ville mange nok gerne på stranden men hvad med hunden når der blåt flag skal den så bare have det varmt i campibgvognen? Men dov en flot udsigt.
Når god kundeservice kan svare sig
Vi var med et vennepar på den såkaldte 5 stjernede campingplads og havde begge hold booket en såkaldt 4 stjernet hytte i en uge, men ingen af delene levede op til deres stjerner:
• Hytterne var beskidte, da det kun var blevet gjort overfladisk rent.
• Det var en hytte til 6 personer, men der mangles enten service, havestole eller spisebordsstole, for at det kunne lade sig gøre.
• I den ene hytte var sovesofaen i stykker og blev først udskiftet tirsdag, og den der kom i stedet var beskidt og vi måtte selv rengøre den.
• Køle-/fryseskabe i hytterne var i stykker:
- Køleskabet var sat på niveau 1 da vi ankom, så den var ikke kold nok, og sluttede ikke 100% tæt.
- Fryselågerne var knækket.
• Fredag (efter 6 døgn)vil de udskifte den i den ene hytte med det samme. Men vi ender med at vente i 4 timer før, før vi ringer til receptionen og lægger besked. Vi finder senere ud af, at de har problemer med deres telefonsvarer, og kan ikke aflytte beskederne.
• Generelt i hytterne fandt vi haveborde med hul i midten, trægulve der gik fra hinanden i samlingerne/var flækket, vinduer med hul i det yderste glas, manglende dæksler på stikkontakter, gardiner der var for små til at dække vinduet, vandhaner der pludselig giver vand, uanset om den lige har været brugt eller om det er midt om natten og terrassebrædder der ikke sad fast.
• Vi kunne ikke finde kontakten til lyset over spisebordet og får i receptionen svaret ”det kan jeg godt forstå I ikke kan finde, jeg har også brugt rigtig lang tid på at lede efter den ”, efterfulgt af en forklaring.
• Internet dur ikke, samt TV i hytterne da de er for gamle til at trække signalet.
• Selve servicebygningen havde også sine fejl og mangler:
- En af kogepladserne var i stykker, hvilket man først fandt ud af efter gentagne forsøg og/eller ved at andre gæster mundtligt informerede om det.
- Toilet/bade faciliteterne er beskidte og blev også kun gjort overfladisk rent.
- I badene, er det ikke muligt at fjerne hår og snavs fra risten, da der ikke er hverken papir eller en skraldespand til rådighed, hvilket betyder at man kommer til beskidte badefaciliteter.
- Toiletter og bade bliver rengjorte 1 gang om dagen, det betyder at der ofte mangles toiletpapir og det er ikke muligt selv at udskifte rullen. Ved rengøringen bliver bygningen låst af, men først fredag kommer der et skilt op ift. hvilket tidsrum bygningen er aflåst.
- På dametoilettet dur håndvasken ikke og har ikke virket hele ugen. Det betyder at man skal vente på at en af de aflåste båse med en vask er ledig, før man kan få vasket hænder. Vi får forklaringen at håndvasken ikke dur, da ham der skal levere vandhanen har ferie, at den vandhane der er blevet leveret er forkert, samt at den er gået yderligere i stykker, da folk på pladsen selv har forsøgt at reparere håndvasken.
• Skraldeområdet flød med skrald da vi ankom og vi fik forklaringen, at de havde mistanke om at der ikke blev tømt som der skulle. Vi hørte fra flere på pladsen fortælle at der ikke var tømt skrald i op til 10 dage.
• Caféen/restauranten fandt vi ud af var lukket, da det ikke havde været muligt at ansætte personale til den, samt at det ikke ville være muligt at starte den op i højsæsonen.
• Legelandet, som ifølge skiltningen er åben caféen/restaurantens åbningstid er lukket. Ved forespørgsel får vi at vide, at vi bare skulle spørge og så tændte de for hoppeborgen i legelandet, så længe der var voksenopsyn.
• Sedler med aktiviteter overskredet dato, og først tirsdag aften eller onsdag morgen kommer der en plan op for uge 29. Det betyder at vi ved et tilfælde finder ud af, at der mandag er cirkusaktiviteter på pladsen.
• Onsdag skulle der være en paddleboard aktivitet på stranden, og finder ud af at boardene er blevet stjålet.
• Vandlandet har vi ikke benyttet, men vi ved at den flere dage har været lukket pga. service og vedligehold.
• Minigolf banerne er misligholdt: vandløb er tørlagt, søen er helt grumset og lugter som en mose, boldene sidder fast i en tunnel (som er den ene måde ud af de 2 på den bane, for at nå til hullet) og ved flere af hullerne er selve røret/hullet, hvori flaget står, højere end selve kunstgræsbanen.
Generelt har der manglet skiltning, fået bortforklaringer, ting der bliver lovet men ikke holdt og medarbejdere med manglende forståelse for kundeservice.
Fredag eftermiddag da vi tjekker ud, kommer vi for første gang i kontakt med en ”voksen” (pladsbestyreren Amanda), som er den første medarbejder vi møder, der har styr på kundeservice. Hun bevæger sig ud på pladsen, ønsker ved selvsyn at tjekke hytterne, tager en snak med os omkring tingene, uden at bortforklare og udviser reel forståelse for, at vores oplevelse denne uge ikke på nogen måde har levet op til vores forventninger. Hun er grunden til, at vi giver 2 og ikke 1 stjerne, da vi sammen fandt en god løsning ift. kompensation.
Meget ringe service
Hold op hvor er jeg glad for at jeg KUN var på pladsen som gæst en enkelt dag.. Har været på mange campingpladser gennem tiden, men DEN her plads tager klart første pladsen som den dårligste jeg har været på. At den får 5 stjerner må simpelthen være en kæmpe fejl.. Den er KUN til 1 stjerne. Toiletterne var virkelig beskidte, mange af håndvaskene virkede ikke, der var ingen papir til og tørre hænder i, og det flød med tomme toiletruller og papir på gulvene. De håndvaske som virkede, lignede de ikke var gjort rent i flere uger. Deres såkaldte supermarked var SÅ lille, at hvis man stod tre folk derinde var pladsen næsten fyldt ud. Der udover er det til nogle priser hvor man tager sig til hovedet. Service er åbenbart også et fremmedord. Da vi tog hjem, ville vi gerne have en kop kaffe med til køreturen. Det fik vi da også. Desværre var man liiiiige(igen igen åbenbart) løbet tør for mælk til og komme i kaffen.. Havde man været lidt logisk tænkende, havde man nok åbnet en af de mange liter mælk som stod i deres køler og tilbudt deres kunder mælk i deres kaffe på denne måde. Men nej nej - det gjorde man bestemt ikke. Jeg spurgte pænt og jeg så ikke bare lige kunne få en lille skefuld af det mælkepulver som stod på en bakke i vindueskarmen, men næh næh, DET pulver var bestemt ikke til brug til kunderne.. Det var KUN til personalet. Jeg kunne så forstå på min søster, at jeg skulle være glad for at jeg i det hele taget kunne få kaffe. De havde i deres pakke dertil betalt for, at de hver dag kunne gå op og hente to kopper kaffe. Man rendte så åbenbart tør for kaffe, men det var da bare ærgerligt.. Så igen, glad for det kun var en en-dagstur, havde ikke haft temperament til at blive der længere..
Vi troede vi bestilte til en fem…
Vi troede vi bestilte til en fem stjernet campingplads hvilket vi slet ikke fik. Tog hjem to dage før tid. Vi var næsten ikke på pladsen da den slet ikke levede om til det vi troede vi havde købt.
Der er ikke klippet hæk så man kan se udsigten ordentligt
Lukket cafe.
Vandland lukket grundet for mange bakterier.
Affaldet flyder i container og afløb lugter i badeværelser.
Meget skuffende oplevelse
Bøjden strand camping. De må have glemt et minus foran de 5 stjerner!!
Jeg mangler ord (det sker ellers sjældent) Jeg behøver ikke remse alle fejlene op, det har andre gjort! Men hold da op en skuffelse… vi kører hjem i morgen ( før tid) fordi vores 2 yngste børn har feber - i receptionen ville de ikke refundere penge, men de sagde, at hvis vi ikke havde betalt det hele på en gang, kunne de selvfølgelig godt annullere det sidste af betalingen… øh okay????? 9 dages camping og 7800 kr. fattigere… vi kommer aldrig nogen sinde igen, selv vores tre børn mener, at det er en dum campingplads (vi er normalt mest på DCU pladser)🥴
MEN smuk udsigt og lækker strand 👍🏼
Vi er så skuffet over Bøjden camping
Vi er så skuffet over Bøjden camping. Vi var her for 20 år siden hvor det var så fin og lækkert. Og nu!!! Ingen restaurant trods det står på hjemmeside. Toilet og badebygning lugter konstant af kloak. Græsset på pladsen vi er tildelt er 15cm langt. Vi kommer her aldrig igen og vil ikke anbefale til nogen.
Lever ikke op til forventningerne
Beskidt, håndvaske der ikke virker, mangel af toiletpapir, mangel på information, forvirret personale, lever generelt ikke op til forventningerne. Andet end flot udsigt!
5 stjerner ahh....
5 stjerner ahh....
Ingen WiFi
Ingen toiletpapir
Koldt vand i bruseren
Aflyste vandaktiviter, trods vindstille vejr.
Lukket resturant.
Affaldet flyder over i container på 4 dag i træk.
Jeg kunne blive ved 😢å
Spild af penge og feriedage
Kunne copy-paste de sidste mange opslag. Vi valgte at afbryde vores ferie før tid, da vi simpelthen ikke ville spilde mere tid her. En plads i forfald. Affald flyder, ulækre toilet/bad, ingen toiletpapir/sæbe, aflyste aktiviteter, kold "opvarmet" pool, stoppede afløb så man soppede i kloakvand. Spild af penge, kommer ikke tilbage!!!
Ikke 5 stjerner herfra… nærmere 1…
Ikke 5 stjerner herfra… nærmere 1…
En plads i forfald… skidt, ukrudt og overflåd af affald. Manglende rengøring på toiletter og bad. Jeg kunne desværre blive ved… Ærgeligt☹️