Bog & idé - RøndeAnmeldelser

Hovedgaden 6 B, 8410 Rønde, Rønde, DK

Bestilte et par bøger til click & collect om aftenen. De var klar til afhentning næste formiddag. Kunne ikke være nemmere. Og bøgerne levede fuldt ud op til forventningerne. Det er rigtig fint at de... Se mere

Forhåndsbestilte en bog på nettet til afhentning i Bog & Idé, og alt gik fint og til tiden.

Hurtigt at bestille. Hurtigt til afhentning i lokal boghandel, med sødt personale, der havde pakket varen flot ind.

1. nr. 11 af de 13 bedste virksomheder i Boghandel

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

• Hovedgaden 6 B, 8410, Rønde, Rønde, Danmark

• 86 37 11 54

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

3.792 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En bog jeg bestilte

En bog jeg bestilte, skulle efter, hvad Bog og Ide selv oplyste mig, være klar til afhentning 4-7 hverdage efter bestilling. På d. 8. dag (en fredag), tog jeg kontakt til den butik hvor jeg skulle hente bogen. De fortalte mig at den først ville komme mandag. Det var jeg rigtig træt af, for den skulle bruges til gave i weekenden. De tilbød dog at lave et "gavekort", som jeg kunne give i gave, men det betød jeg stadig at jeg ikke havde gaven, og at jeg nu skulle hen til butikken to gange istedet for en, så det takkede jeg nej til.

I handelsbetingelserne står der at man vil blive kontaktet hvis varen er forsinket. Det var jo desværre ikke tilfældet. I dag, mandag, har jeg nu hentet min bog, som først ankom til butikken kl 16:30.

I fremtiden vil jeg i hvertfald ikke stole på leveringstider, og slet ikke bruge deres service når det gælder gaver, der skal ankomme til tiden.

Medarbejderne i den pågældene butik var venlige, og jeg har intet at udsætte på dem.

16. februar 2026

Besvarelse fra Bog & idé - Rønde

Hej, tak fordi du deler din oplevelse.

Jeg forstår godt, at det har været frustrerende, når bogen ikke var klar som forventet – især når den skulle bruges som gave i weekenden. Når vi oplyser en afhentningstid på 4–7 hverdage, skal man naturligvis kunne regne med den, og vi burde have kontaktet dig, hvis leveringen blev forsinket.

Det er ærgerligt, at du først fik besked, da du selv tog kontakt, og at bogen først ankom sent mandag. Jeg er glad for at høre, at medarbejderne i butikken var venlige og forsøgte at finde en løsning, men jeg forstår godt, at det ikke ændrede på situationen.

Jeg har sendt din feedback videre til den pågældende butik, så de kan følge op internt og være ekstra opmærksomme på information ved forsinkelser fremover.

Michelle fra Bog & idé teamet
hej@bogide-legekaeden.dk
www.bog-ide.dk

Meget dårligt ☹️

14. oktober 2024

Besvarelse fra Bog & idé - Rønde

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.

Vi beklager, at det tog længere tid end forventet, før din pakke ankom til butikken. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at skulle vente længere end normalt, og vi tager din feedback til efterretning.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 76752020 eller sende en mail til hej@bogide-legekaeden.dk.

Med venlig hilsen,
Bog & idé / Legekæden

Lagerstyring hvad er det

Lagerstyring hvad er det? Jeg ser hjemmesiden at en bog er på lager i 3 Bog & Ide bl.a Rønde som jeg skulle til. Det viser sig at den har været udsolgt i 2 år! PINLIGT! 10 dage senere er deres lagerstyring stadig ikke opdateret...

20. maj 2023

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager, at vores lagerstyring ikke var opdateret korrekt, og at det har skabt besvær for dig.

Med Venlig Hilsen
Maja fra Bog & idé teamet