Lynhurtig ekspedition. Der gik få timer, fra jeg havde bestilt bogen, til den lå klar i butikken.
Jeg elsker at besøge Østerbro butikken, de har en ansat (jeg ved ikke hvad hun hedder) som altid er dresset op i de fineste kjoler og bare ser så festelig ud, det gør mig så glad at se på❤️ De er alt... Se mere
Ekspedienterne i Bog og Ide på Østerbrogade er utroligt service minded og har i den grad empati og forståelse for kundernes behov. Tak for jeres hjælp.
- nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Boghandel
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Østerbrogade 54, 2100, København, Østerbro, Danmark
- 35422054
Svarer typisk inden for 2 uger
Meget venligt og vidende personale.
Venlig bogbutik med de fineste vinduer!
Det handler ikke om én enkelt dag. Tak at I er her.
Bogladen ved Søerne er året rundt - og har igennem årene været - en både travl og effektiv boghandel. Venlig betjening, god beliggenhed, hyggelig underetage, et rart sted for børn og voksne.
Og virkelig fine vinduer - en fryd! også når man går forbi om aftenen.
Nemt at bestille og hurtig udlevering.
Det bedste og venligste og dygtigste…
Det bedste og venligste og dygtigste personale - altid en god oplevelse at komme i butikken
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nem og jeg kunne hente i min lokale boghandler (hyggeligt)
Fin service når Bog & ide´ Østerbro
Fin service når Bog & ide´ Østerbro, får en bog hjem som man har bestilt.
Smertefrit
Nemt at bestille online samt søde
Nemt at bestille online samt søde medarbejdere i butikken 😊
Købte bogen på nettet og hentede den…
Købte bogen på nettet og hentede den dagen efter, fungerede rigtig fint.
Hurtig og god fremsendelse
Hurtig og god fremsendelse, men noget rodet afhentning af bogen. Det var ikke muligt for mig at se nogen meddelelse inde i forretningen, om det var her man skulle afhente Bog og Ide - bestillinger. Og kunden foran mig havde også valgt det forkerte afhentningssted. I butikken var mange køer uden reel afgrænsning og nogen forvirring, hvilken kø man skulle benytte. Nogen af kunderne skulle gennem rigtig lange ekspeditioner med indpakning, gavekort osv. og nogle, som mig skulle bare afhente en pakke. Det havde været noget bedre, hvis der havde været en hurtigkø for dem, der bare skulle afhente en pakke.
Hurtig levering til lokal butik
Hurtig levering til lokal butik. Generelt en god oplevelse.

Besvarelse fra Bog & idé - Østerbro
God service, men ikke så konkurrencedygtige priser
God og imødekommende service i butikken, tak! Eneste minus er, at priserne på en del værker (især faglitteratur) er en del billigere hos nogle af konkurrenterne.
Det er altid en rar oplevelse
Det er altid en rar oplevelse, at besøge Bog & Ide på Østerbro. Det er en hyggelig butik, med et spændende udvalg af bøger og et venligt personale.