Bodyplus Anmeldelser 43

1,7

Mere vildledende firma skal man lede længe efter, i reklamen refereres der til “Løverne” men de har slet ikke noget med produktet. Da jeg vil returnere produktet må jeg først lede længe efter en mail... Se mere

Jeg købte en yogamåtte, 3 elastikker og 6 x 1 kg. æggehvide. Da varen ankom var holdbarheden på æggehviden ca. 2 mdr., selv om produktsiden beskrev mindst 90 dages holdbarhed. Jeg blev straks ti... Se mere

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bodyplus er et nyt koncept kun for medlemmer. Som medlem kan du spare op til 80% på alt fra eksklusive mærkevarer til hverdagsprodukter. Spar penge hver gang du handler fitnessprodukter, personlig pleje, kosttilskud, tøj og meget mere. Meld dig ind i Bodyplus og spar masser af penge på indkøb til dig, din veninde/ven, kollegaer og familie.

1,7

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svindel 🤮

Køb aldrig hos dette firma. De skriver man kan få sine penge tilbage. Desværre er det løgn. Jeg har fulgt alle anvisninger på deres produkt og det har ingen effekt. Da jeg skriver om min ret til at få penge tilbage, skal man sende tilbage inden 14 dage. Der skrev jeg også til dem, men skulle tage produktet færdig før jeg kunne se nogen virkning. Så penge ud af vinduet.

7. marts 2025

Lad være med at brug dette firma….

Da jeg vil returnere produktet må jeg først lede længe efter en mailadresse at sende til, da linket på hjemmesiden ikke virker. Efterfølgende får jeg så af vide at det skal sendes til Holland, hvilket koster mere end 80 kr. Benyt ikke dette firma det kommer jeg aldrig til igen 😡

22. februar 2024

Dårlig information

Jeg vil bare sige at jeg er dybt forarget over at ved køb af deres produkter så får man åbenbart også et medlemskab !! Jeg får en mail omkring at jeg nu er medlem og at det koster 99kr i mdr !!! Det har jeg på intet tidspunkt sagt ja til . Så havde jeg da købt mine produkter et andet sted . Nu er der så trukket 99! Jeg er mildesttalt skuffet !

17. november 2022

Jeg har på intet tidspunkt godkendt…

Jeg har på intet tidspunkt godkendt eller læst noget om abonnement før min ordre var gået igennem og jeg fik en mail. Jeg lagde mærke til, at der var et meget hurtigt pop-up der selv forsvandt, hvor andre har handelsbetingelser man skal godkende. Det var ikke muligt at se hvad det var for pop-uppen forsvandt igen på et splitsekund.
Jeg skrev straks til kundeservice, at jeg ikke ønskede medlemskab og at de ikke skulle sende varen. Jeg hørte intet men varen kom og der var trukket 99 kr for medlemskab Det er nok den mest besværlige omgang vitaminpiller jeg endnu har bestilt. Bodyplus er heldige at de har søde Camilla der kan rede trådene ud og være super serviceminded. Hun fik hævet niveauet fra 2 til 4 stjerner. 👍

18. august 2022

Kunne ikke komme igennem med opsigelse, men kundeservice var flinke til at hjælpe og jeg anbefaler dem 👌😁

27. juni 2022

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bodyplus har markedets bedste priser, og hver gang jeg bestiller er det dag-til-dag levering. De få gange, jeg har været i kontakt med kundeservice har der været hurtig respons og professionel behandling. Jeg kan kun give Bodyplus ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2. juni 2021

Kan klart anbefale Bodyplus til andre.

Kan klart anbefale Bodyplus til andre.

De fik leveret min pakke på under 48 timer og kundeservice svarede på min afmelding af abonnement inden for en time. Hvis man er typen der køber stort ind af fitness produkter er der mange penge at spare. Det er er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos jer.

21. maj 2021

+ 5 stjerner!

Fantastisk hjemmeside, og ikke mindste kundeservice (Emma). Jeg har intet dårligt, at sige om Bodyplus.
2 af 3 varer var på fjernlager, men de sendte den ene vare kort til efter bestilling efter aftale og de to andre er jeg blevet lovet kommer 2 dage senere.
Man binder sig til et medlemsskab ved køb af varer, men ved blot at skrive en mail kan dette opsiges, hvis det ønskes. Helt smerte- og problemfrit.
Bestemt ikke sidste gang, at jeg handler der!

6. maj 2021

aldrig igen.....

Vi modtog den ene vare bestilt henover weekenden, tirsdag morgen! Det var meget gennemskueligt at man tilmeldte sig abonnement ved køb, og da jeg efterfølgende har haft kontaktet kundeservice med at ville opsige abonnementet var der svar indenfor et par timer - og så endda en rigtig sød og imødekommende tilbagemelding :-)

***Men nu er det så over 14 dage siden jeg købte mine varer, og vare nr 2 skulle have været sendt afsted mandag d. 10 fra leverandøren. Jeg har ikke modtaget noget info eller track and trace, og kundeservice har ikke svaret. Det manglede at der stod ved køb, at man skulle forvente denne leveringstid.

***Varen var udsolgt fra leverandøren, finder de ud af 3 uger efter min bestilling, og efter pengene er trukket.

27. april 2021

Gode priser, ærligt og god service

Gode priser, ærligt og professionelt firma.
Jeg er fuldt tilfreds med bodyplus, gennemsigtigt virksomhed, jeg benyttede mig af de 7 dages gratis tilmelding og fik købt varer, til virkelig gode priser.
Herefter var det nemt at opsige, jeg fik bekræftigelse på mail hurtigt.
+ god service og hurtig svar på mail ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10. marts 2021

Du kan trygt handle hos Bodyplus

Jeg har handlet i butikken. Og jeg har haft en super oplevelse med Bodyplus! De har svaret mig hurtigt og sagligt ifht. mine spørgsmål til abonnementet. Så selve handlen og kundeservice får 5 stjerner.
De 4 stjerner skyldes de manglende filter muligheder på hjemmesiden, hvis man søger noget specifikt i "sort" størrelse "XL".

Jeg har læst de dårlige anmeldelser, som primært skyldes abonnementet. Jeg har på INTET tidspunkt været i tvivl om, at der var et abonnement. Reglerne er relativt klare og kundeservice har svaret samme dag på mine 3 henvendelser vedr. abonnementet.

Derfor er det virkeligt forkert, at kalde Bodyplus et fup firma, fordi man som "kunde" ikke magter at læse de vilkår man handler under. Kom dog ind i kampen!

En bedre søgefunktion på hjemmesiden og alle 5 stjerner er hjemme :-)

25. februar 2021

Fair service og hurtig behandling

Jeg blev straks tilbudt enten at få ombyttet æggehviden eller en rabat på prisen, og pengene blev automatisk sat ind på mit kort. Ligeledes modtog de uden videre opsigelsen af mit abonnement.

Jeg vil helt sikkert give dem en ny chance.

22. januar 2021