Butikkerne har ikke spandauer, klassisk dansk wienerbrød siden 1850 Til gengæld masser af nyere brød, som f.eks. croissanter, der først kom til Danmark i 1980erne
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
bestille, bestilling, kage, festkager, morgenbrød, boller, stenovnsbrød, fest, brød, lagkager, lagkage, kager, Bodenhoff, bodenhoffs Bodenhoff Bageri har byens bedste kager - Bodenhoff, festkager, fest festkager, fest, kager,Bager, bageri, Konditor...
Finsensvej 54, 2000, Frederiksberg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Forleden købte jeg et Napolibrød hos Bodenhoff på Christianshavn. Da vi skulle til at spise brødet, var det ubagt inde i midten af brødet. Vi måtte skære skiver fra begge sider og undlade at spise det midterste stykke!
Senere på dagen kørte jeg over i forretningen for at “klage”. Vi talte med en medarbejder, som forklarede, at hun ikke måtte hverken give os et andet brød eller give os pengene tilbage. Hun anbefalede os at skrive til kundeservice, hvor der sidder en person og tager imod klager mv.
Dette gjorde jeg asap, og dagen efter fik jeg en fin mail med en beklagelse over brødet og besked om, at der var sat 42 kr. ind på min Wallet-konto.
Det er GOD service👌🏽
Nu tager Bodenhoff 5 kr for at skære deres brød i skiver om mandagen hvor der er tilbud på brød???
Hvad i al verden sker der lige der?
super dejligt og sprødt brød! der er den helt rigtige surdejssmag. derudover en frisk og lækker butik på matthæusgade - ingenting at klage over her fra🥐
Som rugbrødshungrende udenlandsdansker er der ikke noget bedre at komme hjem til DK og få friskbagt brød hos bageren
Igår kom jeg tilfældigvis forbi Bodenhoffs i Herlev og så de reklamerede med rugbrød til bare 20kr! Yes tænkte jeg og gik ind til de meget søde piger og bestilte et softkerne brød
De finder straks et, og til min glædelige overraskelse er det ikke bare billigt, det er kæmpe stort
Der hoppede så også lige nogle romkugler med i posen
Jeg skyndte mig hjem og stegte et par fiskefileter og satte straks tænderne i det. Mega lækkert siger jeg bare. Sprød skorpe, ikke hård, ikke sej, men SPRØD! Og brødet bare super lækkert og saftigt
Romkuglerne var også lækre, især med smagen af krymmel af mørk chokolade
Men de kunne ikke hamle op med rugbrødet, og til 18kr må jeg nok sige de er til den dyre side. Det har altså alle tider været en “fattigmandskage” lavet på kage rester ligesom studenterbrødet. Så denne nye status som luksuskage med den alt for høje pris er en ommer. Det er jo ikke en eclairs
Det koster 5 kr. at få skåret et rugbrød i skiver.
Jeg er ked at skulle skrive en så kedelig anmeldelse af mit lokale bageri, men det er nu anden og dermed sidste gang jeg har bestilt kager til særlige anledninger hos Bodenhof i Bellahøj. Idag var den simple opgave at jeg havde bestilt og betalt en lagkage og bedt om at få Henrik 85 skrevet på kagen i anledning af min faders fødselsdag. Men ak - vel ankommet kunne jeg se en blå kasse med mit navn - fint så havde de ikke glemt mig denne gang. Der stod endda højt og tydeligt på den påklistrede bon TEKST : Henrik 85. Men ak nej det var der ikke skrevet på kagen. Den var blank. Så jeg må desværre gå andre veje næste gang.
Fantastisk kage og super flot modellering vi fik lavet ud fra det billede vi havde sendt.
Kagen smagte som altid fantastisk og satte prikken over i’et på vores “baby gender reveal” party.
Altid lækkert brød hos Bodenhoff. Super hjælpsomt personale, der hjælper med at rådgive om det rigtige brød vi skulle bruge til frokosten.
Kom til også lige at købe lidt sødt, da det så SÅ lækkert ud. Og det var det også.
Det er nu anden gang, jeg kommer hjem, med en (too good to go) kage, fra Bodenhoffs bageri på Nordens plads, som måtte smides ud.
Det har drejet sig, om deres sommer Othello kage, hvor hver og en af hindbærrene, har haft TYDELIG grå mug på, som så også havde spredt sig, ned i den pink “glasur”.
Jeg har jo så selvfølgelig ikke, kune nå tilbage til butikken, grundet den sene afhentning, og simpelhen smidt dem direkte i skraldespanden! 2 x kr 39,-
Har taget fotos af den sidste kage, syntes det er DYBT skræmmende, at de direkte sælger kager, der HELT klart viser, at de for længst, har passeret sidste spise dato, så begynder man at undre sig, hvilke andre sundheds regler, de måske bryder uden man ved af det.
Næste gang handler jeg, enten hos Reinh van Hauen, hvor varen er lækker og frisk til samme pris, eller tjekker ved afhentning og forlanger mine penge tilbage, eller en kage uden mug, så høre de andre kunder da også, hvor sølle situationen står til.
Dybt klamt og frusterende, at man måske ender syg, som resultat af deres ligegyldighed.
Havde en rigtig dårlig oplevelse, som jeg delte med Bodenhoffs.
Den har de ikke tænkt sig at svare på, så jeg stemmer med fødderne i stedet.
Sjældent har jeg oplevet så ringe en service i forbindelse med en bestilt og betalt kagemand til en børne fødselsdag, hvor Bodenhoff kunne bekræfte bestillingen men ikke kunne finde kagemanden ved afhentning.
Det er klart man ikke kan trylle en forsvunden kage frem men så må man som Bodenhoff, finde en løsning og som minimum sørge for, kunden kommer afsted med et alternativ i form af en anden kage.
Den service kunne Bodenhoffs medarbejdere åbenbart ikke levere og eneste svar var, at jeg som kunde kunne kontakte Bodenhoffs kundeservice dagen efter.
Bodenhoffs personale tilbød, at jeg på almindelig vis kunne betale for de kager de ellers havde på hylderne men deres “system” kunne ikke håndtere kompensation i form af andre kager for det samme beløb, jeg allerede havde betalt og for en vare, der ikke blev modtaget og efter fødselsdagen samme dag, naturligvis ingen værdi ville have dagen efter.
Tak Bodenhoff for en ualmindelig ringe service.
Ville glæde mine gamle venner, der kom på besøg, med deres yndlings kager.
Fragiliteen, der betyder skrøbelig på fransk var langt fra skrøbelig, men stor, tung og bastant og langt fra vores opfattelse af den lille firkantede firkantede kage med mange lag af mandelmarengsbunde og smørcreme med mokkasmag.
Sarah Bernard’en, en lille kage af makronbund med marcipan og chokolade trøffel overtrukket med mørk chokolade var ligeledes for alt for stor og og overtrukket med lys chokolade. Kagen er lidt tung og bør efter min opfattelse være en lille kage - så man kan nyde et par mundfulde.
En trist oplevelse
Jeg rykkede for svar flere gange. 5 dage før fik jeg besked at jeg skulle en beskrive kagen jeg ønskede. Det gjore jeg. 3 dage før min fest får jeg afvist med den besked at jeg er sent ude, kagen kunne de lave men uden nøddebund. Dårlig kommunikation hele vejen igennem. De er ikke til at få fat i hele vejen fra en medarbejder i butik til ledelsen og konditoren . Råddent kommunikation. Ja de har ikke brug for tilfreds kunder. Sat mig i en dårligt situation. Jeg har 3 dage ril at finde en kage - andet sted
Har man spørgsmål er deres telefon 38 86 22 97 er ikke til at komme igennem. Prøvede flere gange idag d. 18/6 og var (til sidst) nummer 1 i køn i, sammenlagt, ca. en timme - uhørt! Var nød at gå videre med min dag, man kan ikke vente hvor længe som helst.
Brugte app. til bestilling af 1 kernespeltbrød. Ved en fejl blev det lagt til afhentning på Bellahøjvej - skulle gerne hentes på Borups allé i stedet. Ringede til Kundeservice - var nummer 2 i køen, men måtte vente i 30 minutter! De kunne ikke hjælpe mig, så vi blev enige om at jeg selv ringede til Bellahøjvej. Det viste sig desværre at telefonnummeret dertil ikke er tilgængeligt alle filialer i ‘Bodenhoff familien’ skilter nemlig med nummeret til …. Kundeservice!! Så gik jeg i filialen på Borups allé, der oplyste at jeg skulle ringe til kundeservice og bede dem stille om til Bellahøjvej - så det gjorde jeg så. Efter et kvarters tids samtale med Bellahøj blev jeg bedt om at overlade min telefon til en medarbejder på Borups allé - og langt om længe blev problemet så løst…
P.S. Det ville være smart om bestilling via app. automatisk udløste stempler.
Købte brød, fik en regning for børd, kaffe og kage. Betalte derfor for meget, da jeg påtalte dette kunne jeg ikke få returneret beløbet.
Kontaktet butikkens kundeservice og forlagde problemstillingen, udtrykte min utilfredshed. Kundeservice medarbejderen afbrud samtalen, uden at svare. Mega dårlig service både i butik og i kundeservice.
Har været forbi bageriet på Toftegaards plads - de må åbenbart tjene så mange penge, at de kan tillade sig at sige nej til at tage imod en kundes penge, fordi sedlen er for stor .. god forretning .. måtte gå tomhændet der fra
Det er nu anden gang, at jeg får en kagemand, som ser rodet og sjusket ud. Super ærgerligt - også ift. prisen.
Købte mors dag 4 fine “mor” kager, det var de tørreste, smagsløse kager jeg nogensinde har smagt, et stykke tørt lagkage med et drys smagsløst rødt pulver på, øv øv, købte også en “stor” chokolade kage, ligeledes møg tør,- og det er jo ikke fordi det er billigt at handle der, 250,- lige ud af vinduet, “mor” kagerne kunne vi slet ikke spise og chokoladekagen endte også i skralderen, det vare længe før jeg handler der igen.
Brønshøj ...Ingen service , surt personale , der idag ignorerede jeg kom ind i butikken .... Eneste kundemindede medarbejder er Thomas. Altid smilende og kundevenlig.