1. Webhostingvirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kvalitet og professionel rådgivning

1,9

Under middel

Not nice staff

Not nice staff. Vi blev smidt væk to gange fra vores bord fordi det var “reserveret”. Drinken var fin, men ikke noget specielt. Vil ikke anbefale.

13. september 2024

Super Service

Altid god service, har et godt stort udvalg af komponenter og kvalitets bærbar computere, ikke noget billigt skrammel som de bare skal have solgt i en fart

19. september 2009

Kun handlet i butikken

Har handlet hos Bob 15-20 gange og er altid blevet godt behandlet. Har fået den service man med rimelighed kan forlange. Priserne er lave og selvom der er et discount-præg over foretagendet, kan man alligevel godt få et brugbart godt råd med over disken. Jeg handler gerne hos Bob igen.

24. november 2008

Dårlig service i bob/klingenberg

De vil gøre alt for at få solgt en ekstra vare, ligemeget om kunden får gavn af den eller ej.
De ville ikke bytte mine varer da jeg lavede et fejlkøb.

Gå ind til naboen TJ Data hvis du vil have god service

7. oktober 2008

Reddede mine data

Indleverede en defekt harddisk hos bob.dk med henblik på data recovery. Jeg havde både mails, pdf- og worddokumenter og andre vigtige filer liggende på den.

4 dage efter fik jeg en SMS fra bob om at jeg kunne hente en DVD med mine filer. Lettelse! Prisen for dette var kun 449,-. Stor ros herfra.

7. juni 2008

Billige men alt andet end bedre

De er billige med mange ting, men rådgivningen er ikke meget værd.
Deres service ved reklamationer kunne godt være bedre.
Foretrækker klart Proconsult frem for Bob, da servicen er bedre der.

26. maj 2008

De hjælper altid

Vi har altid købt vores hardware hos Bob.dk
Drengene i bob er altid friske på at hjælpe og løse mine problemer.
Selvfølgelig har de travlt, som alle andre butikker.
Men de skal nok give hjælp alligevel!

Jeg er glad for min lokale bob og handler der gerne igen og igen...
Vejledning om nyeste LCD fjernsyn eller en bærbar til konfirmation så har de god baggrundsviden..

Keep it up Bob :)

19. maj 2008

Om'er

Har villet handle hos bob et par gange men hver gang blev jeg skuffet varen var aldrig på lager og der blev ikke informeret om hvornår den kom hjem.

14. maj 2008

No title

Har 2 gange handlet hos BOB, begge gange var varen på lager og jeg valgte så at reservere den i butikken til afhentning senere på dagen
Begge gange har jeg gået forgæves, da der ville gå nogle dage før den varer kom på lager
Hvis I ikke har varen, så skriv det

10. oktober 2007

No title

Jeg har i tidernes løb læst meget om bob.dk, både på ondt og godt, men da jeg selv besøgte butikken og købte varer, blev jeg mødt af ekspedienter der var meget hjælpsomme og havde en god baggrundsviden.
Jeg har derefter prøvet at handle hos dem via nettet, og jeg havde også denne gang gode resultater med mit indkøb, så jeg er rigtig glad for mit bekendtskab med den lille lokale biks.

27. august 2007

No title

Umuligt at komme igennem på telefonen. Blev lovet i øst og vest, men der skete ikke en dyt. Havde bestilt en stang RAM hvorefter de efter 3 uger sendte mig en forkert. Track'n'trace-nummeret eksisterede ikke i PostDKs system. Kundeservice blev ved at love at det ville dukke op inden for 1-2 dage, uden at det havde hold i virkeligheden.
Det samme skete så igen da de skulle sende den korrekte RAM-stang.
Samtidig tog det 1 time at komme igennem på telefonen hver gang.

En dårlig oplevelse af e-handel. Det er nu 2 år siden, men jeg har ikke handlet der siden og vil aldrig gøre det igen.

27. august 2007

Er dette din virksomhed?