Det var en fin oplevelse at handle, men manglede måske lidt mere information på dansk om hvad tilbehøret egentlig skulle bruges til
Er super tilfreds med min Bob. Den er nem at betjene og har nogle gode features i vaskeprogrammerne og opsætningen. Og ikke mindst, fedt design!
Bob opvaskemaskinen virker super fint! Vi er meget glade for vores Bob. Den er perfekt til en lille lejlighed og har forholdsvis lav støjniveau når den vasker. Vær lige opmærksom på at i Danmark er... Se mere
Om Daan Tech Danmark
Welcome !
Daan Tech, founded in 2016, is a French industrial company that designs, manufactures, and markets innovative electronic and household appliances with a bold vision: reinventing household appliances to meet the challenges of the 21st century.
Our flagship product is Bob, a standalone, compact, and fast mini dishwasher:

Bob addresses two issues: on one hand, allowing individuals or couples to own a mini dishwasher suited to their needs; on the other hand, to meet the challenges of the circular economy with a device designed to last at least 10 years, without planned obsolescence and partially made from recycled plastic (65%).

Bob fits all your spaces ! 😍
👌 Super compact : only 34cm wide
💧 Only consumes 2.9L/express cycle
👍 Autonomous with its integrated tank
🇫🇷 Made in France
🛠 Easy to install without a water supply !
⏱4 to 5 washing programs
🌈34 color combinations

But the innovation does not stop there, in 2023 Daan Tech launched the pre-orders of their upcoming product Joe the Fantastic. It is a multifunctional cooking appliance that offers a multitude of features in one device for an exceptional cooking experience.

Joe offers 5 different cooking modes :
>Steam oven
> Microwave oven
> Grill / toaster
> Convection oven
> Airfryer
Thanks to its various cooking modes, you can quickly prepare tasty and healthy dishes. Whether you want to use steam cooking to preserve your food's nutrients, air frying for crispy food, or gentle low-temperature cooking for tender meats, Joe will satisfy all your culinary cravings .
Daan Tech was created to design, manufacture and market a range of devices and services to meet the major challenges of the 21st century, with Bob the autonomous and eco-responsible mini dishwasher as its first product.
Since its creation, Daan Technologies has acquired in-depth know-how in mechanical design, plastics, electronic and software development, and the integration of finished products in its 2500m2 factory located in Vendée, France.

Frankrig
- hello@daan.tech
- daan.tech/da
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Det var en fin oplevelse at handle
Bliver ikke leveret som lovet i…
Bliver ikke leveret som lovet i annonce, alt for lang leveringstid , ingen information hvornår den kommer, har haft lidt tanker om det er svindel
Fantastisk!
Opvaskemaskinen er simpelthen så nem. I forhold til at den kom helt fra Frankrig var levering også i orden. Den vasker rigtigt godt! Vi bor i en gammel lejlighed uden mulighed for tilslutning af vand så denne opvaskemaskine var helt ideel for os.
Bliver utæt, ingen svar tilbage fra kundeservice…
Er super skuffet, købte min Bob, og efter kort tid lægger den vand, så jeg får fugtskader i mit trægulv. Kundeservice svare ikke, ej heller opefter jeg har henvendt mig til dem 3 gange.
Handl aldrig herfra, Bob fungere, til den ikke gør mere, og så er der ingen hjælp og hente!!😩
Er super tilfreds med min Bob
Dejlig maskine
Godt produkt (opvaskemaskine
Nem hjemmeside. Lækker opvaskemaskine. God info fra køb til modtagelse. UPS fungerede knap så godt men det er jo ikke Jeres fejl
Jeg følte det trygt at handle hos Daan…
Jeg følte det trygt at handle hos Daan Tech, der var hurtig levering . Dejligt med vejlednings mail.
Savner dog svar på hvor man kommer afspænding og salt på, når man selv fylder vand på
Men jeg har bare et spørgsmål hvorfor…
Men jeg har bare et spørgsmål hvorfor er der ikke en tænd og sluk knap så man ikke behøver bruge strøm når man ikke bruger den skal jeg trække ledningen ind og ud af stik kontakten
Hurtig og nem bestilling
Har netop modtaget min Bob. Bestillingen var nem og overskuelig og pakken er ankommet i flot stand.
Min lille “Bob”❤️
Min opvaskemaskine kom som aftalt og det var nemt at installere den til min vandhane. Instruktionsvideoerne er rigtig gode og jeg lærte hurtigt min maskine at kende. Jeg elsker min lille “Bob”.
Jeg har kun haft gode oplevelser i…
Jeg har kun haft gode oplevelser i forbindelse med mit køb og brug af BOB opvaskemaskinen. Da jeg flyttede og skulle sælge den, virkede den ikke længere, hvor jeg så kontaktede dem. Det var en super god service oplevelse og de endte med at sende gratis dele og vejledning til at den kunne fikses og det virkede! Så mega godt.
Super glad for min Bobby
Super glad for min Bobby - den er smart og passer lige til mit liv 👌👌❤️
Generelt tilfredshed
- Hurtig levering af min Bob opvaskemaskine.
- God produktvejledning.
- Hurtig svar fra kundeservice.
Grunden til at jeg ikke giver 5 stjerner er, at servicen er meget vådt efter en vask ☹️
Har stadig ikke modtaget pakken
Har stadig ikke modtaget pakken. Så dårlig pakke levering i har valgt
Ny bedste ven i køkkenet
Rigtig fedt produkt der var længe ventet og fuldt lever op til forventningerne. Men det har kostet jer en stjerne at I har valgt UPS som speditør. Som sædvanligt er der problemer med dem… Men BOB er fantastisk
Når først Bob flytter ind bliver han…
Når først Bob flytter ind bliver han elsket af alle...
Vi har nu købt vores 2 Bob (den første gav pludselig op efter lang og tro tjeneste) og da der skulle en ny til var ikke et sekund i tvivl om at det igen skulle være en bob.
Pålidelig, effective, og ved at den kan sættes over alt måde med hensynet til tilløb og afløb så er den perfekt til hver en lejlighed eller hjem.
Om den så skal bruges som i vores tilfælde til daglig brug eller skal bruges i et sommerhus/campingvogn eller hvor man har brug for den så er den genial.
Hvad der glæder mig siden vores gamle model er at vi nu uden abo. kan skifte lyset som vi vil det samme gælder lyd når bob er færdig.
Dertil er der nu en ekstra tallerkenholder med samt 3 glasholder (i stedet for de to vi har fra den tidliger)
Vi har også nydt at vi kunne bygge så meget fra vores tidligere bob ud og de så kan genbruges til vores ny hvis det bliver nødvendigt.
Når der er brug for hjælp fra deres medarbejder, så er det gode til at hjælpe og det er endnu en af grunden til at valget igen faldt på en Bob.
Du tænker så er der noget jeg mangler fra den gamle model ved den ny.... tja det skulle da lige være den større manual i papirer fra den gang kontra den elektroniske nu, men det er småting og jeg har gemt vores gamle manual som var på engelsk (den ny er på flere sprog men ikke helt så dybet gående men det klare den online så til fulde)
Giver 4 stjerner for det spiller og er…
Giver 4 stjerner for det spiller og er godt, grunden til er, jeg bestilte og levering blev udsat jeg måtte aktivt selv skrive og de sagde der var ferie og den ville blive en uge forsinket, men en info kunne give tryghed, så jeg lidt ærgeligt over tilknytning af wifi kræver en større proces fordi det er et ældre ikke så brugervenligt system, måtte få hjælp af en ven som er it mand som sagde det, men nu spiller det og alt er godt. (Man kan også bruge uden wifi) Trods alt go oplevelse og den er go den maskine er glad og tilfreds