Daan Tech Danmark Anmeldelser 312

4,1

Don't buy Købte Bob opvaskemaskine i maj og leveret i juni 24. Nu allerede efter 6 mdr tisser vandet ud både ved indtag og ved afledning af vand. Så dyr gadget og kort fornøjelse. Spændende at se hva... Se mere

Maskinen kom hurtigt, og den ser meget fin ud i køkkenet og har forbedret min hverdag enormt. Nogle ting vasker den ikke så godt op som jeg selv gør, til gengæld vasker den meget hyppigere op :-) [Ti... Se mere

Pengene værd! Waou, fik min opvasker præcis 10 dage efter bestilling. Super nemt, og sikke en fin maskine taget i betragtning af materialet er af genanvendelig plast. Elsker at den bruger SÅ lidt... Se mere

Bob opvaskemaskinen virker super fint! Vi er meget glade for vores Bob. Den er perfekt til en lille lejlighed og har forholdsvis lav støjniveau når den vasker. Vær lige opmærksom på at i Danmark er... Se mere

Om Daan Tech Danmark

Welcome !

Daan Tech, founded in 2016, is a French industrial company that designs, manufactures, and markets innovative electronic and household appliances with a bold vision: reinventing household appliances to meet the challenges of the 21st century.

Our flagship product is Bob, a standalone, compact, and fast mini dishwasher:

alt

Bob addresses two issues: on one hand, allowing individuals or couples to own a mini dishwasher suited to their needs; on the other hand, to meet the challenges of the circular economy with a device designed to last at least 10 years, without planned obsolescence and partially made from recycled plastic (65%).

Bob fits all your spaces ! 😍

👌 Super compact : only 34cm wide
💧 Only consumes 2.9L/express cycle
👍 Autonomous with its integrated tank
🇫🇷 Made in France
🛠 Easy to install without a water supply !
⏱4 to 5 washing programs
🌈34 color combinations

DISCOVER BOB !

But the innovation does not stop there, in 2023 Daan Tech launched the pre-orders of their upcoming product Joe the Fantastic. It is a multifunctional cooking appliance that offers a multitude of features in one device for an exceptional cooking experience.

Joe offers 5 different cooking modes :

>Steam oven
> Microwave oven
> Grill / toaster
> Convection oven
> Airfryer

Thanks to its various cooking modes, you can quickly prepare tasty and healthy dishes. Whether you want to use steam cooking to preserve your food's nutrients, air frying for crispy food, or gentle low-temperature cooking for tender meats, Joe will satisfy all your culinary cravings .

DISCOVER JOE

Daan Tech was created to design, manufacture and market a range of devices and services to meet the major challenges of the 21st century, with Bob the autonomous and eco-responsible mini dishwasher as its first product.

Since its creation, Daan Technologies has acquired in-depth know-how in mechanical design, plastics, electronic and software development, and the integration of finished products in its 2500m2 factory located in Vendée, France.

VISIT OUR WEBSITE

4,1

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

kan ikke rengøre med firmaets…

kan ikke rengøre med firmaets opvaskemidler - køb dem ikke. Brug Anglamark alt i 1 gel fra Coop. fyld hullet i lågen helt pr opvask , så virker Bob - varmelegmet holdes også helt rent.
Købte en opgradering. derefter kan jeg ikke registrerer den på nettet.
Købte en ROY ovn - men fik den aldrig.

20. juli 2025

Jeg er meget glad for opvaskemaskinen

Jeg er meget glad for opvaskemaskinen. Den er præcis, som jeg håbede på. firmaet sender mange gode og nyttige oplysninger om den. Hvis man overholder at rense filtret efter hver vask, så er næste vask lige så fin. Den er nem at pakke og skifte opsætning på. Alt i alt et super køb, som indfrier alle mine forventninger.

15. juni 2025

Virkelig fed og nemt at opsætte

Virkelig fed og nemt at opsætte. Fint med plads ift. man kun er 2 personer. Leveringen var langsom og firmaet som leverede det; det hed Chronopost, var ikke optimalt at snakke med. Men fik den leveret af postnord til sidst, uden problem.

14. maj 2025

Nr. 2 BOB

Jeg har lige købt nr. 2 BOB. Den første gav jeg væk efter 3 år, sq den hele tiden gav problemer. Jeg købte samtidig et nyt commander panel til den første, så det kunne udskiftes. Jeg tillod mig at spørge, om det var muligt at få lidt rabat, nu hvor det var nr. 2 BOB jeg købte. Det var der ikke! Jeg synes Daan Tech skulle være glade for, at jeg havde tillid til at købe en til BOB.

30. april 2025

Super produkt.

Super produkt. Det kunne dog have været rart med lidt mere kommunikation ang. ordrebekræftelse og forsendelse.

11. januar 2025

Maskinen lever langt hen ad vejen op…

Maskinen lever langt hen ad vejen op til forventningerne - kassetterne vasker dog ikke ordentligt i dansk kalkholdig vand, men med almindelige tabs bliver resultatet fejlfrit.

Jeg har fast tilslutning til både vand og afløb, og der passer afløbsslangen der følger med, ikke til indkobling på en almindelig afløbsstuds, selvom at jeg bestilte med tilkobling til fast installation, så var det kun vandslangen der fulgte med til tilkobling, ikke en afløbsslange med vinkel, med både muffe og rette dimension, til afløb på en almindelig køkkenvandlås i Danmark.

Jeg savner i forbindelse med købet, en ordremodtagelses mail, om at ordren er modtaget i deres system, men endnu ikke bekræftet - som, for mig, er meget normalt at få ved et internet-køb.
Jeg var i hvert fald i tvivl om den var gået igennem, da jeg ikke fik en, og først flere dage efter, da de fik bekræftet den, kunne se hvad jeg havde bestilt - og evt om noget skulle ændres (det var der).

At damen i telefonen kun kunne meget lidt engelsk, når jeg valgte en på engelsk, er også en anden snak.

Men den kører nu, og jeg er tilfreds, her små 2 uger inde i brugen.

6. januar 2025

Fineste lille opvasker

Fineste lille opvasker. Passer perfekt i et lille køkken. Nem at samle, nem sætte til, nem brugsanvisning, nemt system. Er så glad for Bob og det hele bare var simpelt og lige til at sætte i gang.

5. januar 2025