Daan Tech France Anmeldelser 2.656

4,1

Om Daan Tech France

Bienvenue chez Daan Tech !

Daan Tech, fondée en 2016 est une entreprise industrielle Française qui conçoit, fabrique et commercialise des appareils électroniques et électroménagers innovants avec une vision audacieuse : réinventer les appareils éléctroménagers pour répondre aux enjeux du 21e siècle.

Notre produit phare s'appelle Bob ! Il s'agit d'un mini lave-vaisselle autonome, compact et rapide :

alt

Bob répond à deux enjeux : d’une part, permettre aux personnes vivant seules ou en couple de posséder un mini lave-vaisselle adapté à leurs besoins ; d’autre part de répondre aux défis de l’économie circulaire avec un appareil conçu pour durer au moins 10 ans, sans obsolescence programmée et fabriqué avec 65% de plastique recyclé.

alt

Bob s'adapte à tous vos espaces! 😍

👌 Super compact : 34cm de large
💧 Consomme seulement 2,9L/cycle express
👍 Autonome avec son réservoir intégré
🇫🇷 Fabriqué en France
🛠 Facile à installer sans arrivée d'eau!
⏱4 à 5 programmes de lavage
🌈34 combinaisons de couleurs

DECOUVRIR BOB

Mais l’innovation ne s'arrête pas là, en 2023 Daan Tech lance en précommande Joe le Fantastique un appareil multifonction offrant une multitude de fonctionnalités en un seul appareil pour une expérience culinaire exceptionnelle.

alt

Joe vous offre 5 modes de cuissons différents !

> Four vapeur
> Four micro-onde
> Four grill/ toaster
> Four chaleur tournante
> Four airfryer

Grâce à ses différents modes de cuisson, réaliser des plats savoureux et sains en un rien de temps. Que ce soit une cuisson vapeur pour préserver les nutriments et les sels minéraux, une cuisson en friture pour des aliments croustillants, ou encore une cuisson douce à basse température pour des viandes tendres, Joe saura répondre à toutes les envies culinaires !

DECOUVRIR JOE

Daan Tech a été créée afin de concevoir, fabriquer et commercialiser une gamme d’appareils et de services permettant de relever les grands enjeux du 21e siècle, avec comme premier produit Bob le mini lave-vaisselle autonome et éco-responsable.

Depuis sa création Daan Technologies a accumulé un savoir-faire approfondi dans la conception mécanique, la plasturgie, le développement électronique et logiciel, et l’intégration de produits finis dans son usine de 2500m2 située en Vendée, France.

VISITEZ NOTRE SITE INTERNET

4,1

God

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

⛔KØB IKKE EN BOB⛔

⛔KØB IKKE EN BOB⛔
Jeg købte en bob den 16.4.2024, en motordel er nu gået i stykker, jeg vælger at reperere maskinen selv med tilsendt reservedel. Jeg pakker reservedelen ud af det hvide sikkerhedsplastik for at isætte denne nye del. Da jeg kigger på den oprindelige del kan jeg se, at den tilsendte del er gammel, brugt og ikke magen til den defekte del. Jeg kontakter Daan og spørger om det er normalt, at sende brugte reservedele og får at vide, at det ikke kan lade sig gøre at deres varelager sender brugte dele og dét var så det. Ingen undersøgelse om der er sket en fejl f.eks, at den del jeg modtog skulle være sendt til en anden kunde. Så JEG KAN IKKE ANBEFALE AT KØBE EN BOB JOS DAAN-TECH!!!

4. maj 2025

Hello,

Thank you for your feedback.

We are sorry for the inconvenience.

We confirm that this is not possible: we only ship new parts. We cannot send any used items.

Please feel free to attach photos of the part you received if you would like confirmation.

Thank you for your understanding,

Bedste køb nogensinde,, 🤠

Vi har sjældent nyt indkøb, mere.
Vi er sindssygt glade for Bob,,
Og vil følge alle de gode råd som kommer fra producenten, så vores nye mand i huset/Bobhushjælp, kan holde længe. Bedste hjælp i køkkenet nogensinde. Hurra hurra, Daan Tech France,,🇫🇷

16. maj 2025

Designet til at holde til garantien udløber?

Vi har haft vores Bob i lidt over 2 år nu, og den var en fuldkommen drøm til at starte med - den var stort set lydløs, havde en god interface, og var nem at fylde og tømme for vand manuelt.
Problemerne begyndte dog så småt at dukke op efter et års tid.
Gummi-listen der lukker tæt rundt i døren begyndte at sidde løst, den larmede meget mere generelt, og mens den vasker begynder den at rasle højlydt. Jeg kan vitterligt trykke siderne ind og høre dem klikke på plads, hvilket fjerner EN MASSE af støjen, MEN de popper ud igen efter et minut eller to.
Vi fik sendt den til reparation ca. 1 år efter købsdato og de "fiksede" tingene umiddelbart. Men nu (ca. 2 år efter købsdato) er alle problemerne vendt tilbage, forværret og varme elementet er ovenikøbet begyndt at hyle højt fra tid til anden, OG der har ikke været en vask i månedsvis, hvor specielt tallerkner og bestik ikke stadig er beskidte.

Deres kundeservice-medarbejdere er flinke, men fortalte mig sidste gang jeg kontaktede dem, at min maskine desværre var uden for garanti perioden. Hvilket er fair nok, men vi sidder stadig tilbage med en dårlig smag i munden, og en følelse af at vi endten har fået en fejlproduceret Bob, som de ikke reparerede ordenligt, eller at den generelle produktionskvalitet er ret lav.

Vi er super ærgerlige over det idag, da det ellers lød som, guld og grønne skove, da vi købte den i sin tid.

Jeg håber det her giver nogle flere en idé om, hvad de potentielt går ind til.

22. juli 2024

Goddag,

Tak for din kommentar.

Vi er meget kede af det, du har beskrevet.

Selv om din Bob ikke længere er under garanti, er vores eftersalgsservice stadig tilgængelig for at hjælpe dig.
Det er faktisk ikke normalt, at du har en smag på dit porcelæn.

Tøv ikke med at sende os en e-mail på sav@daan.tech.
Vi vil med glæde tale med dig om, hvad der sker med din Bob, og hjælpe dig med at løse de problemer, du måtte have.
Faktisk tilbyder vi videoer, der forklarer, hvordan man udskifter nødvendige dele (f.eks. dørpakninger). Det gør det nemt for dig at udføre de nødvendige reparationer.

Vi ser frem til at høre fra dig og vil med glæde besvare alle dine spørgsmål.
Tak for din tillid og forståelse,

Jeg tror den er god

Jeg tror den er god. Jeg købte den til en veninde, og jeg tror hun er tilfreds med lille BOB😊

28. februar 2022

Hej,
Tak for din besked.
Vi er glade for, at din ven kan lide Bob
Daan Tech-teamet

Vis anmeldelser på alle sprog. (2.656 anmeldelser)