Blue Star Hotel Anmeldelser

1. Hotel
  2. Forretningshotel
  3. Familiehotel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bluestar Hotel Alanya Turkey is located in a nice new tourist and sports area, 600 m to KLeopatra beach, 800m to the city center.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Nul stjerner herfra.

Nul stjerner!

*Dårlige og hårde senge.
*Vinduer er ved at falde ud af badeværelset.
*Meget lille badeværelse.
*For lidt solsenge.
*Flabede og flamboinante ikke servicemindede receptionister i receptionen.
*Arrogant personale.
*Ekstrem dårlig atmosfære i spise situationer.
*Tarvelig mad og udvalg.
*Kaffe og the automater er lukket mellem måltider.
*Dårlig rengøring.
*Alt for mange mennesker, på for lidt plads.

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. Vil absolut ikke anbefale det til nogen.

4. oktober 2025

Godt og flot hotel

Rigtig flot hotel, ren og pænt over det hele. 2 store pool, en med rutsjebaner og musik og en mere stille pool. Og en børene pool til de mindre børn Vi foretrak den stille pool (børne må gerne stadig lege og springe der var bare ikke musik) der kunne man også få en liggestol selv om man først kom derned kl 8-9 tiden. Ankom kl 5.00 og blev indkvarteret med det samme. Ok underholdning om aftenen.
Mange dansker,tyrker, englænder på hotellet, havde læst der næsten kun var russer. Gode værelser, senge til den lidt hårde side, men sov fint.
Maden var rigtig lækkert, der var masser af forskellige slags, lidt ensformigt til sidst, men nok fordi de laver meget gryderetter, men man gik ikke sulten i seng.
Havde læst der var mange katte , vi oplevede dig kun 3-4 stk og da turisterne fodrer den vil de jo være der.
Hjælpsom personale der altid var klar til og hjælpe, alt i alt et rigtig godt hotel, vi godt vil bo på igen

14. juli 2024

Glatte fliser

Meget glatte fliser, mindst en person falder om dagen.
Hårde senge.!
Meget larm dagen lang! Højt musik
Maden var fin, men ikke varierende - vi rejste 10 personer 9 af os fik dårlig mave med opkast og tyndmave.
For mange mennesker til vores smag
Ellers en dejlig ferie, rigtig fint personale

21. juli 2024

Efterårsferie med to børn

Jeg har intet godt at sige om dette hotel - der er støj døgnet rundt. Vi blev ganske vidst tilbudt at skifte værelse til ét af halvt størrelse med udsigt til en baggård. Men vi vurderede ikke det ville have hjulpet på larmen alligevel.

15. oktober 2023

Dårligt

Ville vi komme igen: Nej!
Vil vi anbefalde det til andre: Nej

Der var kun solsenge til 10% af gæsterne.
Der var så mange mennekser at man ikke kunne få et bord i restauranten før en time efter de åbnede, og der var meget af maden væk.
Lobbyen var uhøflig og ikke imødekommende.
Værelset var ufærdigt og manglede mange småting før det ville være på niveau til et rigtigt 4 stjernet hotel. Sengene var så hårde, at vi vågnede med ondt i ryggen hver dag.
Poolen var så beskidt at man ikke kunne se fra livet og ned til bunden.
Rengøringspersonalet gik ind selvom vi havde markeret med "do not disturb".
Dertil mangler der nogle 'rygning ikke tilladt' områder.
Personale mangler træning, for de virkede slet ikke professionelle.
Elevatorene var SÅ elendig, at vi konstant var bange for at gå i stå, og så var de enormt slidte!

Men vi nød da at være på stranden, for der var ikke larm og hundrede vis af mennesker.

Vi har ikke nydt vores tid på hotellet, på noget tidspunkt.

18. august 2023

Spis ALDRIG på Ala carte…

Spis ALDRIG på Ala carte restauranten😱😳😡
Vi gjorde det til aften da det er vores sidste aften..
Det kan man sgu ikke kalde en Ala carte restaurant!
Vi fik varnt vand til vores mad og varme sodavand uden is i ...kun de "fine" gæster fik is i...
Tjeneren fortalte ikke hvad vi spiste hvilket jeg mener er ret relevant hvis nu man ik kan tåle noget specielt mad..og drr vsr heller intet menukort da det var en fast menu fra deres side af men derfor skal en gæst jo stadig vide hvad de spiser...
Vi fik en suppe til forret hvilket også var men fik stadig ik afvide hvilken suppe det var samt brød og appetitvækkere til dog intet bestik til at tage det med🙄
Efterfølgende fik vi en mellemret og det var her det gik helt galt...det smagte harsk og surt og jeg blev dårlig og fik kvalme og spurgte så tjeneren hvad det var og det var så gedelever og andet indmad😱😳😡🙄 jegskred mudt i det hele og måtte op på værelset og kaste op da jeg ikke kan tåle det og tro mig dette går jeg videre med til hotellets manager 😡
Det er sgu ik iorden ikke at informere en kunde?/spisende gæst hvad det er og man ligefrem selv skal spørge fordi man bliver dårlig😡

27. juli 2023

Så dårlig service fra reception

Vi ankom klokken 18.30 om aften, efter 12 timers rejse. Vores værelse var ikke klar, vi skulle udfylde papirer og tage hen at spise, så ville det være klar. Vi kommer tilbage efter vi har spist, der står 5 mennesker i receptionen og vi er de eneste som står i kø, der kommer ingen og hjælper os. Før vi selv ber om hjælp. Totalt dårlig service fra receptionen. Rengøring er ikke i orden, vi fik ikke rengjort vores værelse i 2 dage før vi går ned og siger det, de tager vores skraldespand fra værelset og hænger de gamle håndklæder op, I stedet for at give os 2 nye. Aldrig nogensinde oplevet så dårlig service. Maden var fantastik, tjener og entertainments var helt perfekt.

8. juli 2023

Blue star

Vi havde en rigtig dårlig start på hotellet. Da vi ankommer er værelserne ikke klar, vi skulle vente på 20 andre tjekket ud først, tros vi var en time forsinket. De havde ikke styr på hvilken værelser der var tilrådighed, da vi endelig får et værelse kl. 5 om morgen var selve værelse møgbeskidt. Selve personalet var ubehøvlet, stod og grinede en direkte op i ansigtet. Fik først rengjort værelset kl. 15. Intet vand I køleskabet, som beskrivet. Tros der var 2 pool, var der for mange mennesker. Kunne ikke få ligge stole medmindre man gik ned kl. 7.30, vi stod i længe køer, når der var mad. Samt tror landsboerne kunne komme og benytte poolen mod betaling. Der var en til at betjene i barerne, tros lange køer. Ikke et sted jeg ville anbefale, samt komme igen.

3. juli 2023

Selve hotellet var rigtig fint og rent…

Selve hotellet var rigtig fint og rent dejligt personale og god service .. men men men maden var under al kritik . Jeg har 25 år rejst til alanya på diverse hoteller med all incl … på den billige måde , det ved man jo er efter hvad du betaler for , jeg har aldrig oplevet sådårlig mad mad som på bigblue virkelig virkelig ringe … øv øv øv .

13. maj 2023

En oplevelse af service og luksus for…

En oplevelse af service og luksus for langt mere end vi betalte. Et virkeligt dejligt hotel, smilende og venligt personale. Altid skindende rent. Havde all inclusiv og fik varieret mad hver dag. Der var bredt udvalg af lokale retter men også mere europæisk lignende retter, så der var altid rigeligt at vælge imellem. Masser af frugt og fabelagtigt udvalg af diverse grønt, samt kager. I all inclusiv var der også en strand bar, så man ikke skal slæbe drikkevarer med, men bare kan nyde sin ferie. Underholdning om aftenene, først for børn og bagefter for de ældre.
Der er 2 forskellige pol områder, i hyggelige omgivelser, liggestole og bar ved begge. Kan anbefales varmt. Det bedste ferie hotel vi har prøvet.

17. juli 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto