Super service! Hjemmeside som har mange forskellige brands til ski/snowboard. Flere betalingsmetoder inkl. Klarna hvis man er tvivl om størrelse. Shipping er selvfølgelig lidt længere end lokale... Se mere
Helt hen i vejret kundeservice. Jeg købte et par støvler og få dage efter var de med 25% rabat hvorfor jeg bestilte dem igen - jeg returnerede inden for fristen det første par støvler dog vil de kun... Se mere
Min søn kom og ville købe tøj fra Blue Tomato. Jeg kendte ikke siden, så undersøgte den (her). Alt så fint ud og vi købte en jakke, strømper og en hue. Tøjet kom i 2 pakker på 2 forskellige dage. Kom... Se mere
Jeg bestilte et par sko som kom endnu hurtigere end forventet. Jeg følte mig tryg hele vejen og ikke presset som mange andre benytter. Eneste negative er indpakning af pakken som var en papirspose. Sk... Se mere
Founded in 1988, Blue Tomato has become one of the most renowned shops for snowboard, freeski, surf, skate and streetstyle. The online shop is available in 14 languages and offers a selection of over 450.000 products from over 500 renowned brands. Blue Tomato counts also over 40 shops in Austria, Germany, Switzerland and the Netherlands.
8970, Schladming, Østrig
Svarer typisk inden for 1 uge
I sendte mine penge til PayPal.
Nu er mine penge umulige at få. PayPal svarer ikke, og I siger i har givet mig mine penge - men sjovt....
Min bank kan se i ikke har overført nogle penge til mig, på trods af i siger i har.
Elendige firmaer er i to!

Besvarelse fra Blue Tomato
Varerne kom hurtigt selvom de blev sendt fra Tyskland. Der medfulgte returlabel til postnord, jeg har dog ikke prøvet returprocessen da varerne var som forventet.

Besvarelse fra Blue Tomato
Var en smule skeptisk, pga mange dårlige anmeldelser, men jeg bestilte min pakke og fik hurtigt besked om at den var bekræftet og inde længe at den var på vej. Leveringen var hurtig og uden problemer. Min ordre var pakket fint og var i perfekt tilstand. Fik også sparet en del, ved at bestille herfra. Kan klart anbefale:)

Besvarelse fra Blue Tomato
Jeg modtog min ordre, hvor alt var som det skulle være. Har før købt varer gennem Blue tomato, og har endnu aldrig oplevet problemer eller fejl i leveringer. Jeg vil uden tvivl bestille varer der igen en anden gang.

Besvarelse fra Blue Tomato
Fremragende oplevelse. Bestilte en fleece i L, men efter modtagelse kunne jeg konstatere at størelsen var forkert. Pakken havde en medfølgende klistermærke, som jeg blot satte på og sendte L-størrelsen retur.
Jeg bestilte en størrelse M og modtpakken stort set samtidig med, at pengene for størrelse L tickede tilbage på kontoen. Ikke en finger og sætte på oplevelsen.

Besvarelse fra Blue Tomato
Alt spiller!!! Har brugt dem i flere år, og der har aldrig været nogen problemer.

Besvarelse fra Blue Tomato
Ikke mindre end fantastisk. Fandt lige præcis den rygsæk min datter ønskede sig. Bestilte den 17 November, der stod, der ville være 19 dages levering, men allerede den 23 November blev pakken afleveret hos mig 👌 og så har jeg endda sparet 350kr. De kan kun få min bedste anbefalinger

Besvarelse fra Blue Tomato
Lang leveringstid og modtog tøj der var meget krøllet. Øv!

Besvarelse fra Blue Tomato
Har aldrig haft problemer og har handlet der mange gange , så kan kun anbefale det .

Besvarelse fra Blue Tomato
Fedt udvalg, hurig levering og en meget glad modtager af nyt tøj, som passer perfekt!

Besvarelse fra Blue Tomato
God og hurtig ekspedition... Varen ankom, som varslet...

Besvarelse fra Blue Tomato
Super kvalitet, hurtig levering. Har aldrig haft problemer med hjemmesiden eller produkterne. Bestilte i weekenden og modtog mine være inden for én uge

Besvarelse fra Blue Tomato
Kan på ingen måde anbefales. Havde bestilt fire forskellige par sko samt en hættetrøje. Ingen af skoene var den rigtige størrelse og varerne var ikke indpakket ordentligt, tvært imod lignede det at de var blevet kastet ned i kassen. Da jeg ville have pengene tilbage brugte jeg det returlabel som fulgte med. Det viste sig trods pakkens afsendelse, at det returlabel ikke kan anvendes i Danmark hvilket har resulteret i at varerne er gået “tabt”. Første og sidste gang jeg handler hos Blue Tomato.

Besvarelse fra Blue Tomato
fantastisk, blev leveret lige til tiden og uden problemer. varen var som forventet.

Besvarelse fra Blue Tomato
En fantastisk service blev leveret lige til tiden og uden problemer. varen var som forventet . min datter blev ekstra glad til sit fødselsdag da hun fik gaven tak for det gode service. Det var første gang jeg brugte denne hjemme side og levering, var lidt nervøs i starten men der var slet ingen grund til at blive nervøs.