Jeg kan kun igen slå fast at BLADKIOSKEN er FORMIDABLE !! Jeg har snart brugt Bladkiosken i adskillige år og har udelukkende godt at sige - og så har de blade man ellers kan have mere end blot svært... Se mere
Se, hvad kunderne siger
har købt en sending bøger. på plussiden er den billige pris og hurtig levering.bøgerne blev bestilt søndag aften og leveret fredag.de små minusser er den høje medlemspris som hurtig kan æde besparelse... Se mere
På bladkiosken finder man på en og samme side en overskuelig samling af diverse magasiner og blade. Jævnligt sendes en inspirerende mail med formidling af diverse bladtilbud, som jeg sjældent selv vil... Se mere
Hvis man benytter sig af deres tilbud og melder sig ind , siger man ja til et medlemskab der koster kassen og hører intet fra dem . Inden man har tænkt sig om hæver de hvert kvartal et beløb for me... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Dansk webshop med alle dine favorit magasiner og ugeblade 🛒Shop blandt 3.200 magasiner og ugeblade - spar op til 90% ved at handle på Bladkiosken.dk. Til job, fritid eller som gave.
Kontaktoplysninger
Skovly Mark, 2840, Holte, Danmark
- 70209988
- info@bladkiosken.dk
- www.bladkiosken.dk
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Perfekt
Jeg har efterhånden bestilt en del på Bladkiosken og der har aldrig været problemer.
Altid god og positiv service, når der har været behov for hjælp.
hold dig fra et gave abonnement, det udløber ikke af sig selv!
Jeg har fra [ekstern reference fjernet] fået opkrævning på et gave-abonnement, som skulle udløbe nu her til jul, selvom det ved bestillingen på Bladkioskens hjemmeside fremgik og stadig fremgår, at abonnementet ophører, når det sidste blad på gavebeviset er leveret. Ved kontakt til [ekstern reference fjernet] får jeg oplyst, at der er tale om et løbende abonnement, som skal opsiges med et nærmere fastsat varsel. [ekstern reference fjernet] anfører, at de ingen aftale har med Bladkiosken om tidsbegrænsede abonnementer. Så abonnementet er bare løbet videre. Uheldigt når der er tale om en gave. Jeg opdager fadæsen, da jeg på ny vil have lavet et gave abonnement til samme modtager. Jeg modtager gavebevis og er i god tro, indtil opkrævningen fra [ekstern reference fjernet] foreligger, og er 100 kr. større end det bevis, jeg troede jeg nu skulle betale for nu. Jeg har heldigvis fået den nye bestilling annulleret, for ellers kunne det have endt med, at modtageren havde fået 2 blade af samme slags. Jeg føler mig snydt, og har samtidig haft unødvendigt bøvl!
Venlig hilsen
Kirsten Christensen
Under al kritik - ringe
Jeg bestilte et års abonnement på Lillebror krydsord den 24/11 2014. Fik bekræftet, da det var en julegave, at første nummer udkommer 29/12 2014. Alt i orden. Stor var skuffelsen, da bladet kom til den, som skulle have det i julegave allerede den 9/12 2014. Selvfølgelig i gennemsigtigt plastik!! Jeg kontaktede Bladkiosken.dk. Fik det svar at det kunne de da ikke forstå eller gøre noget ved. De aftaler der er lavet ser de ikke, sagde de. Det er bare så ærgerligt, at julegaven er afsløret allerede den 9/12 2014.
Det er simpelthen for ringe!
NY KOMMENTAR TIL BLADKIOSKENS SVAR.
Den besvarelse der er kommet fra bladkiosken er direkte forkert. Intet i den er korrekt.
Der er ikke bestilt et gave abonnement med opstart hurtigst muligt, men et gave abonnement, på Lillebror kryds og tværs blad, som en julegave. Da jeg ikke kunne se hvornår bladet udkom, ringede jeg til udgiveren. De fik at vide at det var en julegave, så bladet måtte under ingen omstændigheder komme før jul. Det bekræftede de, og kunne ydermere fortælle, at bladet udkom 27/12 2014, så det passede jo fint. Stor var overraskelsen, da bladet kom et godt stykke tid før jul, i gennemsigtig plastik og med gave modtagerens navn. (der røg den julegave overraskelse i vasken) Hele tiden har det været nævnt, at det var en julegave, som ikke måtte komme før jul. Jeg havde jo modtaget et fint dokument, som skulle bruges til modtageren juleaften.
Det var så skuffende det der skete.

Besvarelse fra Bladkiosken.dk
Hurtig respons, men tvivl om abonnement stopper automatisk
Hurtig respons på mailen.
Men det er bestilt som gave, hvilket skulle sikre automatisk ophør efter 6 leverencer. Men I mailen med gavebevis skrives det modsatte.

Ikke Klart
Det var meget ufleksiblet at handle. Det står ikke klart for mig hvornår de gave abonomenter jeg har købt rent faktisk starter. Det var heller ikke muligt at ønske et start tidspunkt.

Bondefangeri.
Jeg købte til jul 2 abonnementer på magasiner til bedsteforældre. Abonnementerne er købt som gaver, og bør derfor udløbe automatisk. Jeg modtager hele tiden nye Giro-kort, selvom det er betalt forlængst og nu har jeg også modtaget rykkergebyr! Jeg har forsøgt at ringe, men ingen svarede telefonen.

Opmærksom og fremragende
Skulle bestille et gave abonnement, og lavede en fejl i bestillingen.
Susanne fra Bladkiosken, skrev så til mig om det nu også kunne passe det jeg havde skrevet.
Jeg kunne så sige det var en fejl og hun rettede ordren til glæde for mig som giver og ikke mindst for modtageren
Let og lige til
Jeg har efterhånden handlet hos bladkiosken.dk mange gange, og jeg har aldrig haft nogle problemer i forbindelse med køb. Det er let at danne sig et overblik over hvilke tilbud de har, og slet ikke besværligt at lave en bestilling.
Nemt og ligetil
Siden har et godt overblik over hvilke blade og tilbud der er på markedet, så slipper man for at skulle igennem flere forskellige hjemmesider.
Nemt at bestille og betalt, når det er gjort sendes det så videre til udgiveren af det valgte blad og så er det bare at vente på det kommer ind af døren.
Alt for tidskrævende
Det var meningen, at dette skulle være den nemme løsning til en mors dags gave og nu har jeg da fortrudt :(
Det så ud til at være lige til og fik da også girokortet hurtigt, men med det forkerte beløb. Det vil jeg ikke finde mig i, så ringer og bliver bekræftet i, at det er forkert og at jeg bare får et nyt. Det er fint, indtil jeg så en månedstid senere modtager et girokort med samme fejl!!! Nu kan jeg så klage én gang mere og det er frustrerende. En gave købt for snart 2 mdr. siden er altså stadig ikke i orden og sådan noget gider jeg ikke bruge min tid på i fremtiden.

bondefangeri !
Inden man har tænkt sig om hæver de hvert kvartal et beløb for medlemskabet
og hvis du lige overser de hævninger bliver det første tilbud de dyreste bøger du nogensinde har købt.

Hvor bli'r bladene af.
Bestilte Magasinet Mad d. 7.Maj og fik bekræftelse fra blad kiosken d. 8. Maj. Jeg har stadig ikke modtaget noget Magasin endnu. Dybt utilfredsstillende. Jeg fortsætter IKKE efter mine 3 blade.
Marlene Larsen

Besvarelse fra Bladkiosken.dk
Hvor bliver mine blade af????
Bestilte en pakke med 3 blade + gave d. 30. maj. Fik 2. juni en ordrebekrætelse med bl.a. følgende tekst:
"Som ny abonnent på Spis Bedre DK sender vi dit første magasin så snart vi har registreret og godkendt din bestilling. Din præmie sendes ca. 6 uger efter at vi har registreret din betaling".
Gad vide, om de stadig er igang med registrering og godkendelse, da jeg stadig ikke har set noget til bladene. Ved godt, at der har været et par helligdage, men internet-butikker plejer nok at være hurtige til at levere - derfor bestilte jeg denne vej og gik ikke ind i en butik og købte bladet.
fungerer nemt og der leveres bekvemt
Bestilte 3 blade som gaveabonnementer. Det er dejligt nemt, at man kan give en bladgave, som bliver sendt til gavemodtageren, uden at de når gaveabonnementet ophører, skal gøre noget for at stoppe med at være abonnement. Jeg kunne dog ønske at der kunne betales direkte med betalingskort og at man så kunne få at vide hvornår det første blad ville lande hos modtageren
Fungerer perfekt
Jeg har brugt Bladkiosken.dk gennem flere år og har kun positive ting at sige. Man kan altid finde et godt tilbud, hvis man har lyst til at prøve et nyt blad.
Har aldrig oplevet problemer mht bestilling - eller senere opsigelse, via magasinets egen website.
Kan varmt anbefales.
Langsomt
Jeg bestilte den 19 april 3 blade af Wendy, men jeg har ikke set noget til dem.
Mon jeg får dem?

Besværlig , langsom og gammeldags
Jeg ville afmelde et blad , men det kunne jeg ikke på Bladkiosken , hvorfor jeg blev henvist til det pågældende blads hjemmeside ! Her fremgik det, at jeg ikke kunne maile (😳) , men ringe ma - fre mellem 10 og 12 😯😧 Da det ikke er lykkedes, har jeg måttet ty til den gammeldags, langsommelige og dyre post 😁At man ikke kan maile er totalt uforståeligt , samtidig med at tidsrummet at ringe i meget kort !!
Anne Nielsen

Besvarelse fra Bladkiosken.dk
Service & kvalitet = Super god & troværdig forretning.
Den perfekte gave til manden der har alt, hos bladkiosken kan man finde noget for enhver smag og købe et lækkert gave abonnement, har lige givet min mand historie abonnement for et år, han blev vildt glad det samme gjorde jeg.
Rigtig god læselyst.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.