Jeg kan kun igen slå fast at BLADKIOSKEN er FORMIDABLE !! Jeg har snart brugt Bladkiosken i adskillige år og har udelukkende godt at sige - og så har de blade man ellers kan have mere end blot svært... Se mere
har købt en sending bøger. på plussiden er den billige pris og hurtig levering.bøgerne blev bestilt søndag aften og leveret fredag.de små minusser er den høje medlemspris som hurtig kan æde besparelse... Se mere
På bladkiosken finder man på en og samme side en overskuelig samling af diverse magasiner og blade. Jævnligt sendes en inspirerende mail med formidling af diverse bladtilbud, som jeg sjældent selv vil... Se mere
Hvis man benytter sig af deres tilbud og melder sig ind , siger man ja til et medlemskab der koster kassen og hører intet fra dem . Inden man har tænkt sig om hæver de hvert kvartal et beløb for me... Se mere
Dansk webshop med alle dine favorit magasiner og ugeblade 🛒Shop blandt 3.200 magasiner og ugeblade - spar op til 90% ved at handle på Bladkiosken.dk. Til job, fritid eller som gave.
Skovly Mark, 2840, Holte, Danmark
- 70209988
- info@bladkiosken.dk
- www.bladkiosken.dk
Noget værre bøvl
Ordre 1004.
Opdatering:
Jeg fik hurtigt svar på min anmeldelse, og har nu siden forsøgt at nå til "kundeservice" på telefon (jeg har jo mailet til dem for næsten en måned siden og ikke fået svar). Jeg har ringet indenfor normal åbningstid 5 gange 3 forskellige dage og hver gang kommer der bare et klik som om jeg er viderestillet til en totalt anonym telefonsvarer.
-----
Mit abonnement startede i april og jeg har allerede skulle rykke for manglende blade 8 gange, og mangler stadig 3 numre. Jeg skrev sidst og rykkede for2 uger siden og har ikke fået svar. Jeg tænker efterhånden at det ville være nemmere bare at få pengene tilbage for de manglende blade og den resterende abonnementsperiode (men det får jeg jo nok ikke lov til).

Under al kritik
Jeg returnerede det BURDA 05/2022 (99 kr.), som jeg købte gennem Bladkiosken. Jeg bestilte 04/2022. Efter timers besvær med telefon og skriverier, fik jeg anvist en returmetode (50 kr.), som skulle ske til Bladkompagniet med besked til jer.
Forsendelsen er netop kommet tilbage til mig med besked om, at den ikke vil modtages!
Nu giver jeg op.
Super nemt og overskueligt
Super nemt og overskueligt. Alt på ét sted. Og mega smart gaveide. Og praktisk har sitet været brugervenligt og let at overskue.
Virkelig godt koncept
Virkelig godt koncept, meget nemmere end at køre rundt og lede efter de niche magasiner som jeg har brug for.
U-hyggekryds
Jeg har købt online abonnement og betalte på forhånd for tre x 2 blade og ønskede med det samme at opsige mit abonnement. Jeg fik efterfølgende en faktura på de blade jeg allerede havde betalt og desuden besked på at jeg ikke havde opsagt mit aboment. De havde kun registreret at jeg ønskede at opsige det ene. De rettede det delvist (uden at beklage fejlen) og beder nu igen om betaling af det tredje blad. Så mit råd er at i gemmer jeres kvitteringer, læser det med småt og gemmer jeres e-mail korrespondance. Eller endnu bedre at i køber jeres blade i en hyggelig kiosk i stedet.
Svar på kommentar fra bladkiosken:
Når man handler med bladkiosken.dk så køber man fra en masse andre forhandlere med forskellige regler. Det er ikke tydeligt på jeres side så det vil jeg da gerne tilføje i min anmeldelse. Det har ikke været nogen god kundeoplevelse.

Besvarelse fra Bladkiosken.dk
Super kiosk og mega søde medarbejdere
For tidlig levering
Jeg har tidligere været fast kunde og fået leveret Anders And, Jumbobøger osv. og været godt tilfreds.
I år valgt jeg at købe et abonnement til et familiemedlem i julegave. I dag d. 23.12. får vedkommende så første blad. Det er bare ikke smart. Der ryger lidt af glæden i morgen når gavekortet pakkes ud.

Besvarelse fra Bladkiosken.dk
En del bøvl med første levring
Købt abonnement via nettet. Den del virkede fint.
WEB-siden og finde det man søger = * * * * * (5 stjerner).
Betaling = * * * * * (5 stjerner),
Levering = * * * (3 stjerner),
Produkterne = * * * * * (5 stjerner),
Levering ikke i uge 01-2018, som lovet ved bestilling. En del bøvl med første levringer, men nu går det fint.
maj 2017
Fejlen er rettet og min betaling er registreret. Det gik hurtigere end jeg havde forventet. Derfor denne ændring i stjernemarkeringen.
maj 2017, bestilt abonnement på Burda +, udkommer 2 gange årligt. Havde dårligt nok trykket godkend så var beløbet for 4 numre trukket på min konto, ikl. et dankortgebyr for et ganske almindeligt visa-dankort. Ikke kreditkort. Fik ikke apriludgaven men har nu modtaget det første blad for oktober 2017 med et girokort på det fulde beløb for 4 numre. Har jo allerede for 5 måneder siden betalt det fulde beløb til bladkiosken, så hvad har de brugt de penge til. Hvis jeg ikke betaler girokortet så vanker der et rykker gebyr på 100 kr. Det er tyveri ved højlys dag
Jeg er da ked af, at personen er på hospitalet. Men det ændrer ikke ved fakta. I øvrigt har jeg nu læst alle oplysninger igennem, og kan ikke finde en henvisning til en mail. Derfor opkaldet da jeg kom hjem fra arbejdet.

Har nu købt 3 forskellige abonnementer og alt fungerer glimrende
Jeg har nu købt 3 forskelige abonnementer (2 som gave og et til mig selv).
Det fungerer rigtig fint, og deres kundeservice er fremragende (jeg havde et spørgsmål om tidspunkt for levering). Kan kun anbefale det.
Blandet oplevelse!
En julegave til en bekendt i form af et 12 numres-abonnement på et blad + medfølgende løbetøj virkede som en rigtig billig og god idé - og det var det også! MEN, det var noget bøvl efterfølgende, da abonnementet bare fortsatte, hvorfor jeg kom til at hæfte for yderligere numre af bladet, hvilket naturligvis ikke var hensigtsmæssigt, da jeg kun var interesseret i at betale for selve julegaven - dårlig kommunikation fra Bladkiosken.dk's side. Jeg ønsker ikke at handle ved dem igen.
Hmmmm
Har bestilt og betalt abonnement til min kæreste over nettet start december
Efter at have læst anmeldelser er jeg nervøs for at abonnement ophører efter forventinger
Abonnement pludselig 150kr dyrere
Bestilte abonnement på blad opgivet som 12 nr for 349 kr modtager så opkrævning på 499kr - erkender en trykfejl men kan ikke løse/ refundere differencen - af "juridiske" grunde - lyder mærkeligt - vi andre der driver virksomhed kan da godt finde ud af det når vi har lavet " fejl" - uprofessionelt poul petersen
Gav et abonnement i Januar som gave - hun har stadig intet modtaget
Jeg købte et have-abonnement som fødselsdagsgave til min mormor i Januar måned - hun har stadig intet modtaget! Jeg har ingen information fået og lærte kun for nyligt, at hun intet har fået heller. Det er simpelthen for dårligt, når de skriver, at leveringen finder sted indenfor 4-8 uger! Ydermere, kan det være svært at vide, at det ikke er kommet frem, når det er et gavetilbud.
Ganske udmærket
Har nu 2 gange købt og givet et julegave abonnement på et kryds & tværs blad, og det har fungeret ganske upåklageligt. Det stopper automatisk efter 1 år, så mine forventninger er til fulde blevet indfriet.
Køb altid direkte hos leverandøren!!
Jeg bestilte (uden at vide det) mit magasin hos Bladkiosken i stedet for direkte fra Egmont. Havde jeg vist det, havde jeg ikke gjort det på denne måde. Jeg købte et juletilbud, med løfte om, at jeg ville modtage det første magasin uge 2. Egmont modtog bestillingen fra BK så sent, at de først kunne nå at sende magasinet fra uge 4. Det er simpelt hen for ringe - særligt når det er en gave!!

Godt og billigt
Vores levering har fungeret godt.
Pris passede som beskrevet og alle blade blev leveret til tiden.
jubiiii
Hold da ferie en god oplevelse. Jeg havde bestilt forkert, skrev til adm. og få minutter efter var der svar og lynhurtigt blev alt rettet til, som jeg ville have det. Ved min nye bestilling, var der også opfølgning. Jeg har virkelig følt mig velkommen. Der var første gang, jeg bestilte hos BLADKIOSKEN, men bestemt ikke sidste gang. Super sted.
abonnemtsophør er bondefangeri!!!
Der står når man køber abonnement som gave at det ophører automatisk ved udløbet. Når man så udfylder alle felter og som det sidste skal sætte flueben i abonnementbetingelser står der pludselig det modsatte, at abonnementet fortsætter ved ophør og skal opsiges med 14 dages varsel. IKKE I ORDEN !!!