Jeg kan kun igen slå fast at BLADKIOSKEN er FORMIDABLE !! Jeg har snart brugt Bladkiosken i adskillige år og har udelukkende godt at sige - og så har de blade man ellers kan have mere end blot svært... Se mere
har købt en sending bøger. på plussiden er den billige pris og hurtig levering.bøgerne blev bestilt søndag aften og leveret fredag.de små minusser er den høje medlemspris som hurtig kan æde besparelse... Se mere
På bladkiosken finder man på en og samme side en overskuelig samling af diverse magasiner og blade. Jævnligt sendes en inspirerende mail med formidling af diverse bladtilbud, som jeg sjældent selv vil... Se mere
Hvis man benytter sig af deres tilbud og melder sig ind , siger man ja til et medlemskab der koster kassen og hører intet fra dem . Inden man har tænkt sig om hæver de hvert kvartal et beløb for me... Se mere
Dansk webshop med alle dine favorit magasiner og ugeblade 🛒Shop blandt 3.200 magasiner og ugeblade - spar op til 90% ved at handle på Bladkiosken.dk. Til job, fritid eller som gave.
Skovly Mark, 2840, Holte, Danmark
- 70209988
- info@bladkiosken.dk
- www.bladkiosken.dk
Deres fragt er simpelthen alt alt alt for dyr
De tager fragt pris PR BOG! Alt det jeg troede jeg sparrede blev ædt op af fragt... og det fandt jeg først ud af after jeg havde købt medlemskab. Skuffende oplevelse - Det er simpelthen bare for ringe... Nu her 7 dage efter har jeg stadig ikke modtaget nogen bøger... Det kører bare (ikke) for bladkisken.dk

Sådan skal det gøres
Super professionel og hurtig betjening, både forsendelse, mail, indmeldelse og udmeldelse.
Tip top karakter herfra
Billig bog og hurtig levering
Absolut intet at klage over! Bogen blev bestilt i weekenden og var fremme tirsdag - det kan vist ikke gøres hurtigere med Postdanmark ;-)
Sløvt
Jeg bestilte en bog mandag kl. 14.30. Med lidt god vilje kunne de altså have afsendt den samme dag. I stedet valgte de at afsende den om fredagen, så jeg først havde bogen den efterfølgende mandag.

Julegave i sidste sekund
Bladkiosken.dk var med til at sikre svigerfars julegave i sidste øjeblik. Super service!
Glædelig jul
Sikrede fint bog-julegaver til en god pris. Bestilte d. 15. dec. og havde bøgerne d. 21. dec. Merry jul :-)
hvor bliver min bog af ???
Jeg bestilte en julegave den 17/12, som blev lovet levering inde jul, jeg har stadig ikke fået gaven og har ikke kunne få fat på bladkiosken, så hvis denne ikke får dem op af stole inden for et par dage vil jeg politianmelde dem.
Opdate
jeg har nu hørt fra dem og fået mine penge igen, men ændre dog ikke på at jeg manglede en gave juleaften

Bøgerne kom 2 dage efter bestillingen
Ingen problemer overhovedet. Tilgængelig hjemmeside og bøgerne kom 2 dage efter bestillingen (selvom det var juletid)
Bladkiosken rammer lige i hjertet
Man står der og skal give noget til sin mor her op til jul. Men hvad skal det være? Fordi hun har alting hedder de to øverste ønsker på hendes liste "Besøg af mine børn" og "Oplevelser sammen med mine børn". Hvis du selv har en mor, ved du nøjagtigt hvad jeg mener. Det er derfor Bladkiosken er så genial. Fordi jeg kan give min mor 6 Femina blade for kun 150,- Og så ved jeg at hver gang hun læser det tænker hun på at jeg har tænkt på hende. Det er da genialt!
Oveni hatten er det endda sådan at Bladkiosken sender en regning på giro. Det betyder at jeg ikke skal betale før jeg har fået løn til d. 1 januar. To fluer med et smæk!
Jeg gav min mor den samme gave sidste jul.
Det virker
Købte 2 artikler, Betalte med DK-kort.
Den ene desværre udsolgt, men det blev "auto-koorigeret" og pengene tilbageført.
Hurtig levering - ingen bøvl.
Her vil jeg handle igen
Super service og hurtig levering af bog. Opdatering hele vejen igennem og med track and trace er det rart at vide, hvornår forsendelsen ankommer.
Flot og hurtig levering af 2 bøger
2 bøger bestilt og leveret 2 dage efter. Det er bare som forventet
Kai
helt ok
Fin service,
ikke så meget at komme efter..
ventede dog liiiidt længe på respons så det er ikke top karaktér fra mig!
Men bestemt værd at bruge!
Smart koncept. Betaling direkte på sitet vil fuldende oplevelsen
Magasiner og blade er ofte noget man bestiller når en trist telefonsælger ringer og tilbyder et standard-abonnement, "specielt til mig fordi jeg tidligere har abonneret", som man så takker ja til...
Jeg har netop bestilt på bladkiosken.dk og det er da et yderst smart koncept. Dog er det ærgerligt at betingelser og vilkår ikke dækkes ind under samme tekst for div. magasiner, hvilket hurtigt kan give 10 forskellige betingelser, vilkår, opsigelsesmetoder og leveringsbetingelser.
Endnu et punkt der vil gøre bladkiosken.dk endnu bedre ville være mulighed for at betale direkte på sitet for de bestilte magasiner. Ofte smides girokort langt væk eller også glemmes de på bordet når man får disse.
Når man alligevel bestiller på sitet, hvorfor så ikke tilbyde betaling med det samme?!
4 stjerner for et næsten komplet setup! :-))
Super butik - men husk lige at tjekke prisen på udenlandske blade
Har tidligere været meget positivt stemt overfor bladkiosken.dk - men her til aften da jeg overvejede at købe abonnement på det britiske film magazin Empire - ændrede min holdning sig.
Bladkiosken tager 895kr for 12 numre, mens Empire selv tager 460kr for 12 numre leveret til DK
Bladkiosken har efterfølgende kontaktet mig og forklaret at de ikke kan skaffe bladet billigere, og at de derfor nu vil henvise folk til at købe dette gennem bladets egen side. Dette er super service, så derfor stadig 4 stjerner - men husk blot ved udenlandske blade lige at tjekke hvad du kan skaffe det til selv
------------------- gammel anmeldelse ----------------------------
Har købt flere abonnementer igennem bladkiosken, både til mig selv og til gaver. Hver gang har det faktisk været billigere gennem bladkiosken, eller også har der været et bedre velkomsttilbud.
Gode tilbud - god service
Har over et par omgange brugt bladkiosken til at give gaveabonnement og det fungerer glimrende.
God og hurtig svar på forespørgelser :-)
Det eneste rigtige sted at købe sine bøger og blade
Jeg har nu været fast kunde hos Bladkiosken i et par år, hvor jeg har købt abonnement på forskellige blade. Jeg har altid fået en super god service, problemfri, og det er ubetinget det billigste sted at købe blade - både på nettet og i den virkelige verden.
Jeg kan helt klart anbefale at handle i Bladkiosken.
Opdatering: Jeg er sidenhen også blevet medlem af Plusbog som de også har. Bøgerne sælges da vist med tab - det er som minimum Danmarks billigste bogpriser! :-o
DK's bedste bladkiosk
Jeg har gennem flere år tegnet abonnementer gennem bladkiosken.dk. Specielt bil- og boligblade og nu vil min søn gerne abonnere på GOAL! Jeg vil - som altid - vælge at tegne mit abonnement gennem bladkiosken, da jeg aldrig har oplevet andet end fremragende service, (nyeste) blade til tiden og gaver, når jeg har betalt den første faktura.
Jeg bruger også bladkiosken til at abonnere på "nye på markedet blade" i DK og udlandet, da bladkiosken altid er opdateret med de nyeste blade. Bo Bedre er fx langt fra det eneste boligblad ligesom der også findes mange forskellige bilblade.
Slutteligt ville jeg aldrig tegne et abonnement på et udenlandsk blad gennem en udenlandsk portal men til hver en tid vælge en dansk anerkendt udbyder af udenlandske blade. Det giver både tryghed og sikkerhed i relation til fx betaling og leverance.
Tror da lige dette er en butik efter min smag.
Enkel i designet, sjov at handle i og ikke mindst prisbillig. Kan man ønske sig mere!!
Professionelt og lækkert gennemført.
Noget for alle os nørder der bare er tilhængere af glittet papir, og fede billeder.
Hurra for Bladkiosken.
Erik Andersen
BLADKIOSKEN.DK
En fremragende mulighed for at få et overblik over markedet for magasiner uden at skulle ind på en banegård.
Mange magasiner (også udenlandske) og mange tilbud.
Også god, hvis man savner en gaveide.
Har brugt den nogle gange, og det er gået glat hver gang.