Jeg kan kun igen slå fast at BLADKIOSKEN er FORMIDABLE !! Jeg har snart brugt Bladkiosken i adskillige år og har udelukkende godt at sige - og så har de blade man ellers kan have mere end blot svært... Se mere
har købt en sending bøger. på plussiden er den billige pris og hurtig levering.bøgerne blev bestilt søndag aften og leveret fredag.de små minusser er den høje medlemspris som hurtig kan æde besparelse... Se mere
Hvis man benytter sig af deres tilbud og melder sig ind , siger man ja til et medlemskab der koster kassen og hører intet fra dem . Inden man har tænkt sig om hæver de hvert kvartal et beløb for me... Se mere
Dansk webshop med alle dine favorit magasiner og ugeblade 🛒Shop blandt 3.200 magasiner og ugeblade - spar op til 90% ved at handle på Bladkiosken.dk. Til job, fritid eller som gave.
Skovly Mark, 2840, Holte, Danmark
- 70209988
- info@bladkiosken.dk
- www.bladkiosken.dk
bladkiosken nemt og overskueligt
At købe abonnementer på magasiner er super nemt. Du vedhæfter kun for hvad der står under det enkelte magasins abonnementbetingelser. Jeg har i mange år brugt bladkiosken til at finde gode tilbud på magasiner og der har aldrig været problemer. Og dog en enkelt gang fik jeg ikke tilsendt min velkomst gave men fik aldrig brokket mig over det og er lidt itvivl om hvorvidt det er bladkiosken der sender velkomstgaverne ud for de enkelte magasiner.
Vældig fin og hurtig betjening
Dejlig overskuelig hjemmeside, nemt at sammenligne magasinerne og blive inspireret.
Skøn overraskelse.
Fantastisk ...intet mindre. har lige modtaget første blad ud af 12 af min gave pakke af Isabella, dejlig måde at få en gave spredt ud over hele året. En god måde at give en gave på.
Inspirerende oversigt på magasintilbud
På bladkiosken finder man på en og samme side en overskuelig samling af diverse magasiner og blade. Jævnligt sendes en inspirerende mail med formidling af diverse bladtilbud, som jeg sjældent selv ville have stødt på. Jeg har benyttet mig af disse tilbud med stor tilfredshed adskillige gange. Der følges altid op med statusmail på en ordre.
Kritik af bladkiosken.dk - men firmaet følger op på utilfredse kunder!
Bladkiosken.dk
For fem dage siden skrev jeg blandt andet:
"Tilsyneladende blev jeg– uden selv at vide det - medlem af en abonnementsordning med månedligt medlemsgebyr, da jeg den 25. maj købte en bog hos den boghandler, som på bogpriser.dk var billigst. /.../
Jeg føler mig i ekstrem grad bondefanget.
Er det virkelig lovligt, det som firmaet her gør?"
Men i dag er jeg blevet ringet op af en venlig medarbejder fra firmaet, som beklager, at jeg har følt mig dårligt behandlet af dem, og som tilbyder, at jeg pr. dags dato kan blive løst fra mit abonnement. Det giver et andet og noget mere positivt indtryk af firmaet: Jeg er glad for opfølgningen, og sidder så bare tilbage med en undren over, hvor i købsforløbet det er, at Plusbogsbetingelserne skal tydeliggøres, så en rimeligt erfaren bogkøber som jeg ikke overser, hvad det er jeg siger ja til.
Men det regner jeg med, at firmaet selv analyserer videre på, så de undgår flere vrede anmeldelser som den, jeg nu modererer.
vh Gunnar Jørgensen
OK netboghandel
Langt, langt billigere bøger kan strække tålmodigheden ved levering. Fragtpriserne er urimeligt høje for nye købere, men falder betragteligt ved længere tids "medlemsskab" til et acceptabelt niveau.
Fungerede fint for mig
Bestilte et abonnement, fik bekræftelse samme dag og det første blad kom som lovet 3 uger efter. Lige efter bogen - kan kun anbefale Bladkiosken.
ps: Kan ikke helt forstå de anmeldelser der ligger herinde.... Bladkiosken sælger kun magasiner og ikke bøger - så vidt jeg kan se....
Bondefangeri
Hold jer langt væk fra Bladkiosken, de er de største banditter.
Tænk at vil drive forretning på den måde
Jeg har lært flere ting efter at have handlet med plusbog/bladkiosken.
Først tjek Trustpilot hvis du er ved at handle et sted du ikke kender og har stedet anmeldelser som her så lad være med at handle.
Som de øvrige indlæg mener jeg også at indmeldelseproceduren ved første bestilling er uklar og forvirrende og man bliver bondefanget, men ok jeg havde ikke læst grundigt nok på betingelserne og må derfor betale et tre måneders "medlemskab".
Da jeg ikke ønskede dette medlemskab afmeldte jeg naturligvis dette der følger også en bekræftelse og jeg tror alt er ok, men nej tre måneder efter kan jeg se at der endnu engang er trukket for nye tre måneders medlemskab.
Efter at have henvendt mig om denne fejl fra Plusbog/bladkiosken vil de nu ikke betale pengene tilbage og hævder at jeg to minutter efter afmelding, tilmeldte mig igen.
Så mit råd er lad være med at handle her, det er tilsyneladende også besværligt at melde sig ud.
Lad være!
Først og fremmest var leveringen meget lang, dernæst bliver der ikke oplyst godt nok om at de trækker 207 kr fra din konto efter 3 måneder hvis du ikke afmelder dit abonoment inden for 7 dage. Dette er langt fra klart. Lort på lort.
Kun ROS herfra...
Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at forstå de mange negative anmeldelser af Plusbog/Bladkiosken. Personligt er jeg meget tilfreds, ja faktisk ret imponeret over den perfekte service, jeg har modtaget. Jeg købte 4 bøger sent onsdag aften, og allerede i morges (fredag) kom pakken med de bestilte varer. Indpakningen var bare tip-top i orden, så nu er jeg den meget glade ejer af fire bøger, som jeg længe har ønsket mig :-) Alle handels- og købebetingelser står jo klokkeklart beskrevet på hjemmesiden, og IKKE "i smat" som nogle ellers påstår. Jeg fatter ikke, hvorfor man ikke lige vil bruge to minutter på at sætte sig ind i de klare regler, der står, inden man køber. Jeg føler mig overhovedet ikke snydt og har ikke betalt en eneste krone mere, end det der er aftalt. Hele konceptet med at skulle købe sig til et abonnement virker umiddelbart måske ret bøvlet, men det er det slet ikke. Faktisk synes jeg, der står en grundig og let-forståelig beskrivelse af, hvad man binder sig til og hvordan man kan opsige sit abonnement m.v.
Det korte af det lange er, at jeg er en meget tilfreds kunde, som varmt kan anbefale Plusbogen/Bladkiosken til andre. TUSIND TAK for at give en som mig - som ikke har råd til at give vanvittige 299 kr. for en ny bog! - en unik mulighed for at erhverve mig lækre bøger til fantastisk lave priser. Alene på dette ene køb har jeg sparet flere hundrede kroner, selv når porto og abonnement er regnet med :-)
Meget bedre end at abonnerer hos de almindelige bladdistributører
Har lige været inde og læse anmeldelser på Bonniers og her er der virkelig noget at være bekymret for. Jeg har abonneret på aktiv træning, Goal, Olivia, m.fl. gennem Bladkiosken og både tegning og opsigelse har fungeret upåklageligt. Måske er jeg også genial? :-)
Pas På - du lokkes ind i abonnement
Jeg skal ikke udtale mig om, hvorvidt man kan gøre så. Men ved at bestille en bog, bliver du automatisk abonnent. OG derefter trækker de automatisk på det kreditkort du har opgivet , ca. 200 kr. for 3 måneder. Du får IKKE en selstændig faktura hvor det er forklaret eller en mail der bekræfter det her. Det står åbenbart med småt i betingelserne.
Det er ikke, hvad jeg forvnter - uagtet om det måtte være lovligt eller ej.
Bondefangeri og elendig betjening
Ikke alene er der tale om bondefangeri, som andre også nævner mht ekstraudgifter skrevet med småt, de yder også en elendig (langsom) service. Jeg bestilte nogle bøger som julegaver den 14.dec modtog dem først lige inden nytår.
Jeg vil aldrig benytte firmaet igen, og jeg vil kun anbefale alle andre at holde sig væk.
Jeg må være genial ?
Jeg bestilte en bog, den kom øjeblikkeligt, solidt indpakket og til korrekt pris. Men jeg kan se, der er andre, der har problemer med at sætte krydser de forkerte steder, det oplevede jeg bare ikke.
Lave priser lokker dig i langt abonnement.
Bladkiosken anbefales IKKE
Ved snedig list narrer bladkiosken med rigtig lave priser kunder i butikken - når du forlader butikken har du en bog og et medlemsskab af en bogklub. Et medlemsskab som man ikke har ønsket og som man ikke ønsker at være medlem af - det viser sig at man ved accept af handel også har accepteret medlemsskabet - men det står med småt og springer ikke i øjnene. Man forventer at der står det sædvanlige i betingelserne hvorfor man hovedløst trykker på ja-knappen - men det gør der så ikke - De er smarte - De binder dig til minimum 3 måneders medlemsskab, hvilket gør din billige bog RIGTIG dyr.
Selv i den 14 dages lovfri fortrydelsesperiode vil de ikke annullere medlemsskabet, hvilket jeg anser som rigtig dårlig stil.
Ikke i orden - deres lave priser giver dem hits på google, men virkeligheden er en anden.
Køb aldrig bog her!!
Jeg har ganske enkelt kopieret en af de andre anmeldelser, der er her på Trustpilot, for det kunne have været mig der skrev det:
Uanset hvad man bestiller hos dem, bliver man opkrævet 3 måneders
abonnement 207,- DKK , et vilkår der er gemt godt grundigt væk ved bestilling af bøger+ blader. Det betyder samlet at man ikke spare nogen penge ved at handle
herigennem. Og samtidigt står man tilbage med følelsen af man lige er blevet svindlet, godt og grundigt !
Undrer mig meget over at jeg går på Bladkiosken.dk og bestiller bog - og bliver meldt ind i plusbog.dk. Hvis det ikke er bondefangeri, så ved jeg ikke hvad det er.
Denne metode er meget ugennemsigtigt og tangere til svindel og bondefangeri.
Jeg vil aldrig bruge denne hjemmeside mere, og vil aldrig anbefale det til nogen!
Intet positivt herfra!
Plusbog.dk er en internetbutik, der fører bag lyset. Når du bestiller en bog, indvilliger du i at betale 19 kr. for medlemsskab den første uge - de glemmer bare lige åbenlyst at nævne, at efter denne uge, bliver der automatisk trukket 207 kr. for kvartalsmedlemsskab. - Ja, det står på siden, men det er gemt og grundigt væk! I deres "69 kr. om måneden i medlemsskab" glemmer de samtidig lige at nævne, at der betales kvartalsafdrag - derfor de 207 kr. på én gang!
- Og når man så ringer ind efter 45 minutters ventetid, som fattig studerende, der bare ville give sin far en god julegave, får man at vide, at deres hjemmeside ikke er beregnet til julegavekøb, da de dermed ville tabe en masse penge. Jeg kunne ha' købt denne bog i en boghandel for 300 kr., men er nu endt med at betale over 400 kr.! Da jeg tænkte, at jeg ikke ville melde mig ud før, jeg modtog bogen, er jeg endt i denne situation og står nu med en konto, der er gået en hel del i minus og da det i forvejen er svært at leve for en lav SU, er det her absolut ikke sjovt...
Lave priser på bøgerne
Det er første gang jeg har handlet hos Bladkiosken.dk, men blev lidt skuffet over den lange leveringstid ca. 6 dage.
Jeg kontaktet kundesupporten, efter 11 min ventetid,kom jeg igennem, men hun kunne ikke oplyse hvornår jeg ville modtage bogen, ikke godt nok.
Værste oplevelse nogensinde...Hold jer langt væk herfra.
Det er simpelthen den værste netbutik nogensinde. D. 16/12-2012 bestilte jeg nogle bøger. 4 stks (hvoraf den ene først udkommer d. 7/1-2013, så den kan forståeligt nok ikke komme). Jeg skrev og spurgte ved bestilling, om det ville være muligt at modtage bøgerne inden juleaften, når jeg nu bestilte 8 dage før, idet jeg skulle bruge dem som gave, og jeg jo her på trustpilot havde læst utallige dårlige anmeldelser (men desværre ikke nu lyttet til alle rådene om at holde sig langt væk, man håber jo at man er een af dem som har fået acceptabel behandling...bare denne ene gang). Jeg fik svar fra en medarbejder, at hun personligt havde ekspederet ordren selvsamme dag, så det så ud til at skulle lykkes). 2 dage efter. var de stadig ikke kommet, og ved ordren stod der stadig "ekspederes"...Jeg skrev og rykkede, og gjorde opmærksom på at ved bøgerne, da jeg bestilte dem, stod der 2-3 dages levering...men de var stadig ikke kommet, og hvornår jeg kunne forvente de kom, for nu var der altså "kun" 6 dage til juleaften. Jeg fik svaret, at den ene bog ikke var kommet fra lageret, men de ville sende når den var kommet. Jeg har haft en del med købeloven og lov om visse forbrugeraftaler at gøre, så ved den ikke er holdbar. Bla. fordi som jeg så skriver tilbage til dem, at lovet leveringstid ikke er overholdt OG derudover skal man jo betale et porto-gebyr pr. bog, hvilket jo i sig selv ikke giver dem ret til at tilbageholde andre bøger, når en ikke er kommet fra "lageret". Der er intet som har været til hindrer for dette, de kunne sagtens have været sendt...portoen er jo betalt. OG så kunne de have eftersendt den tredje som ikke var på "lager". Når de havde informeret om at de ikke ville være i stand til at levere til tiden og om jeg ville acceptere dette...men deres mail-korrespondance er helt uacceptabel, de svarer ganske enkelt ikke. Jeg skrev, som nævnt, sidste mail for 2 dage siden, hvor de blev gjort opmærksom på deres, mildt sagt. "fejl" og har INTET hørt fra dem... Nu er det så juleaften og jeg har ikke nogle bog-gaver at give til 3 personer....simpelthen dårligste net-butik nogensinde.. Og skægt nok, ja så kunne de sagtens "finde ud af" at trække de 19,- kr. for plusmedlemsskabet, ja næsten inden man fik trykkede "godkend". Så nu ser jeg hvad der lige sker, og kompensation skal man nok heller ikke regne med fra dette "sted", de kunne ikke bekymre sig mindre. Men det er vist ved at være oplagt, efter alle de utallige dårlige erfaringer fra andre kunder, at Bladkiosken ses godt og grundig efter i sømmene. Så HOLD jer LANGT væk. Som en anden skrev...Lyder noget for godt til at være sandt, så er det garanteret heller ikke....kloge ord jeg skulle have taget bogstaveligt, desværre...Jeg håber alle andre får en rigtig glædelig jul...