1. Leverandør af optændingsbrænde

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Blåkilde Brænde, Hurtigt, nemt og billigt brænde direkte til dig på hele Sjælland

2,7

Under middel

Hvad sker der for Blåkilde Brænde?

Jeg aner ikke, om jeg får det brænde, jeg har bestilt. Først var de flinke til at aflyse, fordi de ikke kunne levere på det aftalte tidspunkt. Så blev det aflyst en gang til. Men så hørte jeg intet, og nu kan jeg ikke få fat i firmaet. De eksisterer ikke på den adresse på Avedøreholmen, der står på hjemmesiden. Ingen af de numre, jeg ringer til, bliver taget, og jeg får heller ingen svar på en mail, jeg har sendt. Så nu finder jeg en anden leverandør. Ejendommeligt...

21. maj 2015

Godt

Kommer til aftalt tid, en rigtig god kvalitet uden smuld og affald, vil købe der igen.

8. april 2015

Jeg fattes ord

Vil give nul stjerner men må tage en i mangel.
Før sommerferien skriver jeg på deres kontakt info om brændet er klar til brug i kommende fyringssæson.? De forsikrer mig dagen efter, at det kan bruges i fyringssæsonnen 2014/2015.
Tager så på ferie, og da jeg igen er hjemme, sender jeg en ordre af sted. Spørger hvornår de kan levere. De siger d. 14.08.14.
Dagen før ringer Blaakilde og lægger besked på vores tlf.svarer, at de kan levere i morgen - altså d. 14.08.14.
Vi arrangerer det sådan, at en af os er hjemme, men ingen kommer.
Jeg kommer hjem fra job kl. 14.30 og giver dem frist til ca 15.15,hvor jeg ringer og herefter skriver jeg, at vi fortsat venter, og hører om de kommer. Lægger tlf.nr. ved, og de ringer og siger, at de har banket hele dagen på deres lastbil, men at de kommer dagen efter d. 15.08.14 ca ved 11-tiden.
Vi tager endnu engang fri fra arbejde, er hjemme i ordentlig tid, venter, men hører stadig intet. Først kl. 15.30 ringer de og siger, at de ikke kommer, men at de nu har fundet fejlen på lastbilen.
Ved samtalens afslutning siger de, at de kommer til vores by mandag med anden leverance, og vil også kunne levere til os, men vi takker nej, vi kan ikke blive ved med at tage fri fra job og vente forgæves.
Dermed opfatter vi aftalen som misligholdt, og da vi ikke aftaler noget nyt, opfatter vi det som en brudt aftale og dermed skal vi ingen brænde have. Men nej,
Blaakilde sender så i dag en mail, og spørger om vi skal annullere ordren, og ja det skal vi helt bestemt
Jeg er rasende, og vi er enige om, at dem vil vi aldrig handle med igen og de kan slet ikke anbefales.
Har heldigvis ikke betalt noget - det er det eneste positive i den sag.

19. august 2014

Ingen reaktion

Bestilte brænde 21. Juni. Modtog dagen efter ordrebekræftelse med leveringsdato den 2. Juli. Herefter sker der ikke mere. Ingen levering, intet svar på gentagne henvendelser.
Har nu annulleret ordren! Heldigvis ingen forudbetaling...

8. juli 2014

Dårlig kundeservice

Ville lige ringe og forhøre mig om noget, da jeg overvejede at lægge en speciel ordre hos firmaet. Blev mødt af en relativt vred tone, der fortalte mig, at han havde tid på mandag.

Ikke et sted hvor jeg ville lægge en ordre.

29. marts 2014

Uansvarlige og utroværdige

Vi bestilte endnu et læs brænde fra dem. Det blev leveret, men desværre kørte deres vognmand et kloakdæksel i fortovet i stykker og efterlod det mandsstore hul u-tildækket med et fald direkte godt 2 meter ned i kloakken - det var ikke rart at opdage da vi kom hjem i mørket! Ikke så meget som en note til os om det. Da vi henvendte os sagde de vi måtte få det lavet og det så gik på deres forsikring. Nu godt et år efter har de stadig ikke betalt de 5-6000 det kostede kloakmanden at reparere inddækningen, de svarer ikke på vores utallige henvendelser på mail og når man snakker med dem pr tlf viser det sig de ikke har gjort noget af det de lovede sidst man snakkede sammen. Så en irriterende sag at have brugt meget tid på og som nu ender med at domstolene får sagen (sagen er iflg advokat/dommer ret simpel og åbenbart ikke til diskussion at de skal betale, men tåbeligt at blåkilde nu skal retsforfølges for at vi kan få det afsluttet).
Så der handler jeg ikke igen, og vil kraftig anbefale alle at holde sig langt væk fra et firma man ikke kan regne med hvad siger, og ikke engang gider svare når du henvender dig.

27. maj 2013

Holder ikke aftaler

Heldigvis skal man først betale ved levering, for ellers ville skuffelsen være større! Bestilte nogle rummeter brænde, og fik en mail retur med leveringsdato. Dagen kom men det gjorde Blåkilde ikke! Hen på efter middagen prøvede vi på at kontakte Blåkilde, men ak.
Konklusionen er at man måske ikke bliver snydt, men der er en chance for at blive slemt skuffet.

10. august 2011

De leverede aldrig trods adskillige løfter

Bestilte brænde hos dem. Vi aftlate en leveringsdato. De kom aldrig. Jeg ringede, og der var mange dårlige undskyldninger. Ny leveringsdato aftalt. De kom aldrig. Jeg ringede...igen. De lovede levering samme dag om aftenen. De kom aldrig. Magen til amatører skal man da godt nok lede længe efter. Hold dig langt fra dem.

17. september 2010

Er dette din virksomhed?