Jeg fattes ord
Vil give nul stjerner men må tage en i mangel.
Før sommerferien skriver jeg på deres kontakt info om brændet er klar til brug i kommende fyringssæson.? De forsikrer mig dagen efter, at det kan bruges i fyringssæsonnen 2014/2015.
Tager så på ferie, og da jeg igen er hjemme, sender jeg en ordre af sted. Spørger hvornår de kan levere. De siger d. 14.08.14.
Dagen før ringer Blaakilde og lægger besked på vores tlf.svarer, at de kan levere i morgen - altså d. 14.08.14.
Vi arrangerer det sådan, at en af os er hjemme, men ingen kommer.
Jeg kommer hjem fra job kl. 14.30 og giver dem frist til ca 15.15,hvor jeg ringer og herefter skriver jeg, at vi fortsat venter, og hører om de kommer. Lægger tlf.nr. ved, og de ringer og siger, at de har banket hele dagen på deres lastbil, men at de kommer dagen efter d. 15.08.14 ca ved 11-tiden.
Vi tager endnu engang fri fra arbejde, er hjemme i ordentlig tid, venter, men hører stadig intet. Først kl. 15.30 ringer de og siger, at de ikke kommer, men at de nu har fundet fejlen på lastbilen.
Ved samtalens afslutning siger de, at de kommer til vores by mandag med anden leverance, og vil også kunne levere til os, men vi takker nej, vi kan ikke blive ved med at tage fri fra job og vente forgæves.
Dermed opfatter vi aftalen som misligholdt, og da vi ikke aftaler noget nyt, opfatter vi det som en brudt aftale og dermed skal vi ingen brænde have. Men nej,
Blaakilde sender så i dag en mail, og spørger om vi skal annullere ordren, og ja det skal vi helt bestemt
Jeg er rasende, og vi er enige om, at dem vil vi aldrig handle med igen og de kan slet ikke anbefales.
Har heldigvis ikke betalt noget - det er det eneste positive i den sag.
19. august 2014