Bkk Thai Anmeldelser

2,3

Ontzettend slechte ervaring Bestelling is nooit bezorgd. Heb 20 (!!) minuten telefonisch in de wacht gestaan totdat er werd opgehangen omdat ze hun sluitingstijd in gingen. Ik moet nog aan achter... Se mere

Vanwege vaak eindeloos lang wachten eerst maar eens even gevraagd hoe lang het zou duren. Antwoord 5 á 10 minuten want het was niet zo druk. Na 20 min vroeg de medewerkster of ik mijn bankafschrift wi... Se mere

Super lekker gegeten Ik begrijp deze recensies eerlijk gezegd niet! Het was snel bezorgd en de porties waren ontzettend groot zeker met twee mensen van kunnen eten. Knapperige groentes, mals vlees... Se mere

Wat een oplichterij! Bestel hier niet! €80,- weg. Grote bestelling gedaan. Half zeven zou de bestelling bezorgd worden, 6 x poging iemand te bereiken. Telefoon wordt niet opgenomen. Uiteindelijk... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jammer!!

18:15 besteld, 45 min bezorg tijd. Afstand 900 meter bezorgkosten 3 euro. Ja het regende, maar 2 uur en 20 min wachten op 1 maaltijd. Pad Thai: noodles, 3 stukjes kip, ei en wat pinda. Geen groente! Vaak goed eten, nu zeer teleurgesteld!

19. maj 2024

Te weinig voor teveel

Voor 17:30 besteld. Stond 45 min te vroeg voor de deur.. voor 2 euro kroepoek besteld, zit er een zeer armzalig bakje pittige cassave bij.. voor 65 euro besteld. Krijgt echt bijzonder weinig. 2 jaar geleden was het nog ok..nu noooooit meer.. zwaar overprized

4. maj 2024

Super prijs/kwaliteit!

Haal hier vaker te eten, love it!! (En ik ben toch n behoorlijk veeleisende eter). Vooral voor de prijs/kwaliteit!
Ik laat het een enkele keer bezorgen maar haal het meestal zelf op, en dat gaat dan best snel (afhangende van het tijdstip natuurlijk). Tip; Ophalen is gewoon sneller dan leveren…

9. januar 2024

Waardeloze service en grote bek op de koop toe

Waardeloze service! Bestel hier niet mensen! Uren op je eten wachten, als t al ooit bezorgd wordt. En als je belt krijg je nog een grote bek ook. Als je naar de naam vraagt van degene die je te woord staat weigert hij dat te geven. En als je je geld terug wil moet je zelf allerlei acties ondernemen. Je moet maar zien dat je ooit terugkrijgt. NEVER NOOIT HIER BESTELLEN!!!!!

1. december 2023

heel goed maar kan toch beter

Amersfoort; Uitstekende smaak, mooi opgemaakt, zeer vriendelijk personeel met aandacht en uitleg voor de klant, goede prijs/kwal. Aanrader! Tips: gerechten in pan op een "verhoging": zet er een bv theelichtje onder om warm te houden. Dame Blanche mooier opdienen; (in een glas is echt niet te eten (morst aan alle kanten) en ziet er niet uit... ) Doe het ijs op schotel met rondom choco en top met room en choco versiering slierten. Verlichting: disco, moet je van houden. Stoelen: loei-zwaar en diepe zit, je komt er (70+) echt haast niet uit als je een uur gezeten hebt. Maar desondanks: wij gaan nogmaals!

12. november 2023

3 x een klacht ingediend via de mail, geen reactie

3 x een klacht ingediend via de mail, maar nooit reactie gehad. Bij deze nogmaals, hopende op een reactie en goede afloop.

Beste,

Ik wil een klacht indienen over deze bestelling. Wij bestellen vaak en veel bij jullie en normaal gesproken zijn we ook erg tevreden over alles, maar deze keer is het echt heel erg fout gegaan.

De pindasaus bleek op te zijn bij het afhalen van onze bestelling, erg vervelend want dit eten is met pindasaus veel lekkerder dan zonder. Er kon geen geld terug gegeven worden voor de pindasaus (terwijl jullie het niet op voorraad hebben), we konden alleen iets anders uitzoeken. Uiteindelijk hebben we gekozen voor vegetarische loempia’s, wij eten namelijk geen vlees. Dit meerdere keren benoemd. Bij het uitreiken vroegen we nog of het wel vegetarische loempia’s zijn en toen gaf de jongen aan dat het kiploempias zijn. We hebben dus nu 2 keer kiploempia gekregen, die we weg kunnen gooien, want we eten geen kip.

Ik zie graag een oplossing tegemoet. Wij zijn een goede klant - denken we - en verwachten dan ook zo behandeld te worden.

Ik hoor graag spoedig van jullie.

Groet, Charlotte

13. juli 2023

Ik bestelde zaterdag 17-4-23 bij BKK…

Ik bestelde zaterdag 17-4-23 bij BKK Thai in Nijmegen om 19.32 uur voor €41,22 twee gerechten; een tofugerecht en een kipgerecht. Pas om ca. 21.00 uur werden er twee gerechten bezorgd; een tofugerecht en een garnalengetecht. BKK was toen telefonisch al niet meer bereikbaar om aan te geven dat ik dit niet lust of had besteld. Zo heb ik ca. 20 euro betaald voor eten dat ik niet wil. Niet samen met mijn gast kunnen eten. Te lang heb moeten wachten. Mijn klacht niet aan het restaurant kenbaar kunnen maken vanwege telefonische onbereikbaarheid. Slecht!! Ik wil mijn geld terug!

17. juni 2023

Heel lekker gegeten

Heel lekker gegeten, aardige bediening, fijne sfeer, mooi ingericht restaurant. Leuke plek om met een groepje vrienden heen te gaan!

2. juni 2023

Waardeloos bedrijf!

Waardeloos bedrijf! Nadat we eten hebben besteld, afgerekend en het is afgeleverd, blijk ook een niet-besteld en niet-geleverd gerecht in rekening te zijn gebracht. Oké, met het afrekenen heb ik niet goed opgelet maar dat neemt niet weg dat we nu € 19,99 teveel hebben betaald.
Hierover met Bkk-thai Nijmegen gebeld en tot drie keer toe een mail gestuurd, echter zonder resultaat. Ze hebben helemaal niets van zich laten horen. Schandalig! Ik kan nu niet anders concluderen dan dat ik ben opgelicht! Ik zal hier NOOIT meer eten bestellen!

27. april 2023

Fijne sfeer maar heel erg zout eten

De ambiance is erg fijn. Toiletten zijn mooi en sfeervol. Het eten is veel en veel te zout. Bij de social deal zit een drie gangen menu. Maar dan heb je alleen een kaal hoofdgerecht. Bij het bestellen wordt en passant gevraagd wat voor rijst je daarbij wil hebben. Er wordt vanuit gegaan dat dat erbij hoort. Maar dat is niet zo. Muziek is lekker vind ik. Maar het zitten is lastig, de stoelen zijn heel erg laag. Niet voor herhaling vatbaar, vooral vanwege het veel te zoute eten.

27. april 2023

Ronduit schofterige eigenaar

Ronduit schofterige eigenaar. We zijn niet welkom vanwege rolstoel…. dat horen we letterlijk één dag van te voren van de eigenaar middels een mailtje… de reservering stond al 5 weken! En die was in overleg met BKK gemaakt om te bespreken of het toegankelijk was voor rolstoel… dat was geen probleem 5 weken geleden. En nu; “Het is onprettig voor het personeel en andere gasten” schreef de eigenaar… letterlijk omdat hij tafeltjes erbij wilde zetten zitten we in de weg met een rolstoel dus simpel gewoon 1 dag van te voren de reservering deleten en hij “hoopte dat we dat konden begrijpen.”

17. marts 2023

Heten met een haaraar in het eten

Haar in het eten. Zou fijn zijn als er iets meer geboden werd dan een excuus en dat je dit gerecht niet heeft te betalen. De hele avond verknalt en kots gevoel weegt nuet op tegen het gebodene. Eten qua smaak ok, niets bijzonders wel een mooie ambiance en het oersoneel aardig. Wel jammer dat het niet authentiek Thai food is.

2. marts 2023

Drama, onbetrouwbaar

Bezorgen duurt gemiddeld 3 uur. Eten niet compleet, maaltijd van 20 euro zat er niet bij! Niemand die daarna contact met je opneemt!! Eten zelf valt tegen, weinig groenten, veel te duur in verhouding en telefonisch slecht bereikbaar. Met klachten doen ze niks. Bestel hier niet!

29. december 2022

Ik heb vanavond om 18:30 uur besteld op…

Ik heb vanavond om 18:30 uur besteld op thuisbezorgd.nl, op de site stond 30-45 minuten bezorgtijd, nu 2 uur en 36 minuten later nog steeds niks ontvangen. Ik heb 20 minuten geleden gebeld en kreeg ik een onvriendelijk persoon aan de telefoon en dat ik zelf kon bedenken dat ze druk zijn en dat het eten over 5 minuten bezorgd moet zijn en toen hing ze zomaar op. Erg vervelend dat ik misleid ben, mijn dochter moet optijd naar bed want morgen moet ze optijd naar school

20. november 2022

Bestelling niet afgeleverd, optie terugbetaling gehad maar deze nooit ontvangen.

Op 5 juni een bestelling geplaatst van 45,46 euro (bestelnummer 76890) bij Bkk Nijmegen. Na meer dan 2 uur wachten, geprobeerd te bellen maar we kregen ze niet te pakken. Ook heeft mijn partner naar ze gemaild. We werden 3 uur later gebeld of we de bestelling nog wilden (inmiddels 22:00) of een terugbetaling. We hadden thuis inmiddels wat gegeten ivm het lange wachten, dus we kozen voor terugbetaling. Deze nooit ontvangen. Ook iemand gesproken die zei dat het teruggestort zal worden, maar is niet gebeurd. Echt de laatste keer dat we hier bestellen.

6. august 2022

Eten is heerlijk

Eten is heerlij! Levering duurt soms wel lang. Maar als je dat weet kan je daar rekening mee houden. Pindasaus is alleen echt TE pittig,erg jammer, was dat verpest het wel voor mij, echt niet te doen. Hopelijk doen ze daar iets aan.

25. marts 2022

Er dette din virksomhed?