Restaurant Sahara Anmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,3

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Al zo’n 10 jaar vaste klant bij Sahara

Al zo’n 10 jaar vaste klant bij Sahara. Voornamelijk om de pizza di mamma. In al die jaren ben ik nog nooit teleurgesteld! Altijd dik belegd en vol van smaak! Ook de bezorging is altijd goed. Top jongens ga zo door 👌👌👌👌👌

18. september 2026

Bedreigt door bezorger

Bezorger maakte een fout door een extra pizza te bezorgen. Voor wij het door hadden was hij alweer weg. Twintig minuten later stond hij weer aan de deur en eiste hij geld van mij. Toen ik aangaf dat niet te willen en de deur wilde sluiten, ramde hij met beide handen mijn voordeur open en stond hij in mijn hal. Mijn kinderen stonden achter mij en waren hier getuige van. Ik voelde me hierdoor (als vrouw alleen) bedreigd in mijn eigen huis. Het staat op camera. Het restaurant gebeld, maar zij namen geen verantwoordelijkheid en bleven achter hun bezorger staan. Zeer intimiderend en absoluut onacceptabel. Ik doe aangifte.

13. marts 2026

Sehr schlecht essen kalt und trocken…

Sehr schlecht essen kalt und trocken und Betrug Ich habe mit meinem familien dort este restaurant Sehr warm das ungesundlich für essen nicht sauber tisch war nicht sauber essen war nicht frisch und zeigte foto in google total anders arabische mit hand arbeiten .Es gibt keine Sterilisation mit warm wetter uner 31 Grad und Restaurant mit Grill keine Luft keine Klimaanlage bestimmt die essen Das Essen ist für Touristen im Touristengebiet giftig und gefährlich geworden plus die Preise ihrer hat uns geschtoöSie raubten uns die Bestellung, die schlecht, klein und ungesund war. Er nahm 60 Euro und lachte mit seinem Freund über uns und sprach sehr schlecht.
Wo ist die Aufsicht oder Gesundheitskontrolle in der Stadt Heidelberg und wie arbeiten 20 Arbeiter in einem kleinen, leeren Restaurant? Meine Erfahrung war zum ersten und letzten Mal schlecht diese Leute

30. juli 2024

Sahara’s Pasta: Een Thuisbezorgd Meesterwerk

Elke keer als de ‘Sahara’ pasta van Sahara Restaurant in Assen bij mij thuis wordt bezorgd, is het een feest. Deze pasta is niet zomaar een gerecht; het is een kunstwerk van smaken en texturen. Perfect al dente gekookt, met een rijke en aromatische saus die elke keer weer verrukt. De consistentie en kwaliteit van de bezorging maakt de ervaring telkens weer bijzonder. Sahara’s pasta is meer dan eten, het is een culinaire ervaring die je thuis kunt beleven. Echt een hoogtepunt voor elke fijnproever!

Nr.71😌

22. december 2023