Klage over Birkerød Apotek.
Jeg vil ikke sige jeg lever af piller, men de holder mig i live.
Jeg gør brug af en medicin liste, hvor min læge har angivet hvor mange piller jeg skal have og hvornår samt et lægemiddel navn.
Jeg har de sidste 20 år, jævnt lig kommet på Birkerød Apotek, men inden for de senest år har jeg aldrig kunnet få det lægemiddel som min læge har ordineret på min medicin liste.
På Apoteket spørger de venligt om jeg vil have et kopi præparat, det er lige så godt og billiger --- for de har ikke den originale medicin hjemme, de vil gerne bestille den hjem, men så skal jeg komme igen næste dag.
Da jeg ikke er så godt gående, så må jeg vælge kopi præparatet!
Nu er det, at jeg har balladen, hvis jeg har 3-4 kopier med hjem på en gang og skal sammenholde dem med min medicin liste og
vælger forkert, så er jeg mere på den end med på den.
Her blev jeg skide sur, for en gang har jeg forvekslet mine piller,
så jeg kom til at gå rundt med to store stolper, der gik flere uger før mine ben var normale igen.
Nu spørger jeg ekspedienten hvorfor de aldrig har den ordinerede medicin hjemme, når hun samtidig fortæller mig, at de har mindst 7-8 kopier af den samme medicin på lager, så det er ikke af hensyn til pladsmangel for så kunne de bare lade være med, at have så mange kopier liggende på lager.
De er flinke nok, for de fortæller mig, at jeg kan køre til Lyngby, Hørsholm eller Værløse, de har den ordinerede medicinen hjemme.
På Birkerød Apotek kan man kun få udleveret kopi medicin fordi ejeren kun tænker på hvor stor profit hun kan oparbejde. Så er det lige meget om lille jeg står og ikke kan finde ud af hvilke piller der nu skal erstatte originalerne.
Jeg har den seneste tid aldrig set den samme ekspedient mere en gang, men værre er det, at apotekeren har for et par år siden fået en meget stor bøde på trehundrede tusind kroner, for at fyre en medarbejder uden grund. Det er ikke noget sladder, for det stod i Rudersdal Avisen.
Jeg tror ikke, jeg er den eneste der har et problem og jeg er helt sikker på, at der er mange flere problemer som bare ikke har set dagens lys endnu.
Det ville være en god idé, at sætte Apotekeren under skærpet tilsyn.
Det er trods alt hjertemedicin jeg får, det kan gå grueligt galt!!!
Det aller bedste ville være, at tage bestallingen fra
hinde.