3,1

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Communicatie is niet het sterkste punt…

Communicatie is niet het sterkste punt van deze winkel. Als je een middag en een avond wacht op je bestelling die gaat arriveren en net voor de deadline een jolig af-berichtje krijgt dan snap je als bedrijf niet hoe het werkt. Het komt onbetrouwbaar over omdat ik voor het plaatsen van de bestelling heb gebeld en de verzekering kreeg dat de bestelling vlak voor mijn vakantie binnen zou zijn. Bij een product als mosselen is het uiteraard belangrijk dat ze zo snel mogelijk te water gaan. Als je daar een mail over stuurt dan trekken ze niet het boetekleed aan maar geven een omstandige reden van hun overmachtsituatie waar ik als klant geen boodschap aan heb. En vervolgens annuleren ze de order en krijg ik mijn geld terug. Als ze nu minder jolig waren geweest en mij op tijd even hadden gebeld was het heel anders gelopen maar ja het is niet mijn bedrijf en ik doe er geen zaken meer mee.

8. maj 2026

Duidelijke site, persoonlijk bedrijf.

Duidelijke site, goede info en de bestelling wordt persoonlijk gechecked en als er problemen zijn (verkeerde slakken besteld) worden die snel opgelost. Geen anoniem bedrijf maar persoonlijke aandacht voor de klant. Goede slakken ook, dit is mijn tweede aankoop bij ze.

7. maj 2026

ondeugdelijk ingepakt…

waterplanten zijn ondeugdelijk ingepakt en het is maar ten dele te achterhalen welke plant wat is, door het ontbreken van labeltjes. Bij het indienen van een klacht erover krijgt de vervoerder ten onrechte de schuld. Flauw. Dit bedrijf moet duidelijk de puntjes weer op de i zetten.

11. april 2026

Versturen producten met LOOD.

Flinke bestelling bij biovijver gedaan, waaronder bronmos. Het bronmos is een los plukje dat vast geclipt zit met een stuk buigbaar metaal. Voor de zekerheid toch maar even getest en het metaal is lood. 'k mag ze nu terug allemaal uit mijn vijver gaan halen.
Overal worden oude loden drinkwaterleidingen vervangen omdat die zoveel lood afgeven dat het drinkwater na slechts een paar uur in die leidingen zoveel lood bevat dat het niet meer aan de normen voldoet. En jullie sturen dan planten op met blokjes lood die jaren of decennia(!) lang lood gaan afgeven in mijn vijver? En dat voor een bedrijf met 'bio' in de naam? Dit is echt niet ok.

26. marts 2026

bedenkelijke manier van levering

pakket drijfplanten (grof hoornblad en krabbenscheer), oeverplanten en zoetwatermosselen besteld : de drijfplanten zaten samengeperst in een plastic zak en waren rot en gebroken en goed om weg te gooien, de oeverplanten hebben, op enkele na, het transport goed overleefd, 25 % van de zoetwatermosselen was dood bij aankomst

14. juni 2025

Geen slakken en mossels ontvangen

Geen slakken en mossels ontvangen, wel extra veel besteld voor gratis levering (boven 30 euro?! ofzo) maar dat betekent toch niet dat de slakken / mossels met een postzegel op hun huisje / schelp worden weggestuurd? waren niet meer te traceren, best zielig voor deze 20 diertjes...
communicatie over hoe dit op te lossen blijkt niet meer mogelijk, telefonisch niet maar ook de mails worden niet meer beantwoord... ze worden volgende donderdag opnieuw verstuurd, nieuwe neem ik aan. maar ik wil graag mijn geld terug, vrijdag ga ik op vakantie dus als dan de nieuwe zending wordt gestuurd gaan ze weer dood...

30. juni 2025

Biovijver levert goede kwaliteit…

Biovijver levert goede kwaliteit (onder)waterplanten. Zij herstellen ook op een klantvriendelijke manier als er plantjes niet aanslaan. Ik ben tevreden met het Glanzend Fonteinkruid, dat er weelderig bijstaat.

29. april 2025

Zeer goede webshop!

15 Poelslakken besteld en een krabbescheer (om op de minimale verzending te komen).

Goed verpakt, redelijk snel geleverd. Alle slakken leefden. Heb ze niet geteld maar het zouden er eerder 15 of meer zijn dan minder.

Goed bedrijf, ook goede communicatie over de mail. Ga zo door!

11. april 2025

Goed advies!

Goed contact gehad met de klantenservice. Goed advies gekregen. Producten waren snel binnen.

11. april 2024

Top bedrijf

Top bedrijf. Mooi assortiment, snel geleverd. Ik heb een flinke bestelling geplaatst en alles kwam netjes aan. Dat is vaak anders geweest bij andere partijen.

10. april 2024

misleidende advertentie

adverteert met: slakken koi vijver vriendelijk. Dus ik bestel 50 slakken voor 1 grote vijver met 1 koi: binnen 1 maand allemaal opgesnoept. Als ik bio vijver hierop aanschrijf is het antwoord dat de koi te groot is en dus worden de slakken wel opgegeten. Geen reactie op de vraag om de zaak af te wikkelen (bv restitutie of levering van mosselen die in een net wel overleven) nu ik meen dat de advertentie dus misleidend is.

10. juli 2023

Poelslakken in n paar natte kranten…

Poelslakken in n paar natte kranten versturen i.p.v in n bakje met water...natuurlijk is de helft dood bij aankomst,én versturen via post nl die dan ook nog de goederen op n verkeerd adres aflevert...ga dan maar es zoeken waar het pakket is!

19. maj 2023