Jeg har købt et kamera i Bingo Foto for første, eneste og sidste gang. Kameraet var skrammet da jeg fik det hjem, og forretningen nægtede at tage det på garantien til trods for at æsken ikke va... Se mere

1,4

Dårlig

En rigtig dårlig oplevelse.

Køber et fabriksnyt Nikon D 3200 camera, konstaterer at zoomen ikke virker, får det, byttet til et andet (nyt) camera, på dette camera skal beskyttelsesfilmen på bagsiden fjernes,og både sprog og dato/tid indstilles, det skulle det ikke på det første camera, det var indstillet da jeg tog camera,et i brug. Det var kun camera,et og objektivet der blev ombyttet, så nu er jeg i tvivl om batteriet også har været brugt og derfor ikke kan holde strøm lige så godt som et nyt.
Hvordan kan man finde på at sælge et brugt, defekt, camera til ny pris, ingen skal bilde mig ind at forretningen ikke viste at camera,et var defekt da de solgte det. Jeg handler aldrig mere i Bingo foto.

21. oktober 2014
Bingo Foto-logo

Besvarelse fra Bingo Foto

Kære Otto Wiberg Køldal
Vi er rigtig kede af at du synes at du har fået en dårlig oplevelse i forbindelse med køb af kamera hos os, især når vi havde opfattelsen af at vi havde ydet en god service overfor dig ved straks at ombytte det defekte kamera for dig, hvilket du også gav udtryk for ved at takke for god service, som var det sidste du sagde da du forlod forretningen i går.
For at tage det sidste først. Hvad skulle dog være vores incitament for at sælge et kamera, hvor vi er klar over at det overhovedet ikke virker, det vil jo ALTID komme retur igen og det eneste vi ville få ud af det er jo dårlig omtale og unødvendige omkostninger. Hvis vi var ude på at snyde dig, havde vi vel heller ikke ombyttet kameraet straks og uden at kny, men i stedet bare have sendt det til reparation, hvilket vi jo må i overensstemmelse med købeloven.
Vi er ret sikre på at grunden til at beskyttelsesfilmen og at dato var indstillet, må være at kameraet har været udstillet på hylden i forretningen. Det er noget som vi normalt gør kunderne opmærksom på i forbindelse med salget og det burde vi selvfølgelig også have gjort dig opmærksom på. Men ligesom at en bil udstillet hos en autoforhandler ikke gør at den er brugt, er dette også tilfældet med vores kameraer. Det er med garanti at ingen af vores kameraer har været brugt, hvilket vi også gør opmærksom på i vores handelsbetingelser, hvor vi skriver at vi IKKE tager kameraer retur hvor der har været isat hukommelseskort og taget billeder med!
Det er selvfølgelig din beslutning at du ikke længere vil handle med os, men som en ret lille forretning er det vigtigt for os at yde den bedste service og have et godt forhold til vores kunder, som selvfølgelig også skal kunne stole på os. Endnu engang beklager vi.
Med venlig hilsen Bingo Foto

Billigst og hurtig levering til Grønland

Ved telefonisk henvendelse var personalet hjælpsomme. Afsendt samme dag som bestilt. Momsen fratrukket prisen inden beløbet blev hævet på kontoen. Under en uges leveringstid til Nordgrønland. Og ja-- så var bingofoto for øvrigt bedst med prisen på det produkt jeg købte.

12. juni 2014

Nemt, hurtigt og høj service.

Blev bestilt søndag og afsendt mandag - og mit ønske om ændring af farve blev klaret pr. telefon mandag morgen på få minutter. Tilgængelige og venlige. Super pris.

4. juni 2014

Super service..

Kom til at købe et andet (og bedre) kamera til min datter i konfirmationsgave end det hun havde ønsket sig. Det var godt nok dumt. Hun vil selvfølgelig selv bestemme. Blev under telefonisk kontakt til Bingo Foto vejledt til at returnere kameraet og få mine penge retur. Det gjorde jeg og alt er gået hurtigt og smertefrit med rigtig god orientering undervejs fra Bingo Fotos side. Det er en meget tilfreds kunde, der netop har bestilt et nyt kamera til min datter hos Bingo Foto, - naturligvis!

27. maj 2014

Lynhurtig levering

Bingo Foto havde absolut den bedste pris på det kamera jeg var interesseret i. Jeg bestilte den søndag aften og fik en ordre bekræftelse samme aften. Varen blev leveret tirsdag formiddag. Varen var som bestilt og den var godt og forsvarligt pakket. Fakturaen var med i pakken. Bingo Foto kan anbefales.

15. april 2014

Jeg har i længere tid overvejet at jeg skulle ha nyt kamera og var meget i tvivl om det det skulle være spejlreflekskamera eller systemkamera - mit stop i dag blev i bingofoto på Frederikssundsvej i Kbh NV og der var svar på alle mine spørgsmål. Jeg er gået derfra med et kamera der passer til mine behov - og fik en go pris både på kamera og tilbehør og kan kun anbefale bingofoto til andre.

22. juni 2013

Glimrende handel...

Ud over at slås med GLS, der havde lavet en fejl med hensyn til levering, gik alt som det skulle.
Bingofoto.dk havde klart den bedste pris, forsendelsen var forsvarligt pakket og de svarede på mails inden for en fornuftig tidsramme.

Alt i alt gik handlen som den skulle og lige efter bogen. Jeg har bestemt tænkt mig at vende tilbage.

6. april 2013

Fantastiske priser & service!

Købte et Nikon D7100 kamerahus + Nikon's dertilhørende batterigreb gennem Bingo fotos hjemmeside. Foruden det at Bingo Foto kunne tilbyde de absolut billigste priser på både kamerahus samt batterigreb, har servicen under forløbet været i top klasse! F.eks. har en venlig medarbejder taget sig tid til at besvare spørgsmål i en god email korrespondance. Det der dog gjorde oplevelsen ekstraordinær positiv, var da Bingo Foto kontaktede mig, da kameraet kom på lager i "kitudgaven", hvorefter de tilbød at tage objektivet ud af kassen og sende mig kameraet med det samme, i stedet for at vente på kassen kun med kameraet kom på lager! Se DET er kundeservice!

22. marts 2013

Super

Alt var fint...Både varer og tidslevering! Hurtig maikorrespondance og søde medarbejderer!!!

16. januar 2013

God og hurtig service

Havde købt en Sun-Sniper kamerarem, som desværre gik i stykker. Sendte den retur mandag og modtog en bytter onsdag. Havde også i forbindelse med købet en telefonisk snak med Bingo Foto, som var meget imødekommende og servicemindede.

22. november 2012

God service - god betjening

Købte en optik og fik gode råd om filtre m.m. Behagelige og søde mennesker bag disken som var meget kompetente. Har tidligere købt kamera hos Bingo via deres hjemmeside, hvilket også fungerede perfekt med levering fra dag til dag. Og så er priserne også de samme både i forretningen og på hjemmesiden. Kan ABSOLUT anbefales.

22. november 2012

Hurtig service

Bestilte en mandag, men varen var ikke på lager, som det også fremgik af deres hjemmeside. Efter kort tid modtog jeg en mail, hvor firmaet beklagede og fortalte at varen igen kom på lager om onsdagen. Onsdag modtog jeg enenu en mail, med oplysninger om at varen var sendt og forsendelsesnummer. Torsdag modtog jeg varen. - Super service.

30. oktober 2012

Bingo Foto - Aldrig mere

Jeg købte et digitalt kamera som gave til min søster. Jeg spurgte ekspedienten i butikken om min søster ville kunne bytte det og få pengene retur, hvis hun nu ikke ville beholde kameraet. Ekspedienten sagde, at hun sagtens ville kunne bytte det og få pengene tilbage, uden problemer.

Min søster havde haft kig på et andet digitalt kamera, og gik derfor ned i Bingo Foto (Frederikssundsvej 57, København) og ville gerne have pengene tilbage. Man til min søsters store overraskelse ville Bingo Foto nu IKKE bytte kameraet (som de ellers havde lovet) og give hende pengene tilbage. Ekspedienten havde altså direkte TALT USANDT, da jeg købte kameraet, og jeg ville aldrig have købt kameraet som en gave, hvis der ikke var mulighed for at bytte det og få pengene tilbage.

Det endte med, at min søster IKKE kunne få pengene tilbage for kameraet!!!

Fup og Fidus!!!

22. august 2010

Ingen Bingo her!!!

Aldrig mere!!!
Jeg har d.06-02-2009 købt et Pentax Digital kamera hos Bingo Foto i Rødovre.Jeg har selv tideligere handlet digi kamera der og det var grunden til at jeg valgte at handle der igen... Det var en fødselsdagsgave til min søster. Det var på bud til 1295 inkl et memorycard og en taske. Vi valgte dette kamera pga det havde 3" skærm, samt vejledningen i butikken, hvor vi forklarede manden at det blot skulle bruges til alm ferie fotos og den slags. Altså ikke noget der kræver det helt vilde udstyr. Alligevel viser det sig at det ikke kan tage ordentlige billeder. Vi har nu prøvet at tage billeder fra flere forskellige steder i bl.a. stuen og nogle billeder bliver gode og nogle billeder bliver xtremt dårlige. Efter ca. 1 uges test af kameraet henvender min søster sig i butikken for at klage over kvaliteten af billederne. De tager kameraet retur, efter at have forklaret at det altid skal stå på auto-blitz og at der ikke så ud til at være noget galt med det her kamera. Vi har naturligvis prøvet flere forskellige former for blitz, men manden fastholder at der ikke er noget ivejen. Han giver samtidigt "diskret" udtryk for at det ligeså godt kan være min søsters betjeningsevner der er noget galt med. Men hallo, hvor svært er det at tage billeder med et digital kamera??? Han giver hende et andet kamera og indstiller blitzen på "auto", og fortæller at det er på denne måde det altid skal stå. Fint nok, hun tager hjem og prøver igen, denne gang uden at pille v de indstillinger manden fra Bingo Foto har indstillet for hende. Samme resultat, meget dårlige billeder stadig. Igen henvender vi os i butikken og klager vores nød. Denne gang vil de dog ikke bytte, ej heller sælge os et andet, evt. dyrere kamera da de stadig ikke mener at kameraet fejler noget. De vil sende det tilbage til Pentax og få dem til at teste om der skulle være fejl på dette kamera. Det vil der så gå minimum 11 dg med. I skrivende stund er der nu gået 3 uger uden en lyd fra Bingo, andet en et meget beskidt svar da jeg i sidste uge ringede og rykk

18. marts 2009

Bingo Foto - aldrig mere

Jeg har købt et kamera i Bingo Foto for første, eneste og sidste gang.

Kameraet var skrammet da jeg fik det hjem, og forretningen nægtede at tage det på garantien til trods for at æsken ikke var plomberet da jeg fik det. Derudover så kameraet endnu værre ud, da jeg hentede det, fordi forretningen havde opbevaret det løst i en plasticpose, mens det var indleveret hos dem, til trods for at de selv afviste at få æsken med.

Så jeg kan absolut ikke anbefale Bingo Foto i City 2.

5. februar 2009