Har været super tilfreds med deres lave priser og hurtige leveringer af printerpatroner m.m. Men har prøvet hele nov. dec. 2022 at komme ind på deres webside uden held, det er måske fordi de er gået k... Se mere
Kan ikke komme ind på siden, som jeg førhen har kunnet???. Det er ligesom den ikke eksistere længere???.
Bestilte 3 stk. Toner til min canon printer den 10/9 men hørte ikke noget fra dem inden jeg selv skrev til dem nogle dage efter hvor svaret var at de var i restordre men ikke nævnte noget om hvornår... Se mere
Varerne står til at være på lager. Så bestiller man 22.07 med håb om at have varen den 24.07. Den 26.07 efter telefonisk rykker afsendes varen endeligt med levering den 27.07 Konklusion : Va... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Gode priser og hurtig leverance
Intet at klage på i den butik. God service at der kan leveres både originale og uoriginale jetink patroner. DVD'er til superpriser.
Meget ggodt... meeeen!
Bestilte et DVD+R tower på BM og fik leveret en næsten itu papkasse med 5 km tape omkring.. men den indeholdt det jeg havde bestilt.. og deres navn lyver heller ikke! Billigt, hurtigt, dansk i tyskland!
Gode priser
De har de billigste priser på de produkter jeg bruger og sikkert også på de andre.
Alt blev leveret til tiden: bestilte om eftermiddagen - havde varerne den efterfølgende dag.
Ganske har firmaet tysk adresse, men produktbeskrivelserne (og hjemmesiden generelt) er på dansk og man kan ligeledes betale med Dankort.
Sådan!
No title
Bestiller ofte hos billigmedien og får hver gang det ønskede, uden komplikationer.
Et rart sted at handle, fordi man ved at tingene bare er i orden. Udover det er det jo nogle lækre priser og gode kvalitetsvarer.
No title
Købte nogle cd-sleeves og samtidig nogle penne til at skrive på cd'erne med, desværre var nogle af pennene defekte, men Billigmedien tilbød mig at sende nogle nye gratis med næste gang jeg bestilte noget. god service. svar dagen efter
No title
Har handlet hos dem mange gange, og aldrig oplevet problemer.
Kan nævne en positiv henvendelse fra dem, da de ikke kunne levere medier som jeg havde bestilt, og hvor der så blev tilbudt en erstatning som egentlig var lidt dyrere.
Så super herfra.
No title
Bestilte Verbatim DVD Dual Layer. De er de billigste på markedet med yderst acceptabel leveringstid på 3 dage. Helt klart min leverandør for medier for eftertiden.
Fornemt!
Har handlet ved denne shop en del gange over en årrække, og har altid modtaget det bestilte inden det tidsrum der er stillet i udsigt.
No title
Handlet hos dem mange gange.
Rigtige varer kommer hurtigt.
En enkelt gang beskadigede covers, men fik nye med ved næste bestilling.
Problemfri biks :-)
Har kun handlet der en enkelt gang, men skal nok vende tilbage, når jeg har brugt de 100 skiver mv.: god hjemmeside, lave priser og hurtig leverance.
Bedste hilsener: -casper
SÅ har jeg også handlet der for anden gang (igen 100 skiver) og har igen kun lutter lovord tilovers for dem!
Super forretning
Har handlet temmeligt tit der og har kun været godt..Gode priser og hurtig levering..kan varmt anbefales
No title
Bag billigmedien.de gemmer der sig faktisk en dansk forretning. Har købt cd og dvd medier flere gange igennem denne, og der har altid været hurtig levering (en enkelt gang 5 dage) men ellers meget hurtigt. Priserne er gode og medierne er god kvalitet. portoen er overkommelig, selvom det selvfølgelig er billigere at hente hos virksomheden i tyskland, men det er stadig langt billigere end at købe medie i de danske butikker
No title
Men og overskuelig hjemmeside, billige vare og hurtig levering.
No title
Har handlet på sitet 6-8 gange. Hurtig ekspedition. Ingen problemer. Een gang modtog jeg en forkert model af et bestilt dvd-drev, men efter min returnering af varen modtog jeg meget hurtigt den korrekte vare.
No title
Fri tekst...Har handlet der levering til tiden og god hjemmeside
No title
Har købt hos billigmedien flere gang, og varene kommer som lovet
No title
Jeg har adskillige gange handlet med Billigmedien, og varene er altid blevet leveret hurtigt og korrekt.