Billigmedien Anmeldelser

1,3

Har været super tilfreds med deres lave priser og hurtige leveringer af printerpatroner m.m. Men har prøvet hele nov. dec. 2022 at komme ind på deres webside uden held, det er måske fordi de er gået k... Se mere

Kan ikke komme ind på siden, som jeg førhen har kunnet???. Det er ligesom den ikke eksistere længere???.

Bestilte 3 stk. Toner til min canon printer den 10/9 men hørte ikke noget fra dem inden jeg selv skrev til dem nogle dage efter hvor svaret var at de var i restordre men ikke nævnte noget om hvornår... Se mere

Varerne står til at være på lager. Så bestiller man 22.07 med håb om at have varen den 24.07. Den 26.07 efter telefonisk rykker afsendes varen endeligt med levering den 27.07 Konklusion : Va... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

elendig leveringstid

Varerne står til at være på lager.
Så bestiller man 22.07 med håb om at have varen den 24.07.

Konklusion : Varen er ikke på lager, selvom de skriver dette på deres hjemmeside.
Ønsker du en hurtig leveringstid find en anden leverandør.

30. juli 2010

Dansk/Tysk virksomhed på tysk

Jeg var en tur nede over grænsen og skulle købe en vare hos Billigmedien.dk's butik i Harrislee
Da jeg kom ind i butikken og begynde at tale dansk til ekspedienten, svarede hun blot med "Deutsch bitte!", hvilket næsten umuliggjorde mit køb af varen - Det skal lige siges at jeg før har snakket dansk til en af de andre ekspedienter, hvilken burde være standard i en Dansk/Tysk butik.....

15. juli 2010

God hjemmeside, hurtig levering

Når man har været inde på hjemmesiden og bestille, går der ikke lang tid før man har en bekræftigelse på det man har bestilt og varerne kommer i løbet af 2 dage.
Rigtig god service.

19. juni 2010

Absolut altid tlilfredstillende

Hvad definerer en god Onlineshop? Overskuelighed? hurtig forsendelse?
kvalitetsvarer til lavpris?
Billigmedien har det hele og kan fungere som målestok for andre virksomheder.
Tak for det!

6. maj 2010

Altid billige priser.

Jeg bestiller for det meste mine brandbare Dvd’er hos billigmedien.de. Altid billige priser, og deres vare er af høj kvalitet. Der går højst et par dage før posten kommer med pakken. Ofte kommer pakken næste dag. Super internet butik. Kan anbefales.

28. april 2010

Mønstereksemplar

Køber som oftes mine medier hos billigmedien, da de er billige og servicen er god. Har handlet der i flere år og har endnu ikke oplevet problemer.

8. april 2010

Super service også hvis de laver fejl!

Har handlet hos billigmedien mange gange, altid gode priser og hurtig levering. Ved den sidste levering skete der desværre en lille fejl. Efter en mailkontakt herom fremsender billigmedien den rigtige vare og holder mig total omkostningsfri ved at lade mig beholde den forkerte vare - det er mere end man kan forvente - FLOT SERVICE!
Fint nyhedsbrev men mange spændende tilbud - Go' butik!

9. marts 2010

gode priser på det hele

fint udvalg på medier. desværre fører de ikke mit fortrukne mærke, men til gengæld er det endnu ikke, lykkedes mig at, finde de originale canon blækpatroner jeg bruger, noget sted billigere end billigmedien.
og et stort ekstra plus for, den ruminddelte papkasse leveringen kom i. skønt at slippe for 1000 meter bobblewrap eller bølgepap.

15. december 2009